És nagyon sajnálom, hogy a képekkel illusztrált, felhasználóként megtapasztalt az előzményekkel alátámasztott, megfontolásra felkínált elég látványos tapasztalataimat megosztottam.
Mind ezt azért, mert itt sokunk az analógról lefordulva egy, hát nem pont egészséges, de talán kevésbé káros szenvedélyt keressük. De az legyen véleményem szerint valóban kevésbé káros…
Csak ehhez szerettem volna hozzájárulni…
Jól tetted, mindenki a maga ingerküszöbéig, de pozitívan merített belőle
Csak a parasztlogika mondatja velem…
Egy műanyagba beágyazott pori, főleg Dl-be pl. 35-85W-on megkínált teljesítménnyel 230 C. feletti hőmérsékleten és a rengeteg műanyag társaságában csak is barátságos az analóg méltó utódjaként szolgálhat és egészséges gőzt eredményezhet?
Tudatlanként, csak kérdezem nem állítom!!
Üvegben érlelem és kész mert én így szeretem.
Érdekes a téma amúgy ,mert amikor az analóg elhagyása szóba kerül 100 emberből 99- nek nem az a motiváló,hogy ez kevésbé káros … Csak a pénz.
Lehet erős lesz , de aki xxxxx évig égette magába az analóg-ot és hamizta az égett papírt … Rágta ..nyalta a szivacs füst szűrőt stb .. azoknak ne legyen probléma némi mikro műanyag …
Én így látom .
Nincs ezzel gond mindenki úgy csinálja ahogy akarja én @Robertcapa vonalat képviselem.
Ne sajnáld, én pl. örülök neki, hogy olvashattam a tapasztalataidat.
Már vagy 10 éve üvegben van érlelve a liquid nálam.
A morék ritkán paráznak
Nem baj, ha probléma, mert még 1000 más úton is beviszed magadba a mindenféle mikroműanyagot, itt viszont szemmel látható a differencia a 2 anyag között.
Véleményem szerint, akik mélyen beleásták magukat és ezzel nem dehonesztálni szeretnék senkit és ez egy nagyon erős nem, de a kapaszkodót elhárítva előbbre vagy tovább gondolták a VAPE lényegét.
Rendelésnél nem pont azok a hardverek kerültek leütésre, így komolyabb anyagi áldozatot hozva mint, ami az analógnál valaha is várható lenne… Mások voltak a szempontok és nem olcsóbb!!!
Akkor most mi vagyunk az 1 százalék???
Sokuk futkos Danival… Neked nem hiányzik egy?
Ilyen mélységekbe már nem mentem bele.
Csupán, amit vázoltam és észrevétel, hogy a Don Cristo köztudottan koksz gyár az üvegbe érlelt lágyabb, tovább használható a vatta cseréje nélkül, feltehetően kevesebb méreganyagot elégetve…
Igen valszeg közelebb vagy az 1 % hoz … Nem vagyunk egyformák ez így van rendjén..
Az hogy a rendelésnél milyen tételek kerültek leütésre az nem hiszem hogy a téma része … Nem befolyásoló tényező,hogy te mennyit áldoztál eszközre .. és az ,hogy ki mennyit áldozott eszközre az sem egyenesen arányos azzal ,hogy ki mennyire ásta bele magát a Vape hatalmas összefüggéseibe ..
Nem kell semmit túl misztifikálni,élvezni kell a vapét is
Az embernek, ha a hobby-ja a munkája, sosem kell dolgoznia.
Az analógot is élveztük korábban. Még is itt vagyunk! Szerintem nem ördögtől eredő, ha néha megosztunk pár tapasztalatot védve egymást közös gondolkodásra, megfontolásra felkínálva egy-egy témát…
Én örülök a témának és annak is ,hogy nem egyezik a véleményünk
Xar lenne mindig csak bólogatni és osztani a szíveket
A hónaljam is fehér
Amelyik ide be akar jönni,az nem megy ki az objektumból
4 külső,és 1belső biztonsági ellenőr van itthon,én vagyok a második bent,a többi készségről nem is beszélve.
Megvan mind