Dvarw cl eredeti

Majd ha a többi 120 tankom már megette a fene , vagy az idő vasfoga, akkor talán jó lesz az is … Elég szűkös idők jönnek ahogyan látom… :thinking:

9 kedvelés

Ebben egyet értek veled!! A szűkös időkben!

6 kedvelés

Na a gyümis és a Dvarwról közösen ,nincs tapasztalatom!! Sőt azt hiszem nem is lesz!! :grin:

7 kedvelés

Fene se tudja :joy:

11 kedvelés

Lehet én vagyok elfogult :joy:

6 kedvelés

Kifogyott a második , meg kell töltenem, ja és még mindig finom!!

12 kedvelés

Szervusz Zolika !

Dehogyis ! Inkább én , de ez az én egyéni szociális problémám, más megoldja mindenféle clapton meg egyéb huzalokkal, csak én vagyok renegát… :grin: Egy MTL tankba csak nem rakok clapton huzalt, mivel kanthal-al is működnie kellene elméletileg. :wink:

10 kedvelés

Csak egy Dicodes mod kell ezek alá, aztán már jönnek is a parádés ízek. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Na, hogy ne csak a tank ekézése és magasztalása történjen (nem erre lett ez a téma felvetve) én azt javaslom vedd fel @Tyutyika -val a kapcsolatot és szlovák automatába postázzák…vagy pl egy osztrák címmel rendelkezőt kérj meg itt, hogy oda postázza a KHW mods.
Sajnos egyre inkább egymás segítségére leszünk utalva a jövőben

8 kedvelés

A francokat. :rofl:

8 kedvelés

Szervusz János !

Dehogyis kell, nem mondom, hogy nem jó a dicodes, de van olcsóbb alternatíva ami a 0,25 ös kanthal huzalból is kihozza a lehető legjobbat… :wink:

4 kedvelés

Én is csak sima 28-as kanthalt használok, nekem még nem sikerült parádés ízeket kiszednem a dvarwból, pedig volt itt mtl, fl, cl, sőt 2 évig csak az mtl ment nálam semmi más. Igaz a heisenberget adta.

8 kedvelés

Szerintem ezért mondják mindenki más, én ni80-at használok, tudtommal Zolika kanthalt szálhuzalt mégis jó íz visszaadású tanknak tartjuk!!

6 kedvelés

Plusz az ízérzékelés is mindenkinél egyedi. Azért a polcon elférnek a dvarwok, mert egyébként szépek.

7 kedvelés

Kíváncsi lennék, ha egy lost vape centaurus G80 at kipróbálnál ugyanazzal a setup-al, ugyanazzal a lekvárral, azt gondolom csodálkoznál nem kicsit… :wink:
Ja és árban is sokkal barátibb, mint a dvarw. :hugs:

5 kedvelés

Leegyszerűsítem.
Kanthal 28/40 clapton 2.5 mag 4 menet 16 watt,de többet nem árulok el :zany_face:

7 kedvelés

Erről beszéltem… :hugs:

7 kedvelés

A tankokról volt már itt egy-két eszmecsere, én is hozzászóltam párat a Dvarw mellett. Van néhány prémium tankom, még egy eredeti by-ka-t is beszereztem a clone mellé, mert “megütött”, ahogyan itt néhányan dehonesztálják az én favoritomat, és azt gondoltam, bennem lehet a hiba. Nem részletezem a kísérletezgetéseim, Kiemelem a by-ka tapasztalataim, s pediglen azért azt, mert úgy érzékelem, az itt egyfajta sztár. Nos, én kamionos vagyok, járom az Eu útjait. Az örökös rezonanciától a by-ka mindig megfolyik, nehéz, és ízben sem kápráztatott el, vagyis nem jobb, mint a dvarw. Az hozzátartozik, hogy 95%-ban RY69-et szívok, ami nem az, az csak annyiban más, hogy mentolt keverek még bele. A foglalkozásom adta lehetőségek, idő és körülmények nemigen teszik lehetővé a kísérletezgetést. A dvarw nálam nem folyik meg, nem szörcsög, bírja a zsebem még rakodás közben is. Kb. tíz perc alatt megvattázom, kényelmesen, 15, ha coil-t is cserélek. Én az állandóságot kedvelem, amit így megkapok. 35-36 év dohányzás alatt is csak három fajta cigit szívtam piros szimfónia, piros és arany marlboro-t, de… Meg tudom érteni és elfogadni, hogy mások másként szeretik. “Ízlések és pofonok” ugyebár…
Egyet viselek nehezen, ha nem ismerik el a szépségemet… :wink:

11 kedvelés

A többivel nem volt elég meleg a gőz nekem.
Vagy mittudomén,de ezzel klassz​:smiling_face:

7 kedvelés

Sokszor mondom én is hogy nagyobb bejárati ajtó kell,mert nem fér be az arcom :grin::joy:

7 kedvelés