S ha korrodált, és telefolyatta a levest és azt szívtam?
cseréld le boltban kaphatóra és nem gyárira…Kanthalt használok(csavar csere)ez megoldás lehet neked is bár én a kazánt se nagyon használom.
Csekély esély nekem néha meg színezi a tekerés . De még bajom nem volt . De még bajom neeee nem vo vooo volt
Köszi, megnyugtató. És az is, hogy tüneteket, s semmi negatívumot nem érzékeltem a szar ízeken kívül
Gyerekkoromban még ettem öntött alumínium kanállal…mégsincs semmi bajom
Azért figyelj hátha a reciklyng matadorok nagyon hesszelnek talán akkor már sok a fém benned .
De nem szívtad el vagy?
Viszont az is tényleg kérdés, ha nem TC-zek, túlhevítem a huzalt, leveses, de sokáig szívom és túlhevül, annak a gőzeit is beszívom, a fémgőzt?
Nem szívtam, szoptam szerintem itt ilyen nem játszik esetedben. A tekerésekből is kiválik egy halál minimális, de a gőz nem tudja továbbítani, illetve a nyálkahártyán amúgy sem szívódna igazán föl az a pár atomnyi (Novicsok).
Ennyi az övcsatomból is felszívódik a hasi zsírpárnámon keresztül
na jó, ezt nem folytatnám
Da tavaris . Üdv Kurcsatov
Amenxi réz port én beszoktam szívni . Önkéntelenül már lopásnak minősül 99.7 % tisztaságú
Kár, hogy bonyolult kinyerni…
(Az aranyeret meg se tom’ magyarázni )
Szarok rá nekem az is rézből van
Viccelődhetünk, meg gúny tárgyáva is tehetjük, elfogadom (talán kítűnt, hogy némiképp hipochonder vagyok). De azért mégis fontos, hogy azt mondjátok, hogy valszeg ninsc fémgőz, mert idegesített – a fémgőz inhalálásánál még az analóg is jobb
Ha tekersz van fémgőz a tankban ?
Pardon?
Szia! Biztos, hogy nem lesz tőle semmi bajod. Ha mármi is kiszabadul a csavarból, az olyan pici dózos, amit a szervezeted vissza kézből szemközt pipil. Ami olyan anyag, hogy gondot okozna az meg rohadt drága, abbol nem lesz kazán, hanem pakson fűtőelem.
Gondolom tekersz ha rta-ról beszélünk.
Abba belegondoltál már hogy a huzal anyaga is fémgőz lehet ?
Semmi rosszindulat nélkül kérdeztem
Igen, erről diskuráltunk feljebb. Ezért írtam, hogy megnyugtattak. És az is ugyanúgy bele is tud oldódni a levesbe is stb. stb.