Dicodest, de melyiket?

Azt ugye tudod, hogy ezzel nem segítettél :sweat_smile:

6 kedvelés

Fél centi sztem nem olyan nagy különbség :smiling_face:de gondolom ezt a csajok is tudják :joy:
Ha van akkud hozzá, meg ha nincs is akkor is tudunk jóárasítva azt is.

3 kedvelés

Szerintem szavazzunk! :rofl:

6 kedvelés

Bé bé bé:joy::joy::joy:

4 kedvelés

Nem csajos a micro.Az elegáns a szó,amit kerestek.

6 kedvelés

Végre egy tiszta hang :grinning:

5 kedvelés

21700,de én a sajátommal verem a csalánt :grin:

4 kedvelés

Szerintem hallgass a szívedre, az ösztönödre!!

4 kedvelés

Azt már szétbombáztátok :sweat_smile:

6 kedvelés

Itt csak igaz érveket kaptál!! A döntés nálad!!

7 kedvelés

@Peva71 -nak jól néz ki a kezében, gondolom, akkor a tiedben is jó lesz. :sweat_smile:

Én a minit venném, dehát nem nekem vesszük ugye, ugye? :thinking:

8 kedvelés

De mé jobb a mini, mint a micro?

3 kedvelés

Egyszerű: a micro mélysége nekem nem elég, nem tudom rendesen megmarkolni, pedig nincs nagy kezem. A mini 42mm mély, a micro csak 36mm, illetve a mini 24-ig fogad rtat, a micro csak 23, de egy 23-as rtatól is már órmotlan lesz szegény. Magassága az jó, azzal nincs baj.

Nekem kényelmetlen volt és szerintem neked elég nagy lapát kezeid vannak…

6 kedvelés

Nekem is friss élmény a Danik. Nekem is finom kis favágó kezem van!! Az egyetlen ami a Mini mellet szól a fogása számomra is !! De nincs bajom a Microval sem, sőt számomra a kijelzője sokkal jobb!!

5 kedvelés

Mondom,hogy elegáns :grin:

classy GIF

6 kedvelés

Hát itt a kezemben egy Drag S, 28x33 és kényelmes. Mondjuk ez már-már csőszerű.

4 kedvelés

Pont egy literes fröccsöntött műanyag kancsó van a kezemben…tök elegánsan néz ki ez is. Segítettem? :grin:

(Jelöljük meg a C-t​:wink:)

5 kedvelés

Igen, de a 28x33 kicsit más, mint a 23x36, ugyanis az egyik kitölti a markodat, a másik meg nem.

4 kedvelés

Semmi baj a microval, most épp ízlésről beszélgetünk, mind a kettő remek szerkezet, de nekem a mini jobb, ráadásul olcsóbb, én jobban szeretem a felső kijezőt is. Nekem sok magas tankom van, 3ml feletti, na azokat nem rakod rá a microra (nem, a brüncit sem).

6 kedvelés

Mégiscsak a 21700 kellene. Vagy nem? :rofl:

5 kedvelés