Mit ajánlotok ebben a kategóriában. Van/volt egy gaur21 de tönkre ment. Használható csak kikelet ékelni az akksit…. Van két geekvape solo2 gépem az egyik sima a másik meg a max . Nagyon elégedett vagyok velük csak jó lenne egy dual akkus mód mert van egy fat rabbit 2 amit néha szeretnék elővenni de oda az egy akksi igen kevés lenne legend2 classic mennyire lenne jó ebből a szempontból ? Köszönöm a segítséget
Jó választás a GV!Én is több mint 3 éve használok egyet,már használtan vettem,de az ég világon semmi baja nincsen!Egy SC Plus V3-at használok vele 65-70 watton,simán kibír 350-400 slukkot 2db Samu 40 T-vel! A Gaurnál kb 2×nagyobb sújban,de nagyon strapa!A Gaurt sajnálom,hogy tönkre ment nálad,nekem is van,több mint 100k van benne,de semmi baja!A SM-en nagyon jó árban van!https://www.sourcemore.com/geekvape-l200-classic-mod.html
Köszönöm mindenkinek. A sourcemoreról rendeltem egész kedvező áron. 34 dollárért. Mivel sokat rendeltem már tőlük ezért alapból kapok kedvezményt is a másik rendelés ami meglepett az az atmology oldal azt is érdemes néha böngészni. Egy héten belül megjön minden
Igen. Az aegisre esett ugyanis Gaur már volt de nagyon csalódtam benne sajnos Az Aegisből pediglen már ez a 4. Módom és eddig nagyon megvagyok vele elégedve. Ez már csak itthoni használatra lesz és most azon gondolkodom hogy kéne rá tenni valami steam crave cuccot jelenleg egy fát rabbit2 van rajta