Diskurzus!

Ez igaz is meg nem is, én megértem a NET használókat, de desszert dohányok is léteznek :smiling_face:

6 kedvelés

Én tudom,engem nem kell meggyőznöd,de van itt olyan akit ha azt írod hogy piros,az akkor is fekete :joy:

Megértem a net használókat is (név nélkül,igaz srácok ? :wink:) nekem annyira nem ízlik,csak néha fanyalodok rá,ha épp eltévesztem az üvegeket :blush:

7 kedvelés

Ez most egy közös beszélgetés, itt egymást győzzük meg​:wink:

5 kedvelés

Ha róluk van szó,akkor add fel :joy:próbálkoztak “desszert” szerű dohánnyal,de még az Azhadban sem viselik el a barackot :joy:

6 kedvelés

Pedig ide fogod idézni őket​:smiley:

6 kedvelés

Cö-Cö-Cö!
:wink: :grin:
Austin Powers Lol GIF

10 kedvelés

Nem is szabad!!:rofl: Teljesen egyetértek!!:grin:

7 kedvelés

Miről van itt szó?

:rofl:

10 kedvelés

Erről van szó!!:rofl: :grin:

12 kedvelés

Na jooo, és ilyeneket honnan lehet vásárolgatni ? :smiling_face_with_tear:

3 kedvelés

Az RDA nem zárja ki az MTL felhasználást. Kimondottan nagyon szűk RDA is létezik. Bár, azt nem tudom jelenleg mi beszerezhető?

Az, hogy egy készülék elég, az igaz, csak hát… Van Squonk, van Boro, van SBS, ezekből mindből van mecha, van fél mecha… És még az alap box Modokról nem is beszéltem. De ami másik fontos tényező, az aksi méret (18650, 21700, hogy csak a két leg elterjettebbet említsem). Ugye, még ezek után jön, az RDA, RDTA, RTA…. Huh… Még felsorolni is sok, pláne ha akad mindenből otthon… :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Egy mod-egy tank kombóval is lehet élni….. De minek!:rofl:

Azért a minimum 2 mellé erős racionális érveket tudok rakni

7 kedvelés

Úgy gondoltam, nagyjából mindegyik fajtából egy, az elég. Amúgy soha nem tudom meg mi az igazán jó… Azért ha belegondolok, ez a téma még egyáltalán ki sem lett bontva, mert ugye, arról még nem is esett szó, hogy milyen motor hajtja a vasat?

Nah mindegy, bocsi hogy belevauztam, csak bökte nekem is a szemem, az egy mod elég részen :innocent:

7 kedvelés

Nekem is úgy kezdték hogy : “ porlasztósod van ? “

“Na majd ezután jönni fognak rta,rda rdta….”

Válaszoltam :elég ez az egy :blush:

A többit tudjátok :grin:

6 kedvelés

Ja,és még most is izgulok hogy mit hoz majd ,nameg mikor hozza a futár :joy:

7 kedvelés

Ha kérdezik…!

Iron Man Question GIF

6 kedvelés

Nekem várhatóan holnap érkezik a “giga” csomag. Sose vártam még csomag ennyire mint ami most jön.:grinning_face_with_smiling_eyes::fire:

8 kedvelés

Elvileg a hétre ígérték nekem a mech modot is​:grin:(még senki sem kérdezte meg hogy ….:joy::joy:)

6 kedvelés

Kegyetlenek!!!

5 kedvelés

Nyilván nem zárja ki, de szeretek egyszerre egy tapasztalatot kimaxolni. Tehát annak idején egy Ego készülékkel kezdtem. Amikor kellett a váltás, akkor egy belső akksis joyetech exceed modom lett. Amikor ez is kevés lett, akkor egy Teslacigs Poker 218. Itt még TFV18 Lite tankkal. Amikor a porlasztót meguntam, akkor jött az első építős DL tankom, a Vandy Vape Mato ((istenem hogy én ezt de szerettem​:smiling_face_with_tear:)) amikor kevés lett az aromarizer supreme V3. Közben volt egy Smok SKRR modom, de az számomra nem volt az igazi es elkelt, amikor haveromnak nagyon megtetszett. Utána egy GeekVape Aegis L200. Életem legnagyobb csalódása. Felvált az enyémnek is a teteje. Ebből lett a BT200. És most úgy érzem hogy ezzel a DL vonalam teljesen kimaxoltam.

Most éppen ezért akarom az MTL vonalat is nyitni. De ha lehet akkor RDTA, vagy RTA vonalon maradva. Hogy ennek mi lesz a vége nem tudom. De azt tudom hogy számomra meg ott a RDA vonal is amit nagyon ki akarok próbálni DL, RDL, MTL irányból is…

És igen a Boro vonal is érdekel. De ha lehet egyszerre mindig egy :hugs:

5 kedvelés