Dohány Vaporizálás

Gondolom, kezdenek kifogyni a dolgokból, a mínusz 20% elég jó üzlet. Vagy alapból nem is volt készleten, mert mindenki Ursát vesz mostanában. :grinning: Sajnálom, mert egész jól jártál volna így, hogy mindent venned kell.
De szerencsére a cigizéshez képest így is sokkal-sokkal olcsóbb lesz, bárhonnan rendelsz is.

2 kedvelés

Kumuluson sincs pori és sourcemore-on sincs, szóval mindenhol kezdenek kifogyni, aztán majd jön az ub porlasztó 3.0, amihez kell új készülék is. :rofl:

Nem baj, addigra a többség úgyis megfőzi az 1.generációs nano-ját. :grinning:

Most néztem, hogy cartridge viszont még van készleten a liqid-aromán. 0,6-os meg 1,2-es is asszem.
A porlasztó csere nyilván olcsóbb, mint az egész fejé, de egy doboz vásárlása a készletek feltöltéséig (azért csak lesz még) lehet, hogy nem akkora hülyeség.
Nem nagyon nézelődtem mostanában, hogy máshol mi a helyzet, meg hogy egy egész kezdő mindenség mennyibe kerül, úgyhogy nyugodtan cáfoljatok meg, ha baromságot írtam.

Ha valaki elég tapasztalt online vásárló akkor érdemes lehet mindent máshonnan megvenni, ha viszont nem, akkor érdemes mindent LH-ról, mert 1 nap alatt nálad van és lehet vépelni, ha vársz 4-5 napot a cuccra simán eltolsz 5-10k-t cigire vagy glora. Ha több helyről kell venni, akkor meg a szállítási költség elviheti a “hasznodat”. Körbe kell nézni, de valamiért az ub pori kifogyott most.

Aztán persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki kényelmes, de az elején szerintem fontosabb, hogy az ember minél előbb kezdje el használni, mindegy mit és mindegy honnan, aztán meg úgy is beindul a fogaskerék és jönnek még cuccok.

Pont ezért pörögtem rá ennyire Pison estében erre a 20%-ra.
Nem vehet meg most mindent 10 helyről. :grinning:
De hát szerencsére péntek van, a hétvégén lehet nézelődni meg számolgatni, a rendeléseket úgyis csak leghamarabb hétfőn adja fel az összes shop.

1 kedvelés

Én már nem szeretnék még egyszer porlasztó és egyéb kacat miatt aggódni, hogy meddig lesz még és hol. Az újoncokat persze megértem…ők még nem csalódtak eleget ahhoz, hogy RTA-ban gondolkodjanak…de el fog jönni az is :slight_smile:

1 kedvelés

Hát megrendeltem. :slight_smile:

A porlasztóból pedig vettem 4 csomaggal a liquidhall - Premium E-liquids & Flavours oldalon hadd legyen.
Remélem nem szúrtam el semmit.
A bekeverés még nem teljesen tiszta de utána olvasgatok.
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
Jelentkezek ha megérkezett a cucc és kipróbáltam.

1 kedvelés

Én nem a 0.6-os fejet vettem volna, de kezdésnek jó lesz.

Illetve nem vettél üres podfejet, a porlasztós podfejben nem tudod kicserélni a porlasztót, egybe van építve.

Szóval vagy egybe podfejet veszel, vagy üreset és külön porlasztót.

Értem.
Akkor csak elszúrtam egy kicsit hát már ez van sajnos.
Okosodnom kell még ehhez.
Azt hiszem azért vettem olyan pod fejet mert mintha az alap gépen olyan lenne de már ebben sem vagyok biztos. Tehát akkor kell vennem majd üres pod fejekett ha már vettem egy rakás porlasztót.
Köszi az infót.

Van benne egy 0.6-os podfej, egy üres podfej és egy 0.8-as porlasztó, szóval olyan nagy dráma nincsen.

A bekeverés nem egy bonyolult dolog, négy fajta anyagot össze kell keverni egy üvegbe a megfelelő arányban :joy::joy:

Sőt ha egyszerűsítjük, akkor csak kettőt.

Szerintem jó lesz az az 1 ohmos porlasztó. Pontosan az kell, mert a kisebb ellenállásútól fuldokolnál. Én is így kísérleteztem ki. Azért is, mert a tankban kevés anyag van, ez pedig kevés hűtést biztosít. Ha kisebb a porlasztó ellenállása, az egyszerű készüléknél forró lesz a környezete, vagyis a liquid, így forró lesz a slukk is. Ez simán elveheti a kedved, ezért célszerű kezdőként (én haladóként is) a magasabb ellenállású porlasztót választani az MTL-hez.

Üdv! na kis helyzetértékelés. :slight_smile:
Ma 18:00 körül tudtam felvenni a Foxpost csomag automatából a kütyüt.
Kis csalódás volt hogy a dobozban még sincs üres pod fej (de nem gond, holnap hoz a futár egy párat az 1 ohmos porlasztókkal és a többi cuccal stb)
Most a 0.8-assal tesztelgettem és ez valami álom, nagyon bejön a cucc, maga a készülék is nagyon bejön de a legjobb az egészben hogy semmi köhögés, simán szívható kis pod. (pedig azt hittem hogy szívás lesz rászokni, mert nemrég vettem egy GLO-t , kb 10 szál cigit szívtam de nagyon köhögtem szinte minden sluknál).
Nagyon gondolkodok azon , bár várok még egy hetet hogy veszek itthonra egy komolyabb készüléket ami RTA és ez a kis POD lesz a futkározós készlet.
Olvasgatok azóta folyamatosan és megakadt a szemem egy márkán a Dvarw-on ami elvileg magyar.
Mondjuk elég húzós egy kicsit de így laikusként elég jó cuccnak tűnik.
Egy olyan kérdésem lenne hogy MTL-re milyen komolyabb gépet ajánlanátok? RTA , nem vágom ezt mi gondolom hogy szerelhető.
Jobb külön venni az alsó és felső részt , vagy jobb egybe?
Amúgy van olyan hogy esetleg túl sok sluk veszélyes? kb 1.5 óra alatt 100 slukknál járok.
Szép estét mindenkinek.

5 kedvelés

Én inkább egy centenary mods diplomatot vennék, árban ugyanaz, de ízben jobb.

Kell még egy 18650-es mod, legalább 2 akku és egy töltő, vatta, húzal, tekereősegéd, kerámiacsipesz, olló.

Tekerő segéd

Húzal

Akku

Töltő

Mod meg…nem is mondom, mennyi pénzed maradt? :sweat_smile:

Vatta
https://vape42.hu/termek/cellucotton_rayon_vatta_30cm.html

Csipesz
https://vape42.hu/termek/keramia_csipesz.html

4 kedvelés

Ebben az árban a legjobb…igaza van Ispynek.

4 kedvelés

Amúgy biztos használattól is függ de gondolom a tekercs tovább bírja de pl a vattát kb milyen gyakran kell cserélni?

Én hetente szoktam, gyümisből elmehet 2-3 hetet is, én cserélek mindent, filléres cucc a húzal és a vatta is.

Durvább dohányos, desszertes cuccnál 5ml és csere is lehetséges.

3 kedvelés

Hát mit mondjak most nem túl sok de mostanában csak azon agyalgattam hogy cigire elmegy vagy 45000 havonta, ezt meg egyszer megveszem és kiszolgálna gondolom évekig. Persze lehet kicsit gyűjtök még rá. Olyat szeretnék ami jó és hosszútávon kiszolgálna. A kis pod meg maradna szaladgálósnak és abba is így kevesebb porlasztó kellene.

Akkor ne gondolkozz !
Többet ér az egészséged !
Már közhely amit írok,ha arra volt (van) akkor erre is lesz !
Te döntesz :wink:

3 kedvelés