Akarsz róla beszélni? Vagy hallottál olyanról aki látott ilyet
Fantáziám határtalan
Kezd aggasztani ez az akkumulátor. Viszonylag hamar lemerül, és lapról fél óra alatt maxon van. Mi lehet az ok, biztonságos-e így használni és mennyi időt tart ki még? 1-2 éves aksik.
Aggódni biztos nem kell sztm … ,de minnèl előbb venni frisseket és töltőt…
Nézelődök már, köszönöm
Nekem ma fél éves akumlátor adta fel a harcot … használat nélkül merül le kb 1 nap alatt … a töltő szerint pedig felveszi mind a 3500 mAh-t… bosszantó
Töltő nem tudom van e , de akumlátorokat egy Hölgytől szoktunk venni … Original Best Samsung akumlátorokat árul jó áron azt hiszem 1500Ft a 18650 és 1700 a 21700. /+ Posta
Ami meghalt nem innen vettem
Én innen vettem akkut. Új Liitokala HG2 18650 Li-ion akku, 3000 mAh 20A/35A - IV. kerület, Műszaki, elektronikai alkatrészek - Jófogás
Ellentétben az említett hölggyel, innen akár 1db-ot is vásárolhatsz…nem csak 6ot(!)
Nálam másfél éve jól működnek amit vettem…külső töltővel töltve.
A töltőm még csak 5hónapos: q4 többfunkciós intelligens töltő 1.2v ni mh és - Temu Hungary
Én is tőle vettem akksit,szerintem te linkelted egyszer már. Hibátlanúl teljesítenek. Illetve egy problémám volt,de az az én bénaságom. Kinyilt a modom alja és az akksik a járólapon koppantak. Azonnal szétnyílt a fólia rajtuk. Cseréltem természetesen és azóta is hibátlanul dolgoznak.
21700 még kellene … Mindig kell valami … Analóghoz csak tűz kellett … Picába
Most olvastam a hirdetését, csak azért írtam!! De tudod a minimum 6 db!
Igen … Annyi elférne
Akkor csak hajrá, mert gondolom az sem lesz olcsóbb!!
Tavalyi akkut…
Akár az is lehet ! Decemberi!
Hol láttad a hirdetését?
Cloud Corner – Február elején tette fel, de nála minden áll még látod a hírdetést!!
És mi az a Cloud Corner?
A fészen egy vape csoport!!