De ott marad a lehetőséged próbálkozni mindkettővel,hidd el én csak tudom
Most mtl ben egy GeekVape et használok és az meg is teszi amíg lesz igazi szettem amit remélem a jézuska el is hoz
“Szintén zenész!”
Azt hiszem minden olyan kazánból van egy? darabom amit úgy gondoltam érdemes érte pénzt adni,így amilyen kedvem van azt használom de néha el kell gondolkodnom melyiket hogy is kell
És a flinces-flancos aromákról meg most ne essen szó
A menetes fele kerül alulra…
Hát na, az a pár megrogyott kínai kütyü sehol sincs versenyben a néhány fürdőkádnyi kiöntött, szívhatatlanul sz@rnak bizonyult leves árával. Az az igazi pénztemető
Ebben igazad van a squonk-okon kívül mindegyiknek alul van a tekerentyűje
Ha a lefolyóm mesélni tudna……
de már nem hibázok annyit mint az elején tettem !
Megfontolt lennék ? dehogyis
Én alig kezdtem el még csak 2 hete és van legalább 5 féle íz amit szerre probálgatok és ráadásul vettem 2 féle 10mg os kiszerelésbe is izesített 20mg/ml erősségű leveskét is hogy ha nem lenne elég nekem a 6 mg nikotinos akkor legyen mibe bele szippantani amikor vágyakoznék arra a büdös rudacskára
Csak tapasztalt,az idő múlásával.
Ne izgulj, én erre egy külön cipősdobozt tartok. A bontatlanoknak .
A megkezdett, használatban lévő dolgok egy másikban laknak
Ez egy kegyetlen pénznyelő és nagyon mély a nyúl ürege! Viszont egy vasat se bánok belőle, amit ráköltöttem. Legalább nem a dohányboltban maradt. Bár akkor most körbeszigetelhetném a házat csikkekkel Ronda lenne, meg büdös, de fiiiincsi meleg
Fent vagyok a lépcső tetején,már úgy érzem,de eddig sokat kellett próbálnom
Külön szekrénypolc és dobozok vannak erre már most mi lesz itt évek múltán, már előre félek
Én is erre gondoltam ha két hete tolom és már ennyi van mi lesz egy év múlva
Akárcsak én, de még csak 6. éve hogy elkezdtem.
Azért vagyok még az elején.Meghát az anyagiak.
Ami nem nagyon ízlik,azt ajándékozd el,másnak lehet bejön.
Ha megtartod,nem fogsz rákívánni utána soha többé
Amit cigire költenél tedd félre és vegyél vape cuccokat és már jobban vagy járva mert az egészséged nem károsítodtad legalábbis én ezt tartom szem előtt
Mindenki ezzel nyugatja magát itt,.nyugi…
Akarod hogy meséljünk erről itt páran ?
NE ijeszd el!!! Még új itt szegény