Sziasztok, nemrég rendeltem egy Aspire gotek-et és pár nosmoke előre kevert liquidet, viszont alig van valami íze.
Első kérdésem hogy melyikkel lehet a gond?
Második, hogy mit ajánlanátok helyette?
Eddig Pocoztam és már megszoktam azt az intenzív, édesebb ízt, hasonló élményt szeretnék.
Hali! Én is Nosmoke liquiddel kezdtem. Nekem izlettek (eper, málna, szamóca, görögdinnye, sárgadinnye) volt ízük! Szerintem azért érzed kevésbé az ízeket mert a pokkó sokkal intenzívebb ízekben, mint ahogy erről egy másik témában olvashatsz!
Szia. Van a családban aki használja a Gotek cuccot. Szerintem a magával a készülékkel és a podfejekkel nincs gond, próbáltam több félét is. Drifter Bar longokkal próbáltam, egész jó ízeket lehet vele kihozni.
A gotek-kel nincs tapasztalatom, csak szemeztem vele, majd lehet veszek egyet.
Pocok is kimaradt nekem, egy-egy lost mary, s egyéb variáns megfordult a kezemben, értem, hogy mire gondolhatsz.
Nosmoke löttyöt se kóstoltam, de nekem ezekkel a sajátmárkás, vagy kérdéses brand-del bírókkal mindig rossz tapasztalatom volt.
De, hogy konstruktív legyek: szerintem azt az ízvilágot amit Te keresel, az oxva, bar juice 5000, és az elfliq (az elf bar liquidje) fogja nyújtani.
Ennek egy kissé égett, kesernyés, maró íze van, lehet, hogy a készülék nem az igazi? Próbáltam már másik e-cigit és ott lényegesen intenzív ízt éreztem
Van tapasztalatom a nosmoke Liquidnek nevezett valamiről…
Rokonom vett 16500 ft-ért szállítással együtt
A szemeim már itt kerekedtek .
Ezért kapott 150 ml 6mg-os levest 5x 30 ml különböző “ízekben”
Kinézetre olyan házilag címkézett valami mutyi cuccnak néztek ki … Végig nyalogattam őket és 3 mat meg is kóstoltam … Igazából én nem csalódtam … ,ha csak ezt lehetne vásárolni szerintem simán azonnal dobnám el az összes vape cuccot …
Szerintem ebbe most te is belenyúltál , csak arra kérlek ne vegye el a kedved
lehet, hogy nem hagytad eleget ázni a podban első használatkor (és ezért ez kuka), hibás maga a pod, vagy nincs benne elég liquid, sok minden lehet. alapból ha ezt az égett ízt érzed, akkor valami a porlasztóval nem oké, és cserélni kell, vagy kifogyott a lötty.
a készülékkel szerintem nem lehet baj, az ízekért alapjáraton a porlasztó korlátai és állapota tehető felelőssé.
20 percet hagytam ázni, azt hittem valamit elrontottam, ezért kicseréltem a podot, ugyan olyan lett…
hát az akkor minimum furcsa (20 percnek bőven elégnek kellene lennie). milyen ellenállású a pod? ha van más löttyöd, próbáld meg a kis lyukon egy zsepire kiönteni, és egy másikat bele… ha két pod is ugyanazt az ízt hozza, akkor vagy a lötty rossz, vagy… vagy nem tudom. ilyennek nem kéne történnie, vagy én hagyok ki valamit az egyenletből. a gotek nem állítható, hanem magát állítja, el tudom képzelni, hogy rosszul állítja be magát, de erre kicsi az esély.
0,8 as
azzal sem kéne, hogy gond legyen, én is erre álltam be. nekem egy lost vape ursa epoch-om van, hasonló form factor, csak egy picit kisebb az űrtartalom. égett ízt akkor kéne, hogy érezz, ha rossz/elhasználódott a pod, vagy nincs eléggé feltöltve. ha pedig nincs íze, az rendszerint azt jelenti tapasztalatom szerint, hogy maga a leves rossz, vagy a készülékkel nem jönnek át úgy az ízek (bár ez csak feltételezés a részemről, mivel amiből én semmit sem érzek, abból mások - vélemények alapján - igen). írtad is, hogy próbáltál más készüléket, és az másmilyen volt… az lenne a pontos összehasonlítás, ha ugyanazt a levest ki tudnád próbálni te is, de így ez még mindig kevés info sajnos.
mondanám, hogy vegyél egy másik készüléket, mert igazából pár ezer forint egy ilyen entry level podrendszer, de lehet, hogy alapvetően tényleg a leves rossz. ez innentől sajnos ilyen try and error szerintem.
Költözök ki németbe, ott majd veszek másikat, hátha…
És nagyon köszönöm a segítséget
Szia!! Amikor elkeztem a vapet első lötyiket innen vásáróltam!! Konkrétan ahogy @tibor_balogh mondja egy íztelen xarok!! Legalább is nekem!!
Hát akkor így elsőnek, jól belenyúltam…