Lehet kérdezni…
Esélyes, hogy el fog jönni az ideje annak is! Előre is köszönöm. De első körben megpróbálok majd este meló után nyugodtan nekifeküdni, és megtanulni. Azonban elmondthatom, hogy gyári alap beállításokkal us másabb, jobb élmény, mint az eddigiek. Utoljára a paranormalnál éreztem hasonlót. Nem is gondolnám laikusként, hogy az elektronika ilyen szinten befolyásolná az ízeket és az élményt. Az én fejemmel, izzít, azt ennyi. Közben meg nagyon nem.
Avarage first dicodes experience.
Emlékszem még az első találkozásomra a menüvel, akkor még el sem tudtam képzelni, hogy lehet ezt a szart használni, ma már fel sem tűnik. Szóval kitartás.
Nagy csibész vagy!
És akkor még finom voltál, és nőies.!
Mit válaszoltak?
Természetesen kicserélik, küldjem vissza saját költségen és várjak mig lesz náluk sötétebb árnyalat, hogy az mikor nem tudják… szerinted? És nem kevés a postaköltség DHL.
Ez melyik cég? Én azért írnék egy szívhezszóló szép levelet, ahol kifjteném részletesen, hogy kinek is a költsége a hiba javítása…
Szerintem a " borzasztó,kemény szóviccek" mappa mellett az " egyszer talán jók lesznek valamire gif-ek " mappát is ürítenie kell.
Drukkolok Mélyfagy kománknak, egyben éberen tartom, hátha megleli végső Dicodes nyugalmát
Nekem mind1 Zoli,ha neked jó.
Zolinak mást kéne üritenie…
Hova tünt a hozászólásom?..Mi volt vele a gond kedves @Vaperina ?