Damnvape LOST🧐

Sziasztok!

Esetleg van valakinek infója hogy hova tűnt a komplett damnvape az éterből?:unamused_face:

Teljesen elnyelte a föld az egész brand-et​:exploding_head::face_with_spiral_eyes:

Se puszi se pá se infó megszüntek létezni !

Oldalak halottak,email-ra 0 reakció!

Vpn semmi nem játszik​:roll_eyes:

Lassan 2hónapja próbálkozok interpol-ba de a nyomozás nem hozott semmi eredményt​:sweat_smile:

Válaszokat előre is köszönöm vape bajtársak​:flexed_biceps:t2::saluting_face::smiling_face_with_sunglasses::grinning_face::man_raising_hand:

4 « J'aime »

Korábban a Paypal számlájukkal volt gond.

Május óta viszont jó pár hónap eltelt…Negatív hangvételű véleményemet most nem engedném szabadon.

Azért jó lett volna kipróbálni a Nitrous 23 RDA-t de mint látható ez egy komolytalan banda. :person_facepalming:t2:

4 « J'aime »

Az úgy elég ganyé:smirking_face::smirking_face:

Én sokszor rendeltem tőlük soha semmi baj nem volt,sőt volt egy reklamációm is email-en Atemporal 21

squonk panel hiba miatt,azonnal küldtek egy újat 2hét alatt itt volt!

Majdnem minden rendelésemhez kaptam ajándékokat is!

Nem tudom nekem nagyon szimpik voltak!

7 « J'aime »

Újra működik az oldal. Viszket is a tenyerem.:rofl:

https://store.damnvape.com/

És egy kis plusz infó még mielőtt rendeltek.

5 « J'aime »

Ijjjájj dirr durr kandur lehet mínuszba rakni magam megint​:joy::joy:nem mintha eddig nem tudtam volna a sourcemore ról​:joy::joy:

5 « J'aime »

Zaion :star_struck:
Mivel nálam nem játszik szerepet a precízen állítható hőkontroll ezért ezt a mod-ot ár/értékben elég ütősnek érzem…egyelőre csak a sokrétűsége és az SS anyaghasználat miatt… az N16 chip-pel ugyan nincs tapasztalatom, de csak nem sz@r vagy átlagos.
Új kihívója akadt a B80nak :slight_smile:

3 « J'aime »

Oka van, hogy ennyire olcsó.:sweat_smile: De ettől függetlenül korrekt az ár.

3 « J'aime »

Igen, annak mindig oka van :slightly_smiling_face: de talán nem a chip minősége…inkább, hogy berúgják az ajtót a piacra :thinking:

4 « J'aime »

Megjelenés után fél évvel már fél áron volt ecigone-on. Még mielőtt egy időre bezárt volna a damnvape webshopja már akkor is olcsón adták. Talán 10 dollárra volt drágább.

Egyébként én a chipről hallottam rossz tapasztalatokat.

6 « J'aime »

Elvileg kinyomoztam az első generációs készülékek szenvedtek ebbe abba,amit most veszel raktáron nincs gond velük!amit én tapasztaltam ha bontod a tankot vagy akksit cserélsz,chekk atomizer-zik nagyon ritkán!De ilyenkor ki kapcs vissza azt jó!meg néha akksi cserénél az aku töltötség úgy marad,de akkor is ki-be azt annyi!Akksi kezelése szerintem teljesen jó!:victory_hand::flexed_biceps:t2::saluting_face::man_raising_hand:

6 « J'aime »

Korábbi hibái ellenére azért azt aláírom, hogy a mostani ára webshopban piszok jó ajánlat. :grin::ok_hand:t2:

6 « J'aime »

Nagyon :flexed_biceps:t2::flexed_biceps:t2::saluting_face:figyu én nyomotom vele lassan egy éve rohadtul szeretem,kicsi tök formás jó használni, jó anyaghasználat,a felső kazánteres kialakítás rohadt jó ízeket dob!Faék vattázni is a 4oszlop pumpálja a cumót rendesen!egy dolog ami idegesít ez is mind mindegyik rohadék boro szivárog ha magasabb hőmérséklethez érsz :enraged_face: levegő nyíláson szépen sumákba jön ki!

Ha esetleg valaki talált már olyan boro tankot ami semilyen körülmények között nem szivárog irja már meg ide​:joy:

8év alatt vattáztam párat de én egyiket se tudtam úgy eltalálni hogy ne szivárogjon

6 « J'aime »

Kondenzáció sajnos elkerülhetetlen. :face_with_diagonal_mouth:

5 « J'aime »

Igen, de abban lehet eltérés, hogy mennyire. Azért az elvárható, hogy a levegőnyíláson ne dőljön már ki a liquid.

6 « J'aime »

Trükkös dolog ez a borozás. Most jut eszembe, hogy a Zaion AIO ráadásul mindkét oldalt nyitott így a klasszikus kondenzáció nem jöhet számításba amit a legtöbb boro tankot fogadó készüléket érint.

@Alma83 Tudnál segíteni abban, hogy hol folyik a liquid? Hátha a boros kollégák tudnak segíteni. :grin:

7 « J'aime »

Szerintem ez is lehet a probléma. :thinking: Mármint a sok/több watt és magasabb hőmérséklet.
:saluting_face:

6 « J'aime »

Tegnap este leadtam egy rendelést az oldalon. Pár órán belül már meg is kaptam a csomag nyomkövetési számát és egy képet is mellékeltek mi lesz a csomagban. :slightly_smiling_face:

Rendelés után jeleztem nekik, hogy sajnos még nem elérhető az oldalon a “tartozékok csomag” de a megrendelt tankokhoz szeretnék vásárolni. Nem sz@roztak és ingyen betették a csomagba.:grin::ok_hand:t2:

Amint megérkezik beszámolok róla mennyi ideig utazott a csomag.

10 « J'aime »

Chicago Bulls Dunk GIF az NBA-től

7 « J'aime »

Szia!

Nekem a stubby rdta tank stubby DNA60C vel nem szivárog kondenz lecsapódás nincs.A sima bordóval van mert nincs ennyire kivágva mint az útód a Red plazma.

7 « J'aime »

:hugs:

5 « J'aime »