Régebben kipróbáltam,nem tudom milyen szívókád lehet,de nekem az már szinte dl annyi levegő jön át rajta
Nagyon max az 1.4-1.5 de az már a gőzről szól
Hát azért a dl más tészta, az itt kezdődik, ez inkább tág mtl.
a kis 12 watt nem generál akkora gőzt, sőt talán nem is nagyobb, csak gyorsabb
akkor ne szívd olyan nagy erővel…ja én is áttértem kb 1éve a z 1.7-1,8 afc-re valahogy jobb bár nekem a rubik se és a v2-se sűvit…
Nekem azt tűnt fel, hogy a dvarwnak van ilyen hangja, aminek hasonló a légrés mérete, eddig csak az csinálta, de mondom, engem nem izgat, akit meg zavar…az meg így járt, nejem szokta mondani, hogy Dart Vader.
Há…nehogy leszokjá má
Nem semmiképp…
Szia! Mi volt a baj a gyári setuppal? Innen, hogy jutottál a SS és Clapton huzalig?
Ha ez így megy tovább, 1-2 év, és elmerülsz a DL fertőjében Kezdhetsz aggódni
@Attila81 2x0.8-hoz nagyon sok a 8-9 menet, ss-ből a fele elég lenne
Igen, próbáltam, de az meg már sok, még a 0-ás levestől is köhögtem. Nem szíváskor, hanem utána.
Már jó ideje 4-5 menet Clapton, 0.8 ohm környéke, 15-18 watt, így szívom a gyümölcsöket a törpéből. Jó szűk afc. Van th, van íz.
(Viszont elkezdett idegesíteni, hogy utántöltésnél ha szétcsavarom, mindig az a műanyag bizbaz jön ki, kiszedi a deck a vatta meg összezilálódik…)
A használt gumit cseréld le, elfáradt.
Az a szomorúság, hogy sokat pedig nem rántottam bele…már az utángyártott gumi se a régi
én pl 2 magon sosem próbáltam a dvarwokat ki leheteg kéne majd nézni milyen is
Én egyszer kipróbáltam.
Sokat kísérleteztem különböző huzalfajtákkal,nekem eddig ami a legjobban bevált,1.2-es levegőzővel ss316L 28 GA huzalból,2-es magon.,~ 0.6 Ohm körüli érték mikrocoil,azaz összenyomott tekeréssel.
És,igen a vattázást,nagyon el kell találni benne,-mondjuk ez minden tankra érvényes.
Te döntöd el melyik fog beválni
ugyanez kicsit hézagos tekeréssel, DL tankban, szűk levegővel.
Frankó a th 17-18 watton. (3,5 mg/ml nic)
39 bejegyzést új témára osztott fel: RTA ízvisszaadás
Én szeretem! Ott figyel a többi, de csak mindig a törpét nyúzom. Egyszerű építeni, tölteni, használni. Pl. Brünhilda valamivel jobb ízben, de ezzel kevesebb a macera, nem “fejnehéz” a szerelék és több a th.
Megvan a ripley is, még lehet, jobb a bishopnál. Bár aki ennek meg a Brunhildenek a töltését kitalálta, a pokolban fog égni.