Dicodest, de melyiket?

A pico hetekig?? Akkor Daninál hónapokról van szó!! :grin: :grinning: :joy:

5 kedvelés

Kicsit túlzott. Pár nap volt mindössze :sweat_smile:

6 kedvelés

Szerintem vedd bátran bármelyiket, mi itt vagyunk veled, és bármit átveszünk féláron. :sweat_smile:

12 kedvelés

Ha még segíthetek annyit, tudok egy profi ugandai kézsebészt is…bármit veszel, megoldja :wink:

5 kedvelés

Szerintem azt kell venni Daniba pláne elsőre ami tetszik nem számít,hogy praktikus 21700as vagy melegszínű 18650 vagy csajos…ami neked szép és szerelem első látásra.A többi meg majd jön ha mégis valami hibázik a szerelem eltakarja.
Hajrá!Vegyél bátran bármelyik is lesz jó lesz.

10 kedvelés

Én meg DotModot rendeltem, de nagyon drága volt, majd a végén kiderül mit is sikerült.
Dot - Dan nem tudom már követni…

4 kedvelés

Jesszusom @Deepfreeze még senkit nem láttam ennyit kínlódni :rofl::slightly_smiling_face::hugs:

12 kedvelés

dot az nem egy drága cucc…és munkában használva is bírja…

9 kedvelés

Én megértem…képes vagyok egy csomó mindenen indokolatlanul sokat rágódni, mielőtt tutira xarul döntök :roll_eyes::grin:

Hajrá @Deepfreeze :wink:

Ps: kettőt vegyél, legyen pótalkatrész is​:joy:

11 kedvelés

Persze, egyébként nincs ezzel baj. Csak már azt hittem, hogy döntött, aztán mégse, aztán mégis… Eskü jobban izgulok mint ő, hogy mi lesz a vége :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Szerintem már a gyártó is regelt azóta ide :hugs::grin:

(Dettó csontra összeizgultam magam…narancs micro…lila mini…)

9 kedvelés

Ezért kell azt venni ami tetszik és utána mögé építeni a filozófiát ,hogy miért ezt vettem. :smiley:

9 kedvelés

Szeretem ha foglalkoznak velem, na :grinning:

9 kedvelés

Ez azért elég meggyőző. 18650 micro.

7 kedvelés

ez élőben fejnehéz :man_shrugging:

8 kedvelés

Most megkapod a figyelmet :slightly_smiling_face: szurkolunk neked és a Dnek :rofl:

7 kedvelés

Én annyira izgulok, mit választasz, hogy lassan veszek egy Danit én is. :slightly_smiling_face:

Csak nem tudom eldönteni, melyik legyen… :grinning:

12 kedvelés

Pedig már majdnem eldöntöttem :rofl:

8 kedvelés

Ez az @Ispy vonal…hááát…na.

7 kedvelés

Legyen Lime… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés