“Nem ivott az meg életébe’ egy vödör vizet se…”
Szegény Bakter.
Letenni én se. Imádtam cigizni, ebben pedig megtaláltam azt amit imádtam a cigiben, sőt, sokkal jobbat találtam helyette.
A nikotin függést jó lenne lejjebb tolni de az ízek maradnak nekem
Mondjuk engem az aromavaria visz csődbe cigiben sosem kerestem “több ízt”. De ez engem legalább annyira hajt, mint a hardverek.
Egyezik az ízlésünk meglátásom szerint
Imádnád pl. ezt a Pyramid-ot, tuti berohadt tornazsák szag van most.
Félisten ez hiányzott nagyon.
A lefolyó nem válogat
Igen-igen! Én is úgy vagyok. Bár csökkentem ahogy tudom a bevitelt. Pl: Már a moziban nem szívom. Bár az Avatar 2-nél nem bírtam le kellett hajolnom bekötni a cipőm! Úgy egy másfél-két órás filmet már kibírok!
Nálunk tudod mi a jó? 3an vagyunk, ha veszek valamit valaki csak elszívja
A konyhai készletem.
Meg persze most a keverő mellé…csak ha már ott voltam jön megint 10.új íz
Csak ki kell próbálni azt a gépet, na
Ég a Navyk hajója!
Biztos jó a gép, mondjuk 40 fok felé nem vinném. Meg én nem szellőztetem őket, th vadász vagyok de most is dolgoztatom a radiátort.
Jaja! 4x pont repülős jelenet volt majdnem lenyeltem a szettet!
Radiátor nálunk nem gyere be, minimum 60 fokos a víz mire pörög a rendszer.
Szolnok Távhő rulez, ez olyan 40 fok max. illetve ügyesen elcsatolom.
(Köszi Lőrinc!)
Én már szinte minden lehetséges elképzelhető (és elképzelhetetlen) pozícióban próbáltam. A modot lefejelni egyikben sem igazán jó . Inkább ne csináld, az segíthet
Nemrég volt 1 hetes influenza szerű vmi. 5 napig láz, köhögés, orrfolyás, izom-izületi fájdalom. Végig vapeltem, hűsítős aromák főleg, ami az orromat is tisztítja, pld A&L Oni. Jobban bírtam a brutál hűsítést, alapban az Oni nekem túl sok. Nem vettem észre semmilyen rosszabbodást. 70/30 PG/VG 3mg nic, DL kb. 30 ml/ nap.
Egy dolog eszembe jutott ezzel kapcsolatban, ha már itt bele futottam kicsit lejjebb az uh mosóba. A nem megfelelően tisztított cuccokkal szépen vissza tudjuk magunkat fertőzni a bacikkal
Ez jogos!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.