Hát nem nagyon érzek ízt a Dvarw-ba. Al Carlo tobacco Salted Caramel és Rocket Girl Wild Fruits Tobacco liquidem van.már minden tekerést próbáltam és nem érzek ízt.nem tudom miért. Váltsak tankot vagy sem?
Vattát válts! Most így látatlanban megmondom bővebb info? Eléggé megritkitottad stb.
Milyen levegőbetéttel,milyen magon ,milyen vattával használod ?
Szia! Ivett mondja a tutit! Ni 80 28ga vagy ha Ni allergiád van SS316 szálhuzal, 2-2,5 mag 5-6 tekerés. Sajna Kanthal Dvarwba nem adja igazán. És vattából is próbálj többfélét. Annak az íznek jönni kell egy átlagos setuppal is!
A cotton clouds pedig jó nem tömöd meg nagyon? A huzalt nem ismerem
Ni80 vagy SS316L, 26,28 vagy 30ga sima szálhuzal… Ezekkel próbáld meg… Sztem… De ez csak mint ötlet,…
Én is túltömtem, és marha diétás lett a karamell.
Szóval kérem szépen, most már tudom, hogy melyik ez a karthal, csak nem voltam biztos benne. Azt cseréld le, sima szalhuzalra Kaptam múltkor ajándékba próbára, nem jött be még a Dl-be se
Bizony …ni 80 vagy ss…1.2 levegővel
Ennyire xar a Kanthal? Most találtam egy 10 éves, bontatlan gurigát… Akkor nem erőltetem. Régen odavoltak érte
Nincs vele baj,réges régen csak az volt
Mára már változott a leányzó fekvése
Nem tudom, valahogy azt éreztem, hogy nem heviti föl eléggé
ami képen látható most azzal tekertem meg
Nekem a legnagyobb kétlyukú AFC jött be, és 2mm-es tekercs 8 menet Ni80 clapton. Igaz, az enyém Dvarw16. A világ legjobb ízű tankja ezekkel a beállításokkal. De csak így tekerve. A By-ka csak annyival jobb, hogy lehet tekerészni.
Az nekem nagyon huzatos úgy mtl re.
Nekem a 2x0.8-as jó ezért jó a vape világ ,kinek mi jön be.
Nekem a ni80 nem jön be a Báááájjjjkkkkáááá-ba és pont!
Kanthal, SS316L igen, hamár homár legye kövér juhéj…
Nálam az SS TC nélkül bármibe égett ízt ad. Igaz, azért is tud ez a huzal TC módot. Anélkül csak nagyon sok menettel, vagy nagyon kevés Watton használható.
28ga ss316l 2.5magméretnél 7-8 menet remek ízek tc-nélkül is,évekig így használtam,manapság váltottam kanthalra allergia gyanú miatt hátha…abból elég 6menet isott valami más lessz,ha ss-el tc nélkül watt modba dry hit-elszMondjuk én mtl-be 12.5 watt fölé sose megyek inkább alá,de ezzel a szettel 12.5 watt bőven elég