Nem akartam új topikot nyitni neki, szóval beszúrom ide hátha nem gáz és tud valaki segíteni egy link-el. “Dvarw” FL klónt keresnék 2 vagy max 3ml tankkal EU-n belül amire nem kell várni 20+ napot. Illetve tegnap tudtam meg, hogy egyáltalán létezik Muji vatta, meg valami másik aminek elfelejtettem a nevét “Koh i noor” vagy valami ilyesmi. Az beszerezhető itthon? Köszönettel
A 2fdealt- nézd meg!! Mind ha Zolee mondta volna, hogy elég gyorsak!!
Szia.
Esetleg Tisvapo- n nézd meg de nem tudom működik-e még ide a szállítás tőlük.
A szállítás működik!!
Csóka láb … Görcs a fában van…
Meg néha hajnalban a derekamban és a lábamban…
“Koh i noor” az gyerekkorom töltőceruzája…
Közben megtaláltam. Koh Gen Do vatta.
Erről inkább valami vietnámi kaja jut eszembe
Fúvócsőként radírgalacsint köpködve hatalmas csaták voltak a szünetekbe…
Meg a radír, az elefántos.
Automatát már nem igazán preferálom sok a gond vele . Csomag pont már jobb .
MIL SPOL s.r.o., Slovenské Ďarmoty 36, csomag pont cím
És az hova esik a “nagy” szlovák birodalomba? Mert, gondolom, oda azért érte kell menni, vagy valaki felveszi és tovább küldi? Vagy, hogyan működik? Teljes homályban vagyok a dologgal.
Ott a pont. Kamionosnak No1 a Dvarw. Sajna fülkébe, és a zord körülményekre nincs jobb alternatíva. Amibe láttam lehetőséget, valami extrát kipróbáltam és csak a Dvarw ami hozza az elvártat. Most behúzott egy új forgalmazót a KHW Romániába. Meg kell tudni kik ők és utána Robival lehet bótolni, hogy hozza.
Menni kell érte . Nem gond . A cím feljebb adott . Annyival könnyebb a dolog itt elég az értesítő sms-t át küldeni részemre . Azzal be cafogok kész
Megrendeltem a gyönyörűséget. Már csak várni kell.
Nem tudok eléggé hálás lenni Neked! Természetesen a hálán kívül is szeretnélek megtisztelni. Megbeszéljük. Nagyon szépen köszönöm!
Olyan cikinek érzem,de elmondom
Ma nem vettem elő a napi hordozós rta-t.
ma egész nap kettes mag négy menet 15w ment egész nap a mai fotómon lévő eszközpalettából
Még félig van a 21700
Köszönöm
Szervusz Zolika !
Pontosan ezért használom a 0.25 ös huzalt …
Am. szívesen !
Tanulni,kérdezni nem szégyen
Bár egy picit szégyellem magam
Ma előkapok egy másikat azt is kipróbálom ezzel a setuppal
A kanthal 0.25 ös huzal való az MTL tankokba nem a clapton… Nem kell szégyelned magad egyáltalán, nem ezen az úton jártál, most belekóstoltál…
Most fog kifogyni a 0.25 huzal a shopokból
Senki ne rendeljen ! bár tudok egy jó helyet