Legjobb íz visszadás

Sziasztok!

Még viszonylag elég új vagyok a témába,jelenleg egy Geekvape Z200 kit-et használok kíváncsi lennék melyik tank-tipusok lennének a “legjobbak” íz visszaadás szempontjából,olvastom hogy a MTL RTA-k lennének azok, viszont kiváncsi lennék itt ki mit tapasztalt:)

5 kedvelés

Szia!! Sok ember, sok ízlés! Nekem a kedvenceim: Dvarw FL, Tripod 2, Kayfun lite plus 2021, By-ka v9!

7 kedvelés

Szia. A Z200-as kit-en mit értesz? Én is Z200-as modot használok Dvarw DL tankal. De volt rajta már jópár fajta. Ha az eredeti zeus tankra gondolsz az emlékeim szerint egy porlasztós Dl tank. A Dl és az Mtl elég messze van egymástól. :smirking_face:

5 kedvelés

Pfff mind kettőt szívni kell :joy::face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Nah akkor tudtam én hol csesztem el​:rofl: Az mtl tankomat fújtam. :roll_eyes:Na már most a kolléga azt írta kezdő és idáig zeussal vapelt gondolom én. Ha mtl tankot szeretne az kicsit más lesz a zeushoz kepest. Erre gondoltam.:grin::grin:

6 kedvelés

Tudom hogy van közte különbség elötte egy Aegis Boost 3-as készülékem volt,a kérdés inkább az hogy az építős (rta) tankoknál az MTL vagy a DL tudja jobban vissza adni az ízt.

4 kedvelés

Szerencsére ez a téma engem nem érint…így hardvert is könnyebb választani. Csak TH legyen és ne túl tág légbeömlés.

3 kedvelés

Ha egy DL-es kérdezel azt fogja mondani , hogy DL nagyobb gőz több íz .. , ha MTL-est akkor azt hogy szűkebb hosszú slukkok koncentrálabb ízek :rofl::heart:

6 kedvelés

Ha pedig egy RDA-st akkor azt mondja az a legjobb…és szerintem ő jár legközelebb a valósághoz. Az ízvisszaadás téma komplexebb annál mint hogy mtl vagy dl.

7 kedvelés

Szerintem az kérdezd meg aki mindkettőt használ!! Van itt olyan!!

7 kedvelés

Ő meg azt fogja mondani sztm , hogy mind2 :rofl: csak jó legyen az építés eszköz és Liquid

7 kedvelés

Azért egy RDA és egy RBA fej(AIO-ban) eléggé hasonlatos ízben.(nekem) Gőzmennyiségben persze nem.

6 kedvelés

igaz, de tőlem a pár ízesített pöfékelésemmel nem lett volna hiteles pl a B80 magasztalása :slightly_smiling_face: de az biztos, hogy egy csepp a boro-ba és nekem érlelés nélkül is ütős

7 kedvelés

Inkább azt kell eldönteni, hogy melyik vapelési szokás áll közelebb hozzád? Aztán azon a vonalon már el lehet indulni. Addig csak lövöldözünk vakon a levegőbe.

7 kedvelés

Nincs ilyen feltétel,mtl-(boost3) dl(z200modkit) mindkettővel elvoltam, a jó íz lenne a legfontosabb ami tudomásom szerint egy rta-tanknál érhető el,csak hogy ténylegesen a mtl rta-tankot kéne szereznem illetve azon kívűl mi befolyásolja,gondolom jó minőségű vatta stb

3 kedvelés

Soktényezős. Ha eddig DL -el volt dolgod, márpedig a Boost is lényegében az, leszűkíteni teljesen nem lehet mondjuk egy full MTL tankkal megegyezően, akkor ahhoz alkalmazkodni kell. Mit értek ez alatt? Jó ízt szeretnél, leszűkíted a tankot, és DLből belerántasz egy jó nagyot, úgy szívja meg magát fals liquiddel a kazántér, hogy orrán száján folyni fog. Ez az első tanács, ha MTLezni szeretnél, lassú komótos slukkok, mintha analógot szívnál. Ha ez megvan, akkor jöhet a tank. Az én személyes kedvenceim, amit még gyártanak: Kayfun Lite Plus 2021, legjobb dohány-desszertdohány ízre. Dvarw FL MTL , egyszerűbben építhető, szinte mindent visz, és az Ennequadro Moka. Ez utóbbi picit bonyolultabb, de az íz kompenzál mindenért. Háromefvépen, Kettőefdílen találsz elfogadható klónokat hozzá (SXK, YFTK, Rekavape) ha Kayfun Lite Plus 2021 nincs, akkor a Kayfun X Mini is megteszi. Ha ez megvan, akkor kell hozzá jó minőségű draút. Javaslom 28-29-30 gauge Kanthal A1 spulnit beszerezni, zivipf a barátod, 10 ajró 50 méter, amellett, hogy évekig elleszel azzal a mennyiséggel, még fojtogatós s.xre, és Hitman zongorahúrosat játszani is marad. Javasolt a microcoil, 2,5-es magra 5-8 menet, ezzel 1-1,5 ohm körül lesz a spulni ellenállása. Utána a vatta. Én személy szerint a Cotton Bacon Prime-ra, és a BP mods Pro cottonra esküszöm. Javasolt teljesítmény: 12-15 watt. Ja és persze kell egy jó aroma, és nem spórolni az adagolással. Ajánlott %, vagy afelett, ezt már Neked kell kitapasztalnod. Kb ennyi tényezős az egyenlet, ha sikerül megugranod, taps-taps, ha nem, itt vagyunk, kérdezel, segítünk. Akár privátba is. Jó beszerzést, én zúzok Aperolozni, és kiélvezni az utsó két napot a nyaralásból.

:victory_hand:

12 kedvelés