Elolvadt csavar

S ha korrodált, és telefolyatta a levest és azt szívtam?

cseréld le boltban kaphatóra és nem gyárira…Kanthalt használok(csavar csere)ez megoldás lehet neked is bár én a kazánt se nagyon használom. :no_good_man:

2 kedvelés

Csekély esély nekem néha meg színezi a tekerés . De még bajom nem volt . De még bajom neeee nem vo vooo volt :rofl:

2 kedvelés

Köszi, megnyugtató. És az is, hogy tüneteket, s semmi negatívumot nem érzékeltem a szar ízeken kívül

3 kedvelés

Gyerekkoromban még ettem öntött alumínium kanállal…mégsincs semmi bajom :hugs:

Hot Shots Idiot GIF

5 kedvelés

Azért figyelj hátha a reciklyng matadorok nagyon hesszelnek talán akkor már sok a fém benned . :rofl:

2 kedvelés

De nem szívtad el :smiley: vagy? :crazy_face:

4 kedvelés

Viszont az is tényleg kérdés, ha nem TC-zek, túlhevítem a huzalt, leveses, de sokáig szívom és túlhevül, annak a gőzeit is beszívom, a fémgőzt?

2 kedvelés

Nem szívtam, szoptam :joy: szerintem itt ilyen nem játszik esetedben. A tekerésekből is kiválik egy halál minimális, de a gőz nem tudja továbbítani, illetve a nyálkahártyán amúgy sem szívódna igazán föl az a pár atomnyi (Novicsok).

Ennyi az övcsatomból is felszívódik a hasi zsírpárnámon keresztül :grin:

3 kedvelés

:smiley: :smiley: :smiley: na jó, ezt nem folytatnám

2 kedvelés

Da tavaris . Üdv Kurcsatov :rofl:

2 kedvelés

Amenxi réz port én beszoktam szívni . Önkéntelenül már lopásnak minősül :rofl: 99.7 % tisztaságú

2 kedvelés

Kár, hogy bonyolult kinyerni… :roll_eyes::joy:

(Az aranyeret meg se tom’ magyarázni :roll_eyes:)

2 kedvelés

Szarok rá nekem az is rézből van :rofl:

3 kedvelés

Viccelődhetünk, meg gúny tárgyáva is tehetjük, elfogadom (talán kítűnt, hogy némiképp hipochonder vagyok). De azért mégis fontos, hogy azt mondjátok, hogy valszeg ninsc fémgőz, mert idegesített – a fémgőz inhalálásánál még az analóg is jobb

3 kedvelés

Ha tekersz van fémgőz a tankban ?

2 kedvelés

Pardon?

2 kedvelés

Szia! Biztos, hogy nem lesz tőle semmi bajod. Ha mármi is kiszabadul a csavarból, az olyan pici dózos, amit a szervezeted vissza kézből szemközt pipil. Ami olyan anyag, hogy gondot okozna az meg rohadt drága, abbol nem lesz kazán, hanem pakson fűtőelem. :wink:

3 kedvelés

Gondolom tekersz ha rta-ról beszélünk.
Abba belegondoltál már hogy a huzal anyaga is fémgőz lehet ?
Semmi rosszindulat nélkül kérdeztem

3 kedvelés

Igen, erről diskuráltunk feljebb. Ezért írtam, hogy megnyugtattak. És az is ugyanúgy bele is tud oldódni a levesbe is stb. stb.

2 kedvelés