Nincs mit. Ha bármi érdekel róla jelezz nyugodtan
Nincs eladód véletlenül?
Sajnos nincs csak amit használok. Ali-n nézz körbe. 1 másfél hónap és nálad lenne vagy keress pár csoportban Face-en. Én is ott találtam
Köszi, kutakodok akkor
Nos végül Vendy vape pyro v3 rdta lett, még várom amíg a francia barátaink elküldik. De kiváncsi leszek rá. Igyekeztem a legférfiasabb színt választani ezért szivárvány színű lett a kislányom azt mondta az legyen de legalább megy a modomhoz.
Sziasztok! Por,csepp és ütésálló modot (beépített akksis lehetőleg,de nem feltétel) keresek, 80watt feletettit. Tudtok ajánlani olyat ami jó lehet? Illetve létezik olyan min. 4 ml-es tank, ami szintén bírja a strapát és porlasztós? Nem kell,hogy csajos legyen, nem nekem lesz, ismerősömnek próbálok egy emberes, munkába (kertépítés) is vihető szettet ajánlani. Köszi
Szia. Agis legend. Dupla akus. Vagy solo.
Megérkezett az első dl tankom
Brünhilde, brünhilde. De szep is.
Szép is jó is!!Az Mtl-e milyen???
Mtl- e is jo es raadasul kicsit kisebb. Viszont ammit mtl- ben nem jonnek az izzek. German 103 csinalt porlasztos tankot is. Az is tegnap jott meg. Kriemhild. Nagyon jo izzek jonnek belole. Siman feler egy rta- val.
Az Ammit-nak szerintem kevés az a ohm probàld 1.0-1.5 közzé lőni és 10 pár watt!nekem is van egy de nem használom mert túl szűk a levezőzése!
Szép ez is!!Mennyiért rendelted??
1,2- es benne a tekeres. Gyarit raktam bele. Super sorb vatta van benne. Probaltam 10-15 wattig. Semmi normalis iz. Brünhilde mtl- ben jonnek a dl- es izzek.
Levegőzéshez elég közel húztad a tekerést? A vatta könnyen járjon a tekerésbe+amikor betömted mindkét végét a lébeömlőbe egy kicsit emeld meg. Jól áztasd meg a vattát majd izzíts rá!
Koszonom. Szerintem ez rendben van. Azt is mondtak, hogy a sok dl utan kell egy kis ido, hogy itt is jojjenek az izzek.
39€ volt. ha a kruemhildre gondolsz. De ez sima sub ohm tank.