Sziasztok,
A tegnapi topikomnál kialakult egy érdekes beszélgetés, csak nem éreztem helyén valónak, hogy egy olyan témában történjen ez az eszmecsere, ahol eredetileg más a cél. Viszont többen, többfélék voltunk, így érdekel mindenki története.
Viszont ahhoz, hogy ez egészséges maradjon szeretnék lefektetni pár alapszabályt:
- A téma szubjektív, így lehetőleg kerüljük az objektív vélekedést.
- Én elfogadom a ti szokásaitokat, és ezzel ti is fogadjátok el másokét.
- Egymás tisztelete, a beszélgetés során mindenkit megtisztelünk azzal, hogy kifejtse az álláspontját.
2016-tól próbáltam több különböző készüléket. Sosem ragadtam le egy márkánál, a repertoárom része volt Teslacigs Poker 218, Geekvape Aegis L200, jelenleg pedig egy Lost Vape Centaurus BT200 modot használok.
Tankok terén, a porlasztós tankokat már régen elhagytam. A tekerés számomra környezet tudatosabb, nem keletkezik megannyi szemét. Egy ideje a SteamCrave Aromarizer Supreme V3 tankomat nyúzom, azon belül is a meshdecket, és a gyártó saját Dual A1 meshlapját kedvelem a leginkább! Általánosságban 50-55 W között használom a készülékben, 3-6 levegő lyukat hagyok rajta szabadon. Ez inkább RDL felhasználás, szeretem ha koncentráltabb az íz, és van ellenállása a tanknak.
Kedvenceim a desszert ízek, nagyon kedvelem azon citromos tortákat, amik szárítják a torkot. Korábban 70/30 VgPg arányban dolgoztam mostanában viszont 50/50 VgPg arányt favorizálom jobban, tetszik a torokhatása. Régebben 3 mg/ml erősségben szívtam, most viszont 5 mg/ml erős nikotin sóra váltottam.
Folyamatosan ízlelgetek és keresem az újabb lehetőségeket, és jelenleg az MTL tapasztalataim fejlesztem, itt vannak hiányosságaim![]()
Hónapokkal ezelőtt beszereztem egy YachtVape Pandora V2 tankot, melynek sajátossága, hogy kívülről állítható a belső AFC is, kis tekerővel. Próbáltam benne különböző aromákat, huzalokat és vattát, de minden esetben olyan kis “meh” érzésem volt használat közben. Egy Hastur készüléken megváltozott vele a tapasztalatom, viszont azt csak kölcsönbe kaptam, így most új készüléket is vadászok hozzá!
Ti milyen stílusban gőzöltök, és mi váltotta ki belőletek azt az érzést, hogy most megérkeztetek? ![]()