Dicodest, de melyiket?

Ha totál elzárkóznak, akkor nem…
Nem ismerem őket most rendeltem először.

3 kedvelés

Bizonyos ügyek sajnos ma sem oldódtak még meg, de nyugodt pihenést kívánok :hugs:

9 kedvelés

Természetesen! Ne haragudjatok, hogy nem variáltam ennyit. Mondjuk tény, hogy nekem @Janos_Groszeibl utasításba adta, nem csak ajánlgatott. :joy::joy::joy: Ha minden igaz, ma jön meg. Mindenképp jelezni fogom

11 kedvelés

Sleepy San Diego Zoo GIF by San Diego Zoo Wildlife Alliance

10 kedvelés

8 kedvelés

Miss Piggy Waiting GIF by Muppet Wiki

8 kedvelés

És megérkezett a csodálatos dani box micro 21700 ! A mellette lévő csokit ajándékba küldték. Úgy láttam az új órát is mellé kell tenni, úgyhogy az is ott van. :joy: Nagyon szépen köszönöm a segítséget elsősorban @Janos_Groszeibl -nek, valamint mindenkinek, aki segített a döntésben. Valamint @Deepfreeze -nek, hogy határozottságával felpörgette és magára húzta a posztot, valamint a türelmet mindenkinek, aki válaszolt, miután @Deepfreeze belépett a képbe. :joy: Még az akksit sem mertem beletenni, nem, hogy bekapcsolni, első körben megpróbálom kiképezni magam, hogy mit és hogyan kéne beállítanom, mielőtt elkezdem használni. Első blikkre gyönyörű, látszik rajta, hogy ez tényleg minőség! Számomra megdöbbentően kicsi, sokkal nagyobbra számítottam, de hála az égnek tévedtem. A második képen az aegis solo mellett van, összehasonlításképp. Nem annak, aki tudja, hanem aki nem.

23 kedvelés

Sok örömet kívánok a használatához!Ha gondod lenne itt vagyunk.

9 kedvelés

Gratulálok hozzá!! Nagyon szép!!

8 kedvelés

Esetleg ha a csokit feldobod eladóra, érdekelne…:grin:

A mod szép darab, ropogtasd hosszan és elégedetten!:tada:

10 kedvelés

Kár volt kibontanod, így már nem veszem át :rofl:
Használd megelégedéssel :+1:

10 kedvelés

GIF by Looney Tunes

7 kedvelés

Neked mikor mondhatjuk ezt?? :thinking: :joy:

6 kedvelés

Gratulálok,és legalább olyan jó,vagy jobb ízeket mint az előző mododdal :wink:
Csokiiiii :heart_eyes:

7 kedvelés

Mondani bármikor. A valóságtartalommal lehetnek gondok :sweat_smile:

9 kedvelés

Szerintem @Deepfreeze az én eladó modjaim közül fog venni Danit. :grin:

10 kedvelés

Persze, mer te nem adsz el!! :grin: :joy:

7 kedvelés

Ha van olyan szín ami tetszik neki​:joy: de a tieid nagyok állítólag a markához :joy:

8 kedvelés

Nincs annyi Juró, azé nemmindegyám kijévót :wink::grin:

7 kedvelés

Tudom hogy nem nekem szeretted volna,de akkor is ott van a valóságos csoki,óra D :joy:

7 kedvelés