ennek nem sok köze van a vattázáshoz, mesh-hez. Nem szörcsög, nincs dry heat, nem folyik…állítólag
A mesh adott, a watt nem változott, a liquid másnál jól működik, vattázás hibátlan. Ebben az esetben csak a körülötte lévő levegő minőségre tudok gondolni. Lehet szellőztetni kéne a szobában.
Én csak a liquid-re és/vagy a túlzott watt-ra gondolok…de inkább liquid
Szerintem @felixo-nál a túlzott watt erősen kizárt! Marad a liquid. De szerintem vattázási gond.
Így van, 29 watton dübörög.
Cseréld ki a mesht, mosd ki jól a tankot sztem! Ennyire egyik likvid sem kokszol, a White King biztos nem!
Más pedig nem kokszolhat ha csak az van benne
Lehet, hogy a mesh ment “tönkre” ?
Csak ezt a liquid-et töltöttem bele.
Bátor voltam, melóba ezt vittem el.
350 puff ment bele :
Szerencsére semmi rossz íz nem volt, nem kapart.

@Rhombus javaslatára újra vattáztam és új mesh lapot (régit azért nem dobtam el, spórolni kell

Tankot alaposan kimostam.
Nagyon kíváncsi leszek.

Az durván bekokszolt fene tudja mi lelte..
Van egy elméletem! Most cseréltem mesht, mert észrevettem, hogy az egyik keresztszál jobban/hamarabb izzik! Nagyítóval megnéztem a keresztszál tekercselésében volt egy szakadás. Élek a gyanúperrel, hogy nálad is ilyen történhetett! Nézd meg nagyító alatt a keresztszálakat, látsz-e valamerre szakadást!
Én már egy ideje @Bishop javaslatára 45W-on hajtom, néha 50W! Nyuszkó már nem rotyog, csak porlaszt, mint a kisangyal! 2000 puff-nál már nagyjából általában újravattázom, de egyszer sem nézett így ki a vatta, mint nálad! Enyhén barna ilyenkor a vatta, égett íz nincs, de ízben már csökkenést érzek, emiatt!
@felixo majd írd meg találtál-e szakadást! Kíváncsi vagyok!
Oké, megnézem. Bár otthon nincs nagyítóm. Majd behozom melóba, itt van nagyító és optikai gép is.
Én maradtam a 29 wattnál.
Ahogy vattáz az ember, előfordulhat, hogy rongálja a mesht.
Van másik mod, amivel ki tudod próbálni? Lehet azzal is gond!
Van, persze.
De ma már nincs kedvem újra vattázni.
Egy próbát megér természetesen.
Majd felcserélem a tankokat akkor.
De lehet a tank is hibás !?