A felhasználás során is nagy mértékbe tapintható az eltérés.
A 6 x 4,5ml.(27ml.) elgőzölése során az üvegbe érlelt leves után a vatta állapota merőbe más képet mutat. Van még benne legalább 10ml. mert most kezd finom lenni. Nem is cseréltem…
Számomra már hihető a hírekbe hallottak, hogy a műanyagból mikrorészecskék oldódhatnak ki még az ásványvizes palackokból is.
Ezen a ponton engedtem el a Pod fejeket és tértem át az RTA -ákra, lehetőleg csak fém és üveg, mert számomra megnyugtató a 220-230 C fokkal megküldött tekerésnél oldalszéllel is kb. a képzeletekre bízom mind ezt, de szerintem 80-100 C. fokon még mi oldódhat ki???
Minden beállítás és tekerés azonos:
Mostanáig nem voltál benne biztos? Oldódhatnak és talán oldódnak is ki mikroszemcsék. Van, hogy 2 ugyanolyan ásványvíz sem egyforma ízű.
Ezért érlelem űveg palackban a liquidet. Műanyagban csak a fogyasztani kivánt mennyiség van, az sem hetekig.
Szerintem teljesen természetes, hogy másképp néz ki tekerésben mert az üvegben is más. Oxidációs folyamatot befolyásoló tényező az üveg/műanyag flakon használta amit te is tapasztaltál. Sokkal problémásabb a fém részecskék leválása a tekerésről melegítés hatására de ez még mindig elenyésző mennyiségű lehet amit egy városi levegő során az ember magába szívhat. Bár a városi levegőben inkább a szálló por koncentrációja a nagyobb probléma mint a levegőben fellelhető fémek részecskék.
Deee persze mindenki abban hisz amiben akar. Engem nem győztél meg.
Ha már valaki az analógot letette inkább szívja műanyag palackból a liquidet mint azt a mérget!
Sokan mondják nekem is hogy IGEN,és mi lesz ha ezt a s@rt szívod 10 év múlva is milyen káros hatása lesz…
Igaza van,de vapert liquid miatt még nem hallottam meghalni,de dohányost cigarettától már igen.
Szerintem nincs igaza a kollégának. Nem egy laborvizsgálattal támasztotta alá, hogy mikromüanyagok váltak le a palack beljeséből hanem Ő így látja és gondolja. Amivel nincs gond csak ezek nem tudományosan alátámasztott tények.
Érdekes és köszönjük .. nem vagyunk egyformák, mert pl engem ez a része nem érdekel . Lehet az életünket élni mindenféle para nélkül lazán is .. Én ezt az utat választottam ..