Dvarw cl eredeti

Szervusz @Imike2506 !

Ezért szép a vape világ, nem vagyunk egyformák, ezzel nincs is semmi probléma, így van jól, mindenkinek más az ízlése, és más a véleménye. És ez így rendben is van. Béke ! :hugs:

9 kedvelés

Nekem nincs meg a kellő tudásom a claptonokkal, mert én egy kazánomból sem tudtam claptonnal elérni azt amit szálhuzallal. :sleepy_face: Pedig nem keveset próbáltam!!

6 kedvelés

Kösz a tippet!
Az a szégyen rám nézve, hogy mindig Komáromból indulok Európa “meghódítására” és kb. három hét elteltével érkezem vissza oda. Mentségemre, eddig még meg tudtam oldani minden vape-es gondomat, igényemet másként. Ha jól tudom, Komárnó-ban nem is egy vape-shop van.

9 kedvelés

Akkor Neked szélesebbre van tárva az ajtó, amit előttünk szépen tolnak befele… :wink:

7 kedvelés

Bízom benne, hogy lesz lehetőség még sokáig a vape-lésre. E nélkül el sem tudnám képzelni az életet.

9 kedvelés

30 évnyi dohányzás után mondhatom, magam is így vagyok vele.

9 kedvelés

Szintén így érzem!!

9 kedvelés

Én kérek elnézést :smiling_face:igen,hazaértem​:joy:
Találtam 0.25-ös huzalt,mit tekerjek belőle egy bf rda-ba ? :wink:
Lehet még nem próbáltam :hugs:

5 kedvelés

Miért kérnél elnézést ? :thinking: Te már kitapasztaltad Neked mi működik, nem is értem miért változtatnál… :wink: :hugs:

5 kedvelés

Kürtőskalácsot :drooling_face:

5 kedvelés

Mert Lenin elvtárs megmondta :smiling_face:
Tanulni,tanulni,tanulni ! :hugs:
2mag 5 karika :smiling_face:

4 kedvelés

Szervusz Tibor !

:face_savoring_food: :face_savoring_food: :face_savoring_food: Egy baj van vastagon cukros… :innocent:

5 kedvelés

Csak 4 karika kettes magra az lesz 1 ohm :wink:

4 kedvelés

Szia Atis ! … És 5 karika elég kevés … :joy:

5 kedvelés

Szervusz Tibor !

Abból lehetne akár 40 karika is , csak hát ugye…

5 kedvelés

Ezt tudom bizonyítani is :joy:fotó nincs,de nekem hihettek ha édi-bédiről van szó :smiling_face:

5 kedvelés

Igyekeztem szépen mindent végig olvasgatni … De ezzel a kürtőskaláccsal elvágtam magam … Megyek megnézem mit adnak a Lidl-be :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Hát kürtős kalács nem biztos, hogy lesz … :grin:

5 kedvelés

De azt is mondta, hogy “ami nem megy azt ne erőltessük”

4 kedvelés

Azt hiszem a csajok szokták mondani,hogy ekkora még nem is volt benne :joy:
Kettes mag 4 karika.
Khm…25 méteres orsón már sacc 8-10 méteren van pár görcs,igen most történt :zany_face:

6 kedvelés