Nagy dög tank alá nagy dög modot?

Sziasztok ismét! Hogy ne csak szerencsétlenkedjek és panaszkodjak… kérdezzek is. Nyugi, hosszú lesz :joy:

Maga kategóriájában gigantikus Smok TFV18 tank alá keresek hasonlóan brutál méretű modot.

Az Arcfox amivel szettben érkezett eredetileg, örökre összeházasodott egy kisebb tankkal, kálváriám az előző posztban, tegyük is félre.
Viszont szeretném ezt a masszív dögöt is jól kihasználni, ne csak álljon a polcon, amúgy is esedékes már egy új másodlagos készülék.
26mm a deck, 32mm a bubis üveggel, és csak pehely 100g.
Bármit raknék alá fejnehéz vagy lelóg…
Logikus lenne még egy Arcfox, tudom, de ehhez az egyhez is nehezen jutottam hozzá, már rá se merek keresni. :smiley: És örömmel ki is próbálnék valami újat.

Innokin CoolFire Z80 volt az első kiszemelt, de a maga 88 grammjával ha rárakom maximum bólogatós kutyának lenne jó a kalaptartóra…

Smok Rigel szintén zenész, méretben bőven ráfér, de baromi nehéz neki. Már próbáltam vele egyébként. Az első modom volt anno, nagyon szerettem de nem túl strapabíró, egy elejtés és vége, nem feltétlenül venném újra.

Geekvape Legend 2 is szóba jött, de többször is csalódtam már a márkában elég csúnyán. Elvileg a Legend ugyanazt a chipet használja, mint az Aegis Boost amiből már három landolt kukában szoftveres hiba miatt… hiába a sok pozitív vélemény, eléggé tartok tőle.

Ránézésre beleszerettem a Vaporesso Armour Maxba, de igazán releváns tapasztalatot nem nagyon találtam róla.

Ami még fontos:

Sourcemore-ról jó lenne ha elérhető lenne, vagy valami ahhoz hasonló oldalról ahonnan már rendeltetek és rendben ment, ahol fizetéskor nem tiltja le egyből a kártyámat a bank ismeretlen gyanús tranzakcióra hivatkozva… nem szeretek ügyfélszolgálatokat hívogatni. :smiley:

Ja és bónusz, lehetőleg férjen bele a végeredmény egy nagyobb cipzáras szemüvegtokba :joy: Sosem hordom zsebben, tok aztán táska és mehetünk.

Nem, nem váltok tankot, mert amúgy imádom - pl RTA nem is jöhet szóba, nem az én világom, sík hülye vagyok hozzá. És csak mod érdekel, szett nem.

Ezeknek ismeretében van valami ötletetek?
Az esélytelenek nyugalmával… :hugs:

2 kedvelés

Kéz csókolom @necroshiver !

Azt hiszem ez a dupla 21700 akkus mod jó lehet a nagy dög alá. :grin:

6 kedvelés

5let mindig van :joy:
Az armour sztm egy jó választás lehet … Ezen kívül még van pár nagyobbacska platformmal megfizethető áron kapható mod.
És ne feledd ,hogy a súly aksik nélkül van feltüntetve, ha hozzá dobod a 2 18650 -et … Esetleg 21700 at már is bőven meg lesz a kellő súly

Akkor nézzük mi jut fejembe …

Hellvape Hell200
Dovpo Riva 200
Természetesen Armour Max :heart:

6 kedvelés

Részemről csak egy tipp volt , most le van értékelve, HC-n 9 dollárral drágább.

5 kedvelés

Egyre szimpatikusabb nekem ez az Armour azt kell mondjam. Használtátok már, van tapasztalat? :smiley:

5 kedvelés

Rokon használ 1et … ő nagyon szereti … Nekem is majdnem lett egy … De külsőre nekem nem Best …

4 kedvelés

Az a kék/lila/akármilyen pont elég okádékul nézne ki a szivárványszínű tankhoz, asszem’. engem ez megvett kilóra :joy:

6 kedvelés

Én még soha, pedig már mindjárt 12 éve… Egyetlen két akkus modom van az is dupla 18650, és a legkisebb dupla akkus yihi panellel. Én csak MTL felhasználó vagyok.

4 kedvelés

Egyébként 21700-as modot használni 18650-es akkuval + adapterrel mennyire öngyilkossági kísérlet? 21700-asom nincs, 18650-es van egy raklapnyi, csak azért. :smiley:

4 kedvelés

Hát ha kihajtja a porit akkor nem gáz , de 2500 forintért már vannak 21700 as akkuk. :wink: :innocent:

https://www.sportlampa pont hu

Csak ne sumsangot :point_up:

5 kedvelés

Duálba sztm simán járható út bőven megfogja hajtani max nem bírja 3 napig csak 2 … Főleg,ha még azt is hozzá tesszük porlasztót … Gondolom mesh amit meghajtasz velük

4 kedvelés

Valamiért az osztrák sportlámpára rakja a linket , holott a .hu-t linkelem pffff.

2000 forint 45 amper

2600 forint 60 amper

7 kedvelés

Az hogy akku meddig bírja igazából részletkérdés, legalább 4 párral mászkálok biztos ami tuti. :smiley:

Mesh igen, a single, dualt is próbáltam de az botrányos volt: https://www.sourcemore.com/smok-tfv18-replacement-coil.html

5 kedvelés

Combos porlasztók … Mennyi watton tekered ?

3 kedvelés

Megyek alszom egyet , jó éjt mindenkinek , további szép napot ! :wave:

5 kedvelés

Jó Éjt Atis ! Nekem még nagy a mellény… Majd hétfőn fog fájni 24 nap szabi után felkelni :joy:

5 kedvelés

Hiába írja 100-nak a legjobbat, nekem 80-90 körül bőven elég :grinning:

4 kedvelés

Jó éjt! :hugs:

4 kedvelés

Az is combos …na , de végre egy DL vonalat szerető taggal bővült a kicsi de annál keményebb DL Vaperina Team :joy:
A vaporesso gond nélkül fogja hajtani … És reméljük nem ragadnak egymásba :joy:

4 kedvelés

Szia Lilith! Ajánlom figyelmedbe a Vapefly Kriemhild 200w-os modot!!! :smirk: Dupla akkus+az SM-en most 20$!!! :ok_hand: Nekem múlt héten jött meg az SM-ről, és imádom!!! Szerintem egy eléggé megfontolandó választás lenne!!! És szerintem a TFV 18 is jól mutatna rajta! Én egy Fat Rabbit dual RTA-t használok vele(28,5mm), és elég jól néznek ki együtt!!!https://www.sourcemore.com/vapefly-kriemhild-mod.html

13 kedvelés