Kezdő építőként szertnék segítséget kérni. Adott egy Dead Rabbit V2 RTA kazán, mely első építésre single-be építve wotofo 0.3-mas coillal és wotofo vattával tökéletesen működött.
Újra építés szintén wotofo coillal történt, de BP Mods-os vattával (3mm), már harmadjára újra vattázva még mindig égett ízt ad, mi lehet a probléma?
(Már próbáltam dupla rétegben vattázni, úgy túl sűrű lett és nem szívta fel a liquidet.)
Aki találkozott hasonló problémával, hogyan oldotta meg?
Ha mesh deck-kel használod akkor nem meglepő, hogy jó volt a BP Mods is, mert oda sokkal többet kell tenni, tömörebben kell vattázni a mesh alá. Egy coil-ba ahhoz képest sokkal kevesebb kell, és egy ilyen laza szerkezetű MTL vatta nem tartja meg olyan sokáig a liquidet, mint egy dl vatta, meg a BP Mods-nak a lészállítása sem olyan gyors szerintem, ezért mire véget ér a slukk már éget, mert nem szívja ismét meg magát olyan gyorsan.
Bár nem engem kérdeztél, de én a Kendo-t javaslom.
Tökéletes a BP vatta. Csak ritkítani nem szabad a végeit! Valamint befűzéskor nem szabad megtekerni a vattát (pödörve befűzésre gondolok). Vattázás előtt a hotspotot ellenőrizd minden esetben. A BP vatta elég laza szerkezetü, ezért könnyű túl tömni az etető nyílásokat vele. Erre kell még figyelmet fordítani. Szinte minden Dl cuccomba Bp-t használok, mindenféle gond nélkül.
Sziasztok!
Csatlakoznék egy pár kérdés erejéig!
A már régen megvett Wotofo Pfofile X-et én is megcsináltam pár napja. A gyári tartozékkokkal mert egyenlőre nincs semmim hozzá. nexMesh extreme 0,16 került bele a 6 mm-es vattával. Előtte megvolt a hevítési folyamat párszor. Aztán megöntöztem, betettem a vattát a helyére, persze csak másodjára…
utána összeraktam, töltöttem még bele, majd szívtam pár slukkot és egész jó volt. De kb 4-5 slukknál már vatta íze volt. Lehet én voltam türelmetlen és nem vártam vele. De az is lehet hogy rendes vattát kellene vegyek ami a gyári 1-2 mesh-hez és a tekeréshez is jó lehet. De igazából a dupla tekerés lenne a cél, de sajnos még azt se tudom melyik coilt vegyem.
Amúgy a gép: GV L200 (2x21700 akkus) és kb 60-70 watton próbáltam, majd visszatettem 55W-ra
Csináltam pár fotót, én hibát nem igen látok rajta, de majd hátha ti igen.