Azt a mikrót amin agyalsz, egy időben ajándék tangával árulták. Van még kérdés, vagy marad a comming out?
Az tk egy mini, csak magasabb.
De tessék, kiguglizom neked:
21700 micro: 82x40x24
mini: 77x42x24
micro: 75.5x36.7x23
Kár, hogy már nincs ez az akció
Én nem mondtam ,hogy bajod van a Microval, magamról beszéltem, ,hogy nincs bajom egyik fogásával sem!!! Az én ízlésemről, nekem a micro kijelzője jobb!!
Ezt írtad:
De nincs bajom a Microval sem
Erre írtam, hogy igen, nincs baj vele egyáltalán, de…blabla, szóval csak megerősítettem, hogy egyébként egy jó kis cucc, csak pici minden tekintetben.
Igazad van!!
Figyelj, ezeket a méreteket én már le is rajzoltam magamnak, szóval elkéstél
Szóval a lényeg, hogyha a 21700 microra vágysz, akkor nem értem, hogy jön képbe egy 18650 micro, amikor a mini sokkal közelebb van hozzá méretben. Szóval most azon agyalsz, hogy ha nem volkswagen arteon és nem is passat, akkor inkább egy polo?
A 21700 as ki jelzője jobban olvasható a nagy 5ml tankok a 18650es modókon bután néznek ki.Felborul.
Ezzel vitatkoznék, mármint a felborul résszel, a mini nem, a micro igen, ezért gond a 36mm.
Nem, nem. A történet a legkisebbtől indult, de erősen megkérdőjeleződött a férfiasságom, meg úgy egyébként is gyenge jellem vagyok és bármire rávehető és akkor így alakult, hogy valaki megmondja, hogy mit akarok
Nézd, mi nem ítélkezünk (cunci).
Csak mondom, hogy a mini az utolsó a ragnsorban
De talán még döntés képtelen is?
Nincs gond Ispy is csajos modokat használ baromi nagy rtával
A te pénzed, a te döntésed!
Én csak leírtam a tapasztalatom a microval kapcsolatban, hogy én miért adtam el.
Igen, igen, mert én meg így szeretem.
Ennek hagyománya van. A régi motorosok már tudják, ha elkezdek vajúdni, az rohadt hosszú lesz. Ők megacélozzák magukat és nem hagynak magamra, én cserébe mindenki agyára megyek. Ennek koreográfiája van
Emlékszem még a picos nyígásodra, úristen, hány hétig is tartott?
Értem!! Jól csinálod!!