Dicodest, de melyiket?

Esetleg ha valaki privátban leírná nekem, hogy mit hogyan kell állítani, és kb. mik a jó kezdő beállítások, azt megköszönném. Azért privátban, mert lehet lesznek kérdéseim, és nem szeretném, hogy tudja mindenki, mennyire hülye vagyok. :joy::wink:

10 kedvelés

Ok, a D-t még nem etted meg, na de a csoki? :scream::grin:

3 kedvelés

Valahova raktam ki képet ha arra állítod kezdésnek jó lesz.

5 kedvelés

Tavaji hó ? :joy: volt,de el van fogyódva :crazy_face:

3 kedvelés

5 klikk - ON-OFf
Pink led - 4.2 V

… Jajj,.ez a hamisnak a gépkönyve, sorry… :roll_eyes:

8 kedvelés

Azt is írd ide a hitetleneknek hogy honnan és mennyi nap volt a szállítás mert nem hisznek nekünk.
Ha te írod akkor hivatalos lesz :grin:

5 kedvelés

Pont nem érdekel,hogy hisz-e nekünk bárki is.

4 kedvelés

De ahogy látom,egyre többen szeretnének venni :stuck_out_tongue_winking_eye:talán a ráhatás vagy csak a kíváncsiság :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

A poszttal tudom bizonyítani, hogy 8 nap. Bár már 3 napja kihozták volna, csak nem volt itthon senki. Gyorsak voltak nagyon. Emporio pan-tól lett rendelve.

10 kedvelés

Szerintem a kíváncsiság!! Az elsőt!!

3 kedvelés

Olaszoknál ez sztenderd az 5 nap, na jó, nem mindig azt a színt küldik, amit rendelsz, dehát senki sem tökéletes. :grin:

Te vagy a kiválasztott, sok örömöt hozzá.

9 kedvelés

Sima ügy. Tűt a szénakazalban. A pdf-et megtaláltam, de mást még nem.Keresem. Nem baj, úgysem terveztem már aludni a héten. :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Ki rakom neked újra…

5 kedvelés

Köszönöm!!!

6 kedvelés

Szép a kicsike! Gratula! Rengeteg puffot!

7 kedvelés

Rejected Superman GIF

3 kedvelés

Na majd

Coming Soon Television GIF

6 kedvelés

Megkérdezhetem hogyan fizettél?
Mert én egyszer akartam az Emporio Pan-ról rendelni de többszöri próbálkozás után is visszautasították a bankkártyám

7 kedvelés

Bankkártyával nem lehet legalábbis magyarral nem. Sima átutalás működik náluk csak részünkre.

10 kedvelés

Mondhat bárki bármit, azért ez a dicodes menü, elsőre baromira nem egyszerű. A kapott segédletek ellenére, szerintem elfogok vele tölteni pár napot, mire megtalálom azokat a funkciókat amik a képen vannak. Van vagy 4 féle menü, meg isten tudja micsodák. Sokkal többet tud, mint amire gondolni mertem, hogy nekem azt állítanom kell, vagy egyáltalán tudnom kéne mi az. Vagy ahogy öregszem, hülyülök megfele. Mondjuk emlékszem 40 éve fateromnak értelmethetetlen volt egy videomagno beállítása, nekem egyértelmű. Lehet beléptem faterom cipőjébe? :joy::joy::joy:

11 kedvelés