Dicodest, de melyiket?

Black Cat GIF

9 kedvelés

Lehet kérdezni…

5 kedvelés

Esélyes, hogy el fog jönni az ideje annak is! Előre is köszönöm. De első körben megpróbálok majd este meló után nyugodtan nekifeküdni, és megtanulni. Azonban elmondthatom, hogy gyári alap beállításokkal us másabb, jobb élmény, mint az eddigiek. Utoljára a paranormalnál éreztem hasonlót. Nem is gondolnám laikusként, hogy az elektronika ilyen szinten befolyásolná az ízeket és az élményt. Az én fejemmel, izzít, azt ennyi. Közben meg nagyon nem.

12 kedvelés

Avarage first dicodes experience. :sweat_smile:

Emlékszem még az első találkozásomra a menüvel, akkor még el sem tudtam képzelni, hogy lehet ezt a szart használni, ma már fel sem tűnik. Szóval kitartás.

10 kedvelés

presents wtf GIF

8 kedvelés

Nagy csibész vagy! :sweat_smile:

7 kedvelés

És akkor még finom voltál, és nőies.! :wink: :saluting_face:

5 kedvelés

twins perfect loops GIF

6 kedvelés

Over It Reaction GIF by Laff

7 kedvelés

nervous cat GIF

4 kedvelés

Mit válaszoltak?

5 kedvelés

Természetesen kicserélik, küldjem vissza saját költségen és várjak mig lesz náluk sötétebb árnyalat, hogy az mikor nem tudják… szerinted? És nem kevés a postaköltség DHL.

7 kedvelés

Loop Fire GIF

3 kedvelés

Ez melyik cég? Én azért írnék egy szívhezszóló szép levelet, ahol kifjteném részletesen, hogy kinek is a költsége a hiba javítása…

7 kedvelés

Planet Of The Apes Wonderful Day GIF by 20th Century Studios

6 kedvelés

Szerintem a " borzasztó,kemény szóviccek" mappa mellett az " egyszer talán jók lesznek valamire gif-ek " mappát is ürítenie kell. :joy:

8 kedvelés

Drukkolok Mélyfagy kománknak, egyben éberen tartom, hátha megleli végső Dicodes nyugalmát :grin:

8 kedvelés

Nekem mind1 Zoli,ha neked jó.

7 kedvelés

Zolinak mást kéne üritenie… :grin:

8 kedvelés

Hova tünt a hozászólásom?..Mi volt vele a gond kedves @Vaperina ?

5 kedvelés