Dicodest, de melyiket?

Black Cat GIF

10 Likes

Lehet kérdezni..

5 Likes

Esélyes, hogy el fog jönni az ideje annak is! Előre is köszönöm. De első körben megpróbálok majd este meló után nyugodtan nekifeküdni, és megtanulni. Azonban elmondthatom, hogy gyári alap beállításokkal us másabb, jobb élmény, mint az eddigiek. Utoljára a paranormalnál éreztem hasonlót. Nem is gondolnám laikusként, hogy az elektronika ilyen szinten befolyásolná az ízeket és az élményt. Az én fejemmel, izzít, azt ennyi. Közben meg nagyon nem.

12 Likes

Avarage first dicodes experience. :sweat_smile:

Emlékszem még az első találkozásomra a menüvel, akkor még el sem tudtam képzelni, hogy lehet ezt a szart használni, ma már fel sem tűnik. Szóval kitartás.

10 Likes

presents wtf GIF

8 Likes

Nagy csibész vagy! :sweat_smile:

7 Likes

És akkor még finom voltál, és nőies.! :wink: :saluting_face:

6 Likes

twins perfect loops GIF

6 Likes

Over It Reaction GIF by Laff

8 Likes

nervous cat GIF

5 Likes

Mit válaszoltak?

5 Likes

Természetesen kicserélik, küldjem vissza saját költségen és várjak mig lesz náluk sötétebb árnyalat, hogy az mikor nem tudják… szerinted? És nem kevés a postaköltség DHL.

7 Likes

Loop Fire GIF

3 Likes

Ez melyik cég? Én azért írnék egy szívhezszóló szép levelet, ahol kifjteném részletesen, hogy kinek is a költsége a hiba javítása…

7 Likes

Planet Of The Apes Wonderful Day GIF by 20th Century Studios

7 Likes

Szerintem a " borzasztó,kemény szóviccek" mappa mellett az " egyszer talán jók lesznek valamire gif-ek " mappát is ürítenie kell. :joy:

8 Likes

Drukkolok Mélyfagy kománknak, egyben éberen tartom, hátha megleli végső Dicodes nyugalmát :grin:

9 Likes

Nekem mind1 Zoli,ha neked jó.

7 Likes

Zolinak mást kéne üritenie.. :grin:

8 Likes

Hova tünt a hozászólásom?..Mi volt vele a gond kedves @Vaperina ?

5 Likes