Dohány Vaporizálás

Ez a szett neked mennyibe fájt?

Igen. Kicsit elmerülve a témában, én mondtam rosszul. íÉn cigisként azt gondoltam hogy egyből tüdőre szívom de jobban utána olvasgattam ebben a témában inkább a szájból tüdőre áll hozzám közelebb.

Most miért akarsz sebeket feltépni? :rofl:

Az már a high end kategória, az áruk is kb :grin::wink:

1 kedvelés

Véleményem szerint elsőnek az mtlt érdemes kipróbálni, ha bejön és kevésnek érzi mehet dlre. Egyébként egy levegős mtlt is lehet tüdőre kapni.

Félreértés volt az egész, így a hozzászólásom igazából tárgytalan.
Bár én vagyok az élő példa, hogy dl-lel is lehet kezdeni :smiley: Ha mtl cuccot kaptam volna először kézbe, lehet át se szoktam volna

1 kedvelés

Sokan köhögnek az első hetekben, ezért nem is tudják nagyon erősen szívni, ilyenkor inkább jobb a kevés gőz, magas nik, hogy üssön. Aztán akinek kevés az továbbáll. De így látatlanba senkinek sem mernék dlt kezdéshez ajánlani. Kivételek vannak.

Mert ezen át kell esni. A cigivel megkínzott nyálkahártyát, hörgőket irritálja az aroma és az alaplé. Hamar elmúlik, de sokakat elriaszt. Nekem is 2 hét volt.

Újra én. Gondoltam elbüszkélkedek. :slight_smile:
Megjöttek a cuccok a Diplomat-ra kellett kicsit sokat várnom.
Megtekertem :sunglasses:
Elsőnek 3-as átmérőre tekertem 5 kanyart, igazából jó volt de olvastam hogy a levegőzéshez kell a tekercsátmérőt is építeni ezért újracsináltam 2.5-ös magra. Mintha egy picivel tényleg jobb lenne így.
Hát a vattát kicsit nehézebb beledugni, a tekerés se lett a legszebb de kezdésnek szerintem elmegy és működik a dolog.
Köszönöm mindenki segítségét még egyszer.
Csatolok pár fotót az alkotásról.

Vaniliás-dohányos liquiddel van töltve, fincsi.

8 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.