Ez a szett neked mennyibe fájt?
Igen. Kicsit elmerülve a témában, én mondtam rosszul. íÉn cigisként azt gondoltam hogy egyből tüdőre szívom de jobban utána olvasgattam ebben a témában inkább a szájból tüdőre áll hozzám közelebb.
Most miért akarsz sebeket feltépni?
Az már a high end kategória, az áruk is kb
Véleményem szerint elsőnek az mtlt érdemes kipróbálni, ha bejön és kevésnek érzi mehet dlre. Egyébként egy levegős mtlt is lehet tüdőre kapni.
Félreértés volt az egész, így a hozzászólásom igazából tárgytalan.
Bár én vagyok az élő példa, hogy dl-lel is lehet kezdeni Ha mtl cuccot kaptam volna először kézbe, lehet át se szoktam volna
Sokan köhögnek az első hetekben, ezért nem is tudják nagyon erősen szívni, ilyenkor inkább jobb a kevés gőz, magas nik, hogy üssön. Aztán akinek kevés az továbbáll. De így látatlanba senkinek sem mernék dlt kezdéshez ajánlani. Kivételek vannak.
Mert ezen át kell esni. A cigivel megkínzott nyálkahártyát, hörgőket irritálja az aroma és az alaplé. Hamar elmúlik, de sokakat elriaszt. Nekem is 2 hét volt.
Újra én. Gondoltam elbüszkélkedek.
Megjöttek a cuccok a Diplomat-ra kellett kicsit sokat várnom.
Megtekertem
Elsőnek 3-as átmérőre tekertem 5 kanyart, igazából jó volt de olvastam hogy a levegőzéshez kell a tekercsátmérőt is építeni ezért újracsináltam 2.5-ös magra. Mintha egy picivel tényleg jobb lenne így.
Hát a vattát kicsit nehézebb beledugni, a tekerés se lett a legszebb de kezdésnek szerintem elmegy és működik a dolog.
Köszönöm mindenki segítségét még egyszer.
Csatolok pár fotót az alkotásról.
Vaniliás-dohányos liquiddel van töltve, fincsi.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.