Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Akarsz róla beszélni? :rofl: Vagy hallottál olyanról aki látott ilyet :rofl:

6 kedvelés

Fantáziám határtalan :grin:
Kill Myself GIF by Film Riot

7 kedvelés

Kezd aggasztani ez az akkumulátor. Viszonylag hamar lemerül, és lapról fél óra alatt maxon van. Mi lehet az ok, biztonságos-e így használni és mennyi időt tart ki még? 1-2 éves aksik.

6 kedvelés

Aggódni biztos nem kell sztm … ,de minnèl előbb venni frisseket és töltőt…

7 kedvelés

Nézelődök már, köszönöm :innocent:

6 kedvelés

Nekem ma fél éves akumlátor adta fel a harcot … használat nélkül merül le kb 1 nap alatt … a töltő szerint pedig felveszi mind a 3500 mAh-t… bosszantó

7 kedvelés

Töltő nem tudom van e , de akumlátorokat egy Hölgytől szoktunk venni … Original Best Samsung akumlátorokat árul jó áron azt hiszem 1500Ft a 18650 és 1700 a 21700. /+ Posta

Ami meghalt nem innen vettem :joy:

9 kedvelés

Én innen vettem akkut. Új Liitokala HG2 18650 Li-ion akku, 3000 mAh 20A/35A - IV. kerület, Műszaki, elektronikai alkatrészek - Jófogás
Ellentétben az említett hölggyel, innen akár 1db-ot is vásárolhatsz…nem csak 6ot(!)
Nálam másfél éve jól működnek amit vettem…külső töltővel töltve.
A töltőm még csak 5hónapos: q4 többfunkciós intelligens töltő 1.2v ni mh és - Temu Hungary

9 kedvelés

Én is tőle vettem akksit,szerintem te linkelted egyszer már. Hibátlanúl teljesítenek. Illetve egy problémám volt,de az az én bénaságom. Kinyilt a modom alja és az akksik a járólapon koppantak. Azonnal szétnyílt a fólia rajtuk. Cseréltem természetesen és azóta is hibátlanul dolgoznak.

9 kedvelés

Most még a tavalyi áron hirdet!! 21700- 1300 ft a 18650 1100ft

8 kedvelés

21700 még kellene … :grin: Mindig kell valami … Analóghoz csak tűz kellett … Picába :grin::grin::grin:

8 kedvelés

Most olvastam a hirdetését, csak azért írtam!! De tudod a minimum 6 db!

8 kedvelés

Igen … Annyi elférne :rofl::grin:

8 kedvelés

Akkor csak hajrá, mert gondolom az sem lesz olcsóbb!! :grin:

7 kedvelés

Tavalyi akkut… :thinking::grin:

6 kedvelés

Akár az is lehet :man_shrugging:! Decemberi! :joy:

6 kedvelés

Hol láttad a hirdetését?

6 kedvelés

Cloud Corner – Február elején tette fel, de nála minden áll még látod a hírdetést!!

8 kedvelés

És mi az a Cloud Corner? :thinking:

6 kedvelés

A fészen egy vape csoport!!

8 kedvelés