Hát, az mindenre karcsú lesz, 45-ből kijön a tank, meg az egyebek, akkor még kell egy mod, abból kb ez a csúcs tudásban:
Kb 20k-tól indul a buli, az a belépő szint.
Hát, az mindenre karcsú lesz, 45-ből kijön a tank, meg az egyebek, akkor még kell egy mod, abból kb ez a csúcs tudásban:
Kb 20k-tól indul a buli, az a belépő szint.
En is cserelek mindent. Van amikor ket naponta , mikor hogy. A drot es a vatta nem tetel.
Én személy, szerint ezeket is talonba raknám!
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-se-full-kit-clone/
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v9-full-kit-clone/
Igaz…de kezdőnek klón…nem a legjobb bármi gond van nehéz lesz a megoldás…
Igen, ezek sem rosszak, de a diplomat veri őket, sajna. Sőt nálam a tripod 2 veri a diplomatot, igaz az 2x annyiba fáj. Árértékben a diplomat a nyerő.
Bakker…nem,nem,nem szabad
és az alsó részhez melyiket ajánlanád?
v2-őt nem próbáltam nekem Aer van király az biztos…
Nézd én kezdésnek vennék egy pico plust, olcsó, használható, kopik, nem tart az idő vegezetéig. Ha van pénz dani minire, akkor persze azt, az egy másik kategória.
Köszönöm majd utánanézek.
Nem tetszett a deckje, olyan, mint a bishop. A tripod v2-nél a rakás bajonettzárat kell megszokni, de kb olyan könnyű vattázni, mint a bykakat. Még csak 3 levessel teszteltem végig a tankokat, egymás mellett, szerintem jó lett a tripod, bár én dohányt nem használok.
1-es volt nekem kinyírta a dohányt…nem mertem meg venni a 2-est…de bátorodok.
Grampát raktam bele, nálam az a max dohány, azt tökéletesen hozta. Ha kell, elküldöm, mégiscsak 65k…mondjuk én megvettem hozzá az extension kittet is.
Köszönöm! Igaz nem olcsó …meg gondolom…
Inkább próbáld ki, ne miattam legyen csalódás…tudod, ahány véper annyi legjobb rta.
Ja, mondom ezt 8 rtaval, ami megy folyamatosan, én mindegyiket szeretem.
Nem fognám rád és senkire se…ha ki játszottad magad vele vissza térünk rá.Köszi szépen!!!
Én is szeretem mind bár nem tudom mennyi van…
Akciós épp csájnában, csak ne holland postával kérd, az 1 hónap.
Az eszközajánló részt már nem olvastam végig, de ezt a kis infót észrevettétek?
Szóval nem biztos, hogy mtl eszközöket/podokat javasolnék
Bár már látom, hogy rendelésre is került.