Sziasztok! Nagy nehezen eljutottam oda, hogy a héten tervezek rendelni egy dicodest. ( Nem röhög! Nekem eddig tartott! ) Azonban mivel információ hiányban szenvedek a témát illetően, ezért fordulok a hozzáértőkhöz. Melyiket ajánlanátok közülük és miért? 18650 vonalon gondolkozok leginkább, de hajlok az elbizonytalanításra ha jogos. A micro szerintem nekem férfi kézbe túl pici lenne. Nincsen megalázóan nagy kezem, de urológusként kellemetlen lennék szerintem. Mondjuk ott mintha mindenki az lenne. Tehát adott,egy normál melós tenyér. Az esetek túlnyomó többségében egy 18650-es akksi ki szokta bírni a napot nálam, 2 vérnyomáscsökkentő és kiegészítő gyógyszerek segítségével. Jelenleg a kayfun prime-re vagyok rákattanva,de ez bármikor változhat. Mindenképp csak mtl felhasználás! Ha mégsem,arra vannak nagyok. A képeket elnézve nem igazán tudom eldönteni a méret különbségeket használat közben. Látom a méreteket megadva mm-ben, össze tudom hasonlítani a jelenleg használt moddal számszerűleg,de az érzés nem párosul hozzá direktben. Jelenleg a leginkább preferált, napi szinten nyúzott mod-om egy aegis solo 1.0 verzió. Nekem ez a legkomfortosabb méretben valahogy. Nem tudom, egy 21700-as dani, a valóságban mennyire lenne durván nagyobb. Nem tudom, mennyire van különbség köztük esetleg tudásban, a menü értelmezhetőségében ( mondjuk azt már most tudom, hogy abból újabb poszt lesz, amivel elgurítom pár ember gyógyszerét az értetlenkedésemmel. ) Egy szóval a segítségeteket kérem a döntésem meghozatalában. Mivel pénzköltésről van szó, teljes mértékben úgy érzem számíthatok közösségünk odaadó támogatására. Esetleg van-e pro és kontra érv valamelyik mellett vagy ellen? Csőmodot nem szeretnék és sbs-t sem. Bocsi a híveknek! ( Nem a : Kéket vegyé ba+, nekem is az van azt teccik! típusú kommentekre vágyom, hanem a "szakmai " hozzászólásokra. Valamint ha lehet tippeket, hogy honnan érdemes rendelni.Mert a kisbótban nem vót!
Köszönöm ha elolvastad, méginkább ha segítesz!
Nagyjából körbe is jártad a kérdést. A micro tényleg nagyon babaméret, egyszerűen nincs rajta elegendő felület, amibe kapaszkodni lehetne
Én 21700 párti vagyok, mtl felhasználóknak a rendelkezésre álló akkuidő a lustaság eddig ismeretlen dimenzióit nyitja meg
Szia! Összehasonlítom neked a Soloval. A Solo a legnagyobb. Mindegyik alatta van méretben. Mindegyik jó döntés.
Mivel eléggé képben vagyok, azonnal kiszúrtam, hogy középen van a solo ! A két szélső némileg összezavar. Balra mini, jobbra micro?
Ha jól tudom, (dehogy tudom, gondolom), 18650-ből 3 méret van. Micro, mini, box. Már előre elnézést kérek, kezdek elhatárolódni magamtól.
De én is a minit mondanám!!
Még az is meglehet. Baromira nem tudom
Ha engem kérdeznél a választ tudod: 21700 szine ? Tökmindegy ami tetszik,egyik szín sem kopik hiába mancsikolom egész nap.
Ezekből sztem a box ami 18650 a legnagyobb méretben
Ja,és https://shop.dampfwattagentur.de/dicodes/
Balra a 21700, jobbra a mini. Micro az nincs a képen. A microt csak akkor érdemes megvenned ha 24-es kazánt nem használsz mert az csak 23mm.
Ispy kollégát faggasd ki SK-ba van valami engedménye.
Amúgy meg baromi egyszerű. Azt vedd ami neked tetszik. Én a legtöbbet a Minit használom. 21700 Szűk DL-re tökéletes. A Micro meg baromi szép kezes cucc!
De drága vagy! Pont annyira lögybölted meg, hogy eddig a nyakamig ért, most jut a számba is. 21700-ból is van micro, meg normál. Mintha nem egyszerűsödne nekem a dolog.
Köszi, van nekem is ugyanott. Bevallom számomra a kinézet a legkevesebb, mert ronda kézzel fogom.
Akkor ne csak a modra vegyél bőrtokot hanem a kezedre is egy bőrkesztyűt.
Azzal ne foglalkozz,ha nagyon,akkor van rá bőrruha de nekem nem kellett még az sem.
A linket meg csak azért hogy szét tudj nézni
Az enyémek innen vannak,megbízható a hely !
Bolt linket megkaptad Zolikától ott vedd az a tutti.A mininek 2soros kijelzője a 21700-as nak 3soros így jobban értelmezhető én szavazatom még is inkább az új 21700-as micro lenne.Keskenyebb mint a sima 21700-as kijelző nagyobb …vedd ami tetszik:
ez itt az.:
Olyan nincs…
Akkor ezzel nem nyúlnék mellé? Méretre összehasonlítva az aegis solo-val? https://www.e-smoke.sk/dicodes/10444-dicodes-dani-box-21700-usb-c.html?search_query=Dicodes&results=39