Eljött az idő ... tegnap megrendeltem életem első RTA-ját

Hmm … én is valami hasonlóra gondoltam, hogy lehet eddig nem éreztem rendesen a leves ízét és fura de látod … bénáztam na :smiley:

4 kedvelés

Kicsit cikinek érzem ezt most :sweat_smile:

3 kedvelés

Ne tedd!! Minden a helyén van és kész!!

3 kedvelés

Persze de basszus … fordítva betenni a huzalt??? Jaj …

4 kedvelés

Egy hét múlva, messziről dobod bele!!

7 kedvelés

ÉÉSS?? Akkor mi van? Senki sem az anyja hasában tanulta meg.
A lényeg, hogy kérdezel, (jó sokat :joy:) tanulsz, tapasztalsz. Kevés idő és kiválóan fog menni a dolog. :saluting_face: :wink:
Thats It Lets Go GIF by GIPHY IRL

9 kedvelés

Ez olyan mint egy rozmár, ha csak egy pillanatra nézel rá :joy::joy:
Vagy mother foca :grin:

6 kedvelés

:joy: ne érezd így… Jártunk már így itt mind :joy: legtöbbször a hiba bagatel és emberi :heart:

8 kedvelés

Épp a múltkor javítottam egy kollégát :stuck_out_tongue_winking_eye:pont emiatt :smiling_face:és emlékezett rá.
Ha kérdezel,fotózol,tudjuk javítani az esetleges hibákat és még az is lehet jobb ízeket is érsz el :hugs:

9 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm srácok :heart: Annyira jó egy ennyire segítőkész közösség tagja lenni :heart_eyes: És igen … borzasztóan sokat tudok kérdezni ha érdekel valami, és mindenképp jól akarom csinálni :kissing_heart: a maximalizmus …

8 kedvelés

Igen, csak annyi különbséggel, hogy én direkt raktam úgy az rda-ba!! :neutral_face: Sőt az egyik rdat most is úgy használom!!

7 kedvelés

Einstein mondta:“Soha ne hagyd abba a kérdezést!” :grin:
Nem sok esetben volt még belőle bajom, legalábbis nekem. :smirk:

8 kedvelés

Ugyanakkor Einstein is megfigyelt olyan dolgokat melyek kukába dobnák az akkori és azóta is megkövesedett jelenlegi propaganda fizikát. Már rég nem fosszilis üzemanyagokból vagy maghasadásból nyernénk az energiát és nem is a részben téves relativitás elméletéről ismernénk (mert van gyorsabb is mint a fénysebesség), hanem pl az EPR paradoxon megfejtéséről…melynek létezését ő és 2 másik tudós fedezett fel. Megjegyzem ezt megfejtették már, de ahelyett, hogy pl Nobel-díjat kapna félresöprik, azok akiknek érdeke, hogy ne jussunk korlátlan “ingyen energiához”. Helyette még ma is pl a “tűzijáték rakétákkal a Holdra” színdarabnak tapsolhatunk. :rofl: Mindamellett persze a tudás a birtokukban van, használják is csak a külvilág felé mélyen kussolnak. Mert a tudás hatalom!

Na, de e rövid kitérő után térjünk is vissza a témához…@Weoee kitartó küzdelmére az rta-val. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Én azt tapasztaltam, hogy a tank feltöltésekor komoly folyás jön, ha nem zárod le a levegőztető nyílást. Pontosabban fordítsd olyan pozícióba, ahol nincs a külső lyuk mögött egy belső. Ekkor nem jön ki belőle a lé. Amúgy én nem vagyok vele elégedetlen. Lehet belőle ízeket kihozni, szerintem egy desszertes tanknak megfelel. Én is kísérletezni fogok még a dróttal és a vattával is, mert az általam hevenyészve összerakottnál (kb. a lövészárok dizájn) nem kizárt, hogy ebből sokkal jobbat is ki lehet hozni.

6 kedvelés

Hajszárító, ha van! :rofl:

7 kedvelés

Sampon,fésű hajszárító nálam kiüldözve pár éve a házból​:joy:
Max kompresszor :grin:

8 kedvelés

Az nemcsak fejre jó ám… :joy:

8 kedvelés

Igaz nem kompresszor, de na!

8 kedvelés

Igen, erre én is külön odafigyelek. Még a poszt legelején felhívták rá a figyelmem, hogy mindenképp zárjam el, mert meglepetésben lesz részem. Én elégedett vagyok az ízzel, nem szeretem ha túl intenzív (lásd a Juice Drifter-t). Kísérletezni fogok én is, bár első körben csak a keveréssel, később majd vattával és huzallal :smiley:

7 kedvelés

Most a változatosság kedvéért az aksival harcolok, ugyanis ez már egy régebbi készülék, régebbi aksival és viszonylag hamar merül, ellenben laptopról USB-vel pik-pak feltölt … sajnos még nem tudom megoldani, hogy külön tudjam tölteni, így marad ez, de úgy néz ki cserés lesz az aksi, úgyhogy mikor rendelem az újat, rendelek hozzá töltőt is.

7 kedvelés