Üdv,hölgyek/urak mai témám a DL-ezésel kapcsolatban fogalmazódott meg bennem, nem tudom ki hogy van vele de én soha nem használtam MTL-gépeket, kemény DL-gépel kezdtem 6mg nikotinos bájitalokkal, és még mindég ezen a pályán vagyok, viszont mostanában egyre jobban kezdek az MTL-vonalra húzni, jól esne egy szűkebb MTL-hatás,kisebb gőzök, stb… valahogy azt érzem már, a DL-inkább így hobbinak maradna az MTL-vonal pedig a főgőzöléseknek, nektek volt ilyen időszakotok? vagy hogy DL-ről MTL-vonalra tértetekát? vagy épp fordítva.
Hali! Pont ugyan ebben a cipőben járok,hogy mindig is Dl-eztem viszont mostmár kiszeretném próbálni az MTL-t.Hiányzik a dohányzás érzet.(Az a büdös füst egyáltalán nem )Leginkább gyümölcsös ízeket próbáltam Dl-be szóval most inkább átállnék a dohányosokra + plusz valamilyen íz mellé mondjuk karamell.Valaki valamilyen tippet tud adni milyet érdemes kipróbálni? Kezdő RTA MTL tankokat is írhattok,én pl a Steam Crave Classic MTL-t néztem.Esetleg van tapasztalatok róla?Előre is köszi
Én soha nem dleztem, viszont én meg ahhoz kaptam kedvet.
https://www.aromaparadise.hu/journey-classic-grampas-cream-24ml-aroma?keyword=grampa
Mtl kazán? Hát készülj fel, van egy pár. Ha a klasszik szűk mtl élményt keresed…
Pont nézegettem ezt a liquidet illetve a kékvillamost is.Biztos nagyon finomak.Hát igen van egy pár de kb 2-3at ismerek és annyi
na akkor nálad is eljött ez az időszak, én is keresem a cigisebb feelinget ki öregedtem ugyérzem a nagy gőzfelhőkből
hát akkor sok sikert, remélem tetszeni fog.
Szia èn mindkét vonalon gőzölök, nagyrészt dl,de mtl- em is azt akkor szoktam leginkább ha nagyobb tàrsasàgban vagyok ès nem akarom beteríteni őket gőzzel…,azt kell hogy mondjam èn a 9 èv alatt igen is nèha jól esik az mtl is azt igaz hogy dohànyos liquvidet szoktam bekeverni … tehát nincs nagy kőben vèsve hogy nem lehet mindkét vonalon gőzölni Ahogy èrzi az adott pillanatban az ember azon a vonalon eregeti a gőzt
Ha dohányos aroma. Még keveredik,de konkrétan hamutartó szaga van. Nem " olyan mint" ,hanem konkrétan az. Ízre még nem tudom,első próba lesz,ha kész
https://www.aromaparadise.hu/la-tabaccheria-baffometto-10ml-aroma-hell-mixtures-line
MTL-el kezdtem, 18mg-al aztán jött a szűk DL, aztán a levegős DL, majd a levegős MTL, most meg kúszok vissza a classic MTL felé. Szerintem ez ilyen hullámvasút, csak nálam évekig megy felfelé, majd évekig lefelé.
DL-be gyümölcsösöket, mentolosokat szoktam. Nagy kedvenc volt az OBS Engine, dual coilos csoda, és az Advken Manta, szintén dual coilos. Ízbajnok tankok voltak. De majdnem az összes Zeus RTA megvolt, na jó, csak az újak az X utániak már nem. A Zeusok is kedvencek voltak. Nem beszélve a sok DL RDA-ról.
Taifun GT4, QP Gata voltak a szűk DL vonal nálam. Meg mellette meg sok tank megfordult már. Ezeket szűkítettem, aztán jött a Damnvape Fresia, ami maradós lett. Szűk MTL-re Expromizer V4 volt, később a V5, bár az levegősebb. Ami hasonlóan szűk volt az a Stream Crave Glaz Mini. Meg egy csomó eszembe sem jut most.
Egyet kerüljön el minden MTL-es, a Kaees Alladin-t. Borzasztó rossz volt az íz visszaadása.
Én már átestem ezen
Úgy másfél éve kedvet kaptam az MTL-hez. Azóta gyakorlatilag átálltam. Van néhány DL tankom, azokat megtartottam, ha úgy hozza kedvem (szokta), de egyre furcsább DL-zni.
A kivonatos liquidek nagyot dobtak a dolgon. Sőt mostanában egyre szűkebbre veszem az MTL-t is. Az irdatlan gőzök viccesek, de már nem nyűgöznek le. Nem szempont, mint ahogy nagy és színes kijelzők sem
10év MTL után fél éve szűk DL (0.6 Ohm) + mellette MTL is megy…vagy csak MTL-ként szívom a DL tankból…Ahogy éppen jólesik. A hatalmas gőzfelhők eddig még nem vonzottak, de nem mondom, hogy soha nem is fognak 3mg-os levest tolok vapetechnikától függetlenül…TH azért legyen (bár már nem torokszaggató), viszont az íz sokadlagos szempont.
Találtam 2db jó tankot…Ammit MTL, Intake DL…szóval már csak egy mindenre IS jó, kompakt mod-ot kutatok.
Tényleg ha már itt tartok, használ(t) valaki Wismec - Reuleaux RX GEN3 Dual Mod-ot…chat-ben írhatna pár mondatot a tapasztalatáról
Ez így a tökéletes
aztaa volt kinálat akkor rendesen, DL-ezést én sem hagynám el, visszont mostanában sokszor jobban kívánom a szűk MTL-hatást nagyobb nikotin mennyeséggel
Ha jót szeretnél, személy szerint Expromizer-t szoktam ajánlani szűk MTL-re. Van jobb is ennél, de szerintem ez is hozza a szintet. Még ami biztosan jó, az a Berserker V2, Berserker V3, azaz a B3, és a Stream Crave Classic.
Én is DL-ezek 6mg-os löttyel napi jó sok leves a fogyasztásom. Elgondolkoztam én is valami MTL gépen, de az a baj félek attól hogy kevés lenne. Ti mit mondtok erre? Nikotinsóval kéne nyomatni az MTL-t?
Akár egy magasabb nicsó, én pl hybrid nic-et használok, úgy megvan a TH is.
Ez a hibrid dolog nekem még új
Nic só és sima nic keveréke.
Az UltraBio-nak van gyárilag ilyneje, de én is magam szoktam keverni. A lényeg, hogy nem olyan kaparós, de azért mégiscsak van némi TH-benne.
Utánajárok ennek, köszönöm