Dl rda, rta, rdta, sub ohm tankok kazanok, modok

Sziasztok!

Nagyon szeretem a Fresia tankomat, DL szivom. Izes, nagyon finom benne minden liquidem.
Sajnos nem létezik nagyobb méretben, csak 22-es van. Nehezen tudom a tekerést beletenni. Egy ugyanilyen izes tankot keresnék 24-es méretben, aminek a vattázása pofonegyszerű, es folyásbiztos legyen.
Nem vásárlási céllal posztoltam, egyenlőre csak erdeklődési szinten vagyok.

Szia. Hasonló módon szívom én is a Fresiat, illetve minden tankot. Van egy Hellvape MD RTA-m ami igen hasonló, jó íz visszaadású ámde 24mm-es. Azt tudom ajánlani. Mármint nem az enyémet, mert nem adom el :smiley:

1 kedvelés

5 kedvelés

Van egy single Intakem.:sweat_smile: Csak vicceltem! :rofl:

Üdv mindenkinek! Van egy TFV8 V8-T6 -os porlasztóm, és ehhez szeretnék venni egy tankot. Kérdésem, hogy melyik tankokban lehet használni, mert más oldalakon láttam, hogy van kompatibilitás más kazánokkal. Először arra gondoltam, hogy a TFV8-as porlasztók jók a TFV12-ben, de azt olvastam, hogy nem kompatibilisek egymással.

Most ezeket nyüstölöm

1 kedvelés

Szia Tamás. :slightly_smiling_face:
Nem biztos, de talán ez hasznodra lesz.

2 kedvelés

Szia. Milyen színű a Fresia? Mondhatnál róla pár szót az mtl, és a dl használatáról is. Ha eladó akkor lehet megvenném…ezt is :joy: :rofl:

Szia’ A másik milyen tank? És a fresiáról tudnál egy kicsit beszélni? Dl és mtl felhasználásáról is, köszi.

Vagy akárkinek is van, volt annak a véleményét szívesen meghallgatom a Fresia tankról. :sweat_smile:

Szia.
Én legnagyobbra veszem a levegőt, nekem szűk DL, pont a legjobb.
Ezüst szinű, de én nem adom el, imádom.
Csak nem az én kezem meretéhez tervezték :smiley:
Elbibelődök vele.

1 kedvelés

Köszi.:grin::+1: Szeretem a nem borzasztoan szűk dlt. Nekem pl amit tőled vettem intaket az pont megfelelő. A fresia milyen hozzá képest?

Kisebb a mérete, de nagyobb a fogyasztása :smiley:
Ezt kifejezetten a Vaporesso Swag modomra vettem, mert arra csak a 22-es tank megy rá. Örülök is, hogy sokat eszik, van egy pár liquidem, amit nem szeretek, de annyira azért nem rossz, hogy kiöntsem, azt ebben elfogyasztom :smiley:
A hármas magra tekert coil nem megy bele, igy a cipőfűzős vattáim sem, szóval nekem ez egy külön kihivás, ha mindent cserélnem kell.

És levegőzes re? Még szűkebb dl?

Szerintem az Inntake-től szűkebb.

Na akkor ezt jó, hogy megkerdeztem. 3 as tekereseim vannak, és az intake single az pont jo levegőben. Lehet lemondok róla.:thinking:
Nezd csak mit vettem most? És ócsin.:grin: Nyitok is neki egy posztot lehet. Olcsón jót címmel.

1 kedvelés

Na miert nem.tette ki a kepet azt nem.tudom.:thinking:

1 kedvelés

Cuki :smiley:
Mit lehet róla tudni?

Na nem is tudok többet feltenni.