Sziasztok! Teljesen új vagyok az oldalon és ami azt illeti az e-cigi is elég új számomra. Nemrég vettem egy eGo AIO e-cigit. A porlasztón az áll, hogy 15-28W és 0.6 Ohm. Tehát nagyon egyszerű szerkezet, semmi nem állítható rajta, kivéve a levegőáramlást minimálisan. Gőz van bőven, azonban az a gondom, hogy az ízeke alig érzem. (nem az ízlelésemmel/szaglásommal van baj) Pedig pont az ízekért használnám az e-cigit. Eddig vásárolt folyadékok kb ezek: VIVO, Vype, Mellowdew. Gondolom nem a legjobbak, de lehetséges, hogy túl gagyik és ezért érzem minimálisan az ízüket/illatukat? Vagy talán a készülékem túl gagyi és nem tudja hatékonyan kihozni az ízeket a lötyikből amiket használok? Minden segítséget köszönök előre!
Nem lehetséges! Tuti!
Szia!
Én próbálkoznék a helyedben más fajta liqudekkel. Van egy faék egyszerű podom, amiben 0,6os pori van és 20 watton hajtja, tökéletes ízekkel.
Igazából se a lötyi, se a készülék nem egy biztos választás. A lötyiket csak hallomásból ismerem, a készülékkel személyes kapcsolatom volt kb 2 órára. Utána leraktam és vettem egy “normális” készüléket nekem se íze, se gőze nem volt igazából, csak kapart így gyorsan elengedtem az AIO készülékkategóriát.
Szia,
Lötyit innen vegyél:
Ne a bolti szart…
0.6-os pori helyett meg inkább 1.2-est használj szűk levegővel.
Aztán ha ez megvan, gyere és ajánlunk valami jobb készéket.
Gyors használati utasítás dohánybolti lötyikhez:
- Készüléket az egyik, likvideket a másik(lehetőleg a domináns) kezedbe fogva menj nyitott térbe- rét,utca,háztető, lakótelepen erkély is jó lehet
- Ízlelés kedvéért gyors szippantás(ez a lépés elhagyható, kis perverzió szükséges hozzá), ha az eredmény nem tetszik, ugorj a 3. pontra, ellenkező esetben itt fejezd be az olvasást, neked már úgyis mindegy…
- A kezedben tartott likvideket szakszerű mozdulattal messzire hajítani
Az AIO nem egy nagy durr, de alapozni jó lehet, főleg ha már van; ellenben a dohánybolti löttyök már inkább a veszélyes hulladék kategóriába tartoznak. Jobb lenne mindenkinek, ha a gyártósort is eladnák gemkapocsnak, a helyét felszántanák és behintenék sóval( esetleg fűmaggal, környezetvédők meg ne lincseljenek). Vagy kutyafuttatót kialakítani a helyén, mittudomén.
Na szerintem itt mehetett félre valami, de ne add fel
Egyetértek az előttem szólókkal.
De ha bizonytalan egy leves erőssége, viszont illatra intenzív, és egy pici cseppet megnyalva erős, akkor a hardver konfig is bibis.
Az általad felsorolt levesek elég Zs kategória.
Bármennyire is elborzasztónak tudnak tűnni a hardverek árai belecsöppenve ebbe a dologba, ha csak viszonylag alsó polcról válogatva, ismert-bejáratott-ajánlott dolgok közül bevásárolsz, akkor az évekig kiszolgál, és az analóghoz képest rövid úton pozitív a mérleg. Itt az igazi pénznyelő a rengeteg kidobott nemszeretem likvid, amíg kialakul valami állandó, amit szívesen szívsz. Ha ez is megvan, akkor minden OK, boldogság.
Ne ezen akarj spórolni, itt az olcsó nem mindig jó,néha a drága se!
-Vásárlásfüggők, SICC!!!-
A “nemzeti löttyök” igenis példásan teljesítenek. Ugyanis a dohánylobby célja ezekkel az, hogy mielőbb visszatérjen a megtévedt bárány a nyájhoz (analóghoz).
Jótanács…inkább ne használj aromát egyáltalán minthogy azokat a szarokat szívod…az analógot pedig végkép kerülni ha kedves az életed és a pénztárcád.
De most miért, naaaaa, lécciléccilécci.
Mert ez itt az értelem bimbódzásának pillanata. Ne rontsd el!
ui.: már 27 napja nem vettem semmit, és itt az elvonón mindenki nagyon kedves
De mi nem elrontunk…mi csak megmutatjuk mit is lehet kihozni ebből kva sok pénzért.
11éve nem vagyok képben azzal, hogy mennyi a napi 1doboz piros marlboro, de gyanítom már 2k körül van. Lehet osztani/szorozni, de az egészséges vape hosszabb távon úgyis olcsóbb lesz…még a vásárlásfüggőknek is…mert az egészséges életminőség is a tét.
Hoztam kollégának arany marlborot 2040 HUF most
lottóznom kéne
eGo aio=all in one papír nehezék , távdobó eszköz, méreg generátor és sok minden más de nem vape eszköz POOOOOONT
Na, azért ne szídjad, én is ezzel kezdtem! Igaz csak pár hónapig.
Amikor hármat kukáztam 30 perc alatt, akkor rendeltem meg az első rta-m.
Akkor inkább már egy pod amiben lehet porlasztót cserélni aegis pod, voopoo pod és van rba hozzá