Sziasztok!
Nagy dilemmám most, hogy milyen modra ruházzak be.
Nincsenek nagy igényeim, 20 watt fölé sose megyek és utálom a súlyos nagy gépeket.
Dicodes Dani minit találtam amire áldoznék de nem vagyok biztos benne, hogy kell nekem 100ezres mod.
Mindenféleképp valami letisztult, egyszerű masinát szeretnék, egy akksival.
Yihi-ket nézegettem még illetve sbs modokkal is szemezek de javarészt alacsony kazánokat használok(dvarw, kayfun lite, pioneer, stb) ezért félek, hogy a modot is a számba venném velük.
Jelenleg az olcsóbb modokat(geekvape aegis solo2, thelema solo, cuboid minik) nyúzom, de szeretnék legalább egy prémiumot is beszerezni.
Kell nekem a dani mini vajon?
Köszi előre is
Nehéz megmondani ha van rá lehetőséged és tényleg komolyan gondolod hogy maradsz a gőz-vonalon,véleményem szerint igen .
Ezt mindenki maga dönti el hogy szeretne e valami mást is kipróbálni,nem csak azért hogy legyen ilyen modja is.
Ahogy olvasgattam a legjobb elektronikával rendelkezik.
Bár van aki nem szereti a menüjét .
Ahogy nekem írta:…Vegyed vigyed
Mindenképpen megéri. megvenni. Tartja az értékét és én még nem találkoztam pontosabb és akku kímélőbb moddal. A DNA és a YIHI sehol nincs mellette. Látszik, hogy nem Kínában készült. Nekem jelenleg 6 DB van és egyiktől sem válnék meg. (Mini box, Box, 21700 box, N°6, V3 22mm, és V3 23mm.
Igen, ez az hogy lehet csak azért kell, hogy nekem legyen egy ilyenem sokszor estem bele ebbe (áll a szobámban egy full karbon vázas pályabicikli a másik 3 mellett de utcán 2 havonta van csak)
Gondolkozom még 1-2 hétig, de nagyon csábít a dolog
A bringa árából…nem egy jön ki
Nyugodtan viheted bárhova baja nem lesz…
A profilkeprol es a nevrol valami remlett, de most esett le, hogy a facebookos “kezdo es halado vaperek” csoport fenykoraban 5-6 eve nekunk tobb lebonyolitott uzletunk is volt, de reg volt
Igen, szinte semmi rosszat de annal tobb jot olvastam a dicodes modokrol. Nagyon a vasarlas fele huzok de kicsit bizonytalan vagyok
Javaslom az újat az csalódás mentes…
Hallgass rájuk ,én fiatal vagyok még de nem bántam meg
Altalaban ha olyan dolgot veszek amiben van elektronika akkor az ujra megyek, valoszinuleg most is ez lesz. Hasznaltan se sokkal olcsobb
Szia Ákos! Zolikának teljesen igaza van. Ha maradni akarsz a vonalon, szereted a minőséget és a precizitást és ha megengedheted magadnak akkor hajrá. Most már én is elmondhatom a V2 és a N6 kivételével minden is van. Érdemes elgondolkodni a Micron mert nagyon oda tették ha 23 kazán fölé nem mész akkor a legjobb választás!
Most lattam csak a microt, eddig nem is tudtam a letezeserol.
Lassan meg is gyoztok
Stabfa is van
Még mindíg a 21700 a nyerő nálam a többit sajnos nem ismerem de ha…akkor fekete
Most eljutottam oda, hogy nem tudok donteni a micro es a mini kozott
Microba egy fejlettebb elektronika van
A Svoemesto webshopjabol rendelnem, de ha van vkinek tippje hol lehet olcsobb esetleg akkor halas lennek.
Bar itt legalabb be tudok dobni melle egy kayfun lite plus-t is amire nagyon kivancsi vagyok mert a sima lite nagyon bejott
€360 a micro, a lite plus es egy mtl pro upgrade
Johetnek a tippek hatha van
Nézd meg itt is…
Koszi, itt sajnos egy tizessel dragabbra jon ki a csomag
ha jól számolom valamivel olcsóbb…