Szervusz @Imike2506 !
Ezért szép a vape világ, nem vagyunk egyformák, ezzel nincs is semmi probléma, így van jól, mindenkinek más az ízlése, és más a véleménye. És ez így rendben is van. Béke !
Szervusz @Imike2506 !
Ezért szép a vape világ, nem vagyunk egyformák, ezzel nincs is semmi probléma, így van jól, mindenkinek más az ízlése, és más a véleménye. És ez így rendben is van. Béke !
Nekem nincs meg a kellő tudásom a claptonokkal, mert én egy kazánomból sem tudtam claptonnal elérni azt amit szálhuzallal. Pedig nem keveset próbáltam!!
Kösz a tippet!
Az a szégyen rám nézve, hogy mindig Komáromból indulok Európa “meghódítására” és kb. három hét elteltével érkezem vissza oda. Mentségemre, eddig még meg tudtam oldani minden vape-es gondomat, igényemet másként. Ha jól tudom, Komárnó-ban nem is egy vape-shop van.
Akkor Neked szélesebbre van tárva az ajtó, amit előttünk szépen tolnak befele…
Bízom benne, hogy lesz lehetőség még sokáig a vape-lésre. E nélkül el sem tudnám képzelni az életet.
30 évnyi dohányzás után mondhatom, magam is így vagyok vele.
Szintén így érzem!!
Én kérek elnézést igen,hazaértem
Találtam 0.25-ös huzalt,mit tekerjek belőle egy bf rda-ba ?
Lehet még nem próbáltam
Miért kérnél elnézést ? Te már kitapasztaltad Neked mi működik, nem is értem miért változtatnál…
Kürtőskalácsot
Mert Lenin elvtárs megmondta
Tanulni,tanulni,tanulni !
2mag 5 karika
Szervusz Tibor !
Egy baj van vastagon cukros…
Csak 4 karika kettes magra az lesz 1 ohm
Szia Atis ! … És 5 karika elég kevés …
Szervusz Tibor !
Abból lehetne akár 40 karika is , csak hát ugye…
Ezt tudom bizonyítani is fotó nincs,de nekem hihettek ha édi-bédiről van szó
Igyekeztem szépen mindent végig olvasgatni … De ezzel a kürtőskaláccsal elvágtam magam … Megyek megnézem mit adnak a Lidl-be
Hát kürtős kalács nem biztos, hogy lesz …
De azt is mondta, hogy “ami nem megy azt ne erőltessük”
Azt hiszem a csajok szokták mondani,hogy ekkora még nem is volt benne
Kettes mag 4 karika.
Khm…25 méteres orsón már sacc 8-10 méteren van pár görcs,igen most történt