Nálam most 0.4 Ohm van bennt és ilyen 34,5-el hajtom
Kérnék egy kis segítséget a sorrend felállításban
milyen sorrendre?
Azt látom Arbieterel akarod nyomni azt milyen tekercsel szeretnéd kb hány ohm-on ? Mennyi puff ami bele szaladna egy nap ? Ha solo-t veszel akkor is 2 akku max-hoz van 18650 adapter. Az egy éves akkut meg szerintem ha nem nyüstölted halálra akkor még nem kell cserélni
Jelenleg NI80 Fused Claptonok vannak itthon 0,3, és 0,4 ellenállással. Naponta nagyjából 600-800 puff megy bele egy nap
Nem biztos hogy dualban fogom hajtani, csak azt még ki sem mertem próbálni, mert szerintem 70 W körül ekérne, és az már lehet hogy sok a 18650-nek. Vagy hülyesg?
Jelenleg egy VTA5A, és egy Molicel P26A van szolgálatban, de mintha már csak felét tudnák mint annak előte, de lehet hogy hülyeség
Ha jól értelmezem akkor a Molicel P28A a tuti ugye?
30 watt felett felejtős a single 18650…
Hát solo dl 70w azt nem csodálom 2 akku kell . Az ellen állás határozza meg nagyából mennyi watt kell kicsiben te. De ha minden féle módon dl az előny akkor duál akkus. Szerintem ahogy @Zsolt68 és én csinálom ritka eset . Ugye mihez mi kell kalapács vagy szögbelövő
Mtl-lel lepirítok egy samu 40 T-t napi szinten melóbanattól függ kinek mennyi ideje van szipákolni,de szerintem is dupla akku inkább
Már nem a dupla akku a kérdés nála hanem az, hogy 2x18650 vs 2x21700 féltégla. Utóbbival sincs gond (megvan a maga előnye), de én biztosan nem cipelném folyamatosan sehova.
Az igen van időd hol dolgozol lehet hogy írtad de nem merem azt írni Égifolyosó takarító te fújod a felhőket
Én a nem téglára szavaznék nekem is sokminden van a zsebemben,de arra mindíg van egy rendszeresített hely a kantárosban felül
Kara csatolható telefon tok és a féltéglával lehet edzeni közben
Néha azért dolgozni is szoktam de akkor is lenullázom estére,pedig nem régiek
Erről van egy klassz yt videó 2.5 ohmmal dlezni 15-20 wattal ha megtalálom ideteszem
A mai fiataloknak érdemes rászánni azt a 30 percet
Tanácsok kezdőknek is. 20 W -on is lehet nagyot gőzölni.
Hát sokat nem látok belőle de alváshoz jó lesz a fekete kép