Igaz, 12 óra alatt lehet pöfékelni.
Ugye egy párszor megfordultam arra
Ezuton megkerdeznem @Vaperina_Kinga, hogy a vanillia aroma liquidet belerakhatom sütibe? A sima aroma nagyon rossz, vagy drága
A rúd olyan hosszú üvegbe az fincsi…
Úgy tudom igen, de ne sokat. TPA az élelmiszer aroma (is), illetve azt hiszem a FlavoArt-ot is lehet, de majd utána nézek. Én 1-2%-os adagolásra emlékszem.
Jajj várj @Ivett liquidet írtál, én az aromára írtam ezt. Liquidet ne.
Mocskos alázó szitu plusz a dohányzás drágább, mint valaha… addiktív cuccokon IS mindig nagy biznyic lesz.
Emlék: 2007 körül, az akkori cégemnél Frankfurtba mentünk egy gépkiállításra. A frankfurti vasúti főoályaudvaron már akkor fel voltak festve citromsárga négyzetek a peronra. Bele kellett állni cigizni búra meg semmi ilyesmi nem volt. Ez nekünk új vokt (akkora nemzetközi világlátott én sem vagyok).
Teszem hozzá, itthon meg még a melóhelyen ülőmunka mellett a jobb kezemnél volt a hamutál.
Na, rendőrök azért grasszáltak, betereltek a szofimmal a “kockába”. És mindenki bennünket nézett bután, mint a majmokat.
Ökörködésből kilépkedtünk a kockából, hogy oldjuk a feszkót. Kollégámra majdnem ráhúzott az egyik fuck about gumibottal na, akkor onnantól fegyelmezetten elszívtuk…
Hát én csak észak olaszba voltam autóval, Lignanoba, köszi, a repcsi jobb. Már ha nem baszik ki veled a wizzair és 4 órát késik a gép…nem mindenki buszsoför.
Gondolom baj nem lenne belőle de nem raknám sütibe…
Már majdnem raktam Latakiát babfőzibe…de mondom, drága spice lesz az
Aromara gondoltam csak nem étkezési tpa jó, oké
Ez meg a cseheknél van. Prágában fizettem 70 eurót mert rossz helyen cigiztem.
Nem a szádon?
Ok, magas labda volt
Aaaaz szép
Baj nem lesz, viszont egy bizonyos webshopban még az az arány is fent volt, hogy mennyi kell a sütibe. A TPA pedig 2 féle dologra gyártja az aromáit, étkezésre, ecigibe ezek amúgy ma már a TFA rövidítést kapták. De TFA az a TPA.
De ott, csak nem álltam bele a sávba, mondom hátha jön a mentő. De aztán mondta a morcos rendőrnéni, hogy az nem a mentőnek van, de ha nem fizetek bírságot hívhatok később egy mentőt magamnak.
Nem semmi amúgy, régebben nem társítottam így össze. Amíg nem kaptam füstölthús aromát egy komámtól…amiből 1 csepp befertőzte a szűkebb élőhelyem, oly henteses volt
Nem erre a füstösségre vágytam Ego-ból.
Hozzánk csak a töredéke jut el. A sült szalonnás aroma dúrva volt. Az meg chipsbe szokott beleadagolódni.
Nem is tudtam…de valós lehet.
18 bejegyzést új témára osztott fel: Perverz Vape banda