Eddig nem tapasztalt

“Nem ivott az meg életébe’ egy vödör vizet se…” :grin:

1 kedvelés

Szegény Bakter.

Letenni én se. Imádtam cigizni, ebben pedig megtaláltam azt amit imádtam a cigiben, sőt, sokkal jobbat találtam helyette.
A nikotin függést jó lenne lejjebb tolni de az ízek maradnak nekem

5 kedvelés

Mondjuk engem az aromavaria visz csődbe :roll_eyes::grin:cigiben sosem kerestem “több ízt”. De ez engem legalább annyira hajt, mint a hardverek.

Egyezik az ízlésünk meglátásom szerint :rofl:

Imádnád pl. ezt a Pyramid-ot, tuti :grin: berohadt tornazsák szag van most.

Félisten​:+1: ez hiányzott nagyon.

A lefolyó nem válogat :grin:

Igen-igen! Én is úgy vagyok. Bár csökkentem ahogy tudom a bevitelt. Pl: Már a moziban nem szívom. Bár az Avatar 2-nél nem bírtam le kellett hajolnom bekötni a cipőm! :rofl: :rofl: Úgy egy másfél-két órás filmet már kibírok!

2 kedvelés

Nálunk tudod mi a jó? 3an vagyunk, ha veszek valamit valaki csak elszívja :rofl:
A konyhai készletem.

Meg persze most a keverő mellé…csak ha már ott voltam jön megint 10.új íz​:rofl:
Csak ki kell próbálni azt a gépet, na :rofl:

Ég a Navyk hajója! :rofl:

1 kedvelés

Biztos jó a gép, mondjuk 40 fok felé nem vinném. Meg én nem szellőztetem őket, th vadász vagyok :muscle:de most is dolgoztatom a radiátort.

Jaja! 4x pont repülős jelenet volt majdnem lenyeltem a szettet! :joy:

Radiátor nálunk nem gyere be, minimum 60 fokos a víz mire pörög a rendszer. :roll_eyes:

1 kedvelés

Szolnok Távhő rulez, ez olyan 40 fok max. :grin: illetve ügyesen elcsatolom.

(Köszi Lőrinc!)

Én már szinte minden lehetséges elképzelhető (és elképzelhetetlen) pozícióban próbáltam. A modot lefejelni egyikben sem igazán jó :grin:. Inkább ne csináld, az segíthet​:point_up_2:

Nemrég volt 1 hetes influenza szerű vmi. 5 napig láz, köhögés, orrfolyás, izom-izületi fájdalom. Végig vapeltem, hűsítős aromák főleg, ami az orromat is tisztítja, pld A&L Oni. Jobban bírtam a brutál hűsítést, alapban az Oni nekem túl sok. Nem vettem észre semmilyen rosszabbodást. 70/30 PG/VG 3mg nic, DL kb. 30 ml/ nap. :man_shrugging::sneezing_face:

2 kedvelés

Egy dolog eszembe jutott ezzel kapcsolatban, ha már itt bele futottam kicsit lejjebb az uh mosóba. A nem megfelelően tisztított cuccokkal szépen vissza tudjuk magunkat fertőzni a bacikkal :slight_smile:

3 kedvelés

Ez jogos!

3 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.