Damnvape LOST🧐

Sziasztok!

Esetleg van valakinek infĂłja hogy hova tƱnt a komplett damnvape az Ă©terbƑl?:unamused_face:

Teljesen elnyelte a föld az egĂ©sz brand-et​:exploding_head::face_with_spiral_eyes:

Se puszi se pĂĄ se infĂł megszĂŒntek lĂ©tezni !

Oldalak halottak,email-ra 0 reakciĂł!

Vpn semmi nem játszik​:roll_eyes:

Lassan 2hĂłnapja prĂłbĂĄlkozok interpol-ba de a nyomozĂĄs nem hozott semmi eredmĂ©nyt​:sweat_smile:

VĂĄlaszokat elƑre is köszönöm vape bajtĂĄrsak​:flexed_biceps:t2::saluting_face::smiling_face_with_sunglasses::grinning_face::man_raising_hand:

4 kedvelés

KorĂĄbban a Paypal szĂĄmlĂĄjukkal volt gond.

MĂĄjus Ăłta viszont jĂł pĂĄr hĂłnap eltelt
NegatĂ­v hangvĂ©telƱ vĂ©lemĂ©nyemet most nem engednĂ©m szabadon.

Azért jó lett volna kipróbålni a Nitrous 23 RDA-t de mint låtható ez egy komolytalan banda. :person_facepalming:t2:

4 kedvelés

Az Ășgy elĂ©g ganyĂ©:smirking_face::smirking_face:

Én sokszor rendeltem tƑlĂŒk soha semmi baj nem volt,sƑt volt egy reklamĂĄciĂłm is email-en Atemporal 21

squonk panel hiba miatt,azonnal kĂŒldtek egy Ășjat 2hĂ©t alatt itt volt!

Majdnem minden rendelésemhez kaptam ajåndékokat is!

Nem tudom nekem nagyon szimpik voltak!

7 kedvelés

Újra mƱködik az oldal. Viszket is a tenyerem.:rofl:

https://store.damnvape.com/

És egy kis plusz infĂł mĂ©g mielƑtt rendeltek.

5 kedvelés

Ijjjájj dirr durr kandur lehet mínuszba rakni magam megint​:joy::joy:nem mintha eddig nem tudtam volna a sourcemore ról​:joy::joy:

5 kedvelés

Zaion :star_struck:

3 kedvelés

Oka van, hogy ennyire olcsĂł.:sweat_smile: De ettƑl fĂŒggetlenĂŒl korrekt az ĂĄr.

3 kedvelés

Igen, annak mindig oka van :slightly_smiling_face: de talĂĄn nem a chip minƑsĂ©ge
inkĂĄbb, hogy berĂșgjĂĄk az ajtĂłt a piacra :thinking:

4 kedvelés

MegjelenĂ©s utĂĄn fĂ©l Ă©vvel mĂĄr fĂ©l ĂĄron volt ecigone-on. MĂ©g mielƑtt egy idƑre bezĂĄrt volna a damnvape webshopja mĂĄr akkor is olcsĂłn adtĂĄk. TalĂĄn 10 dollĂĄrra volt drĂĄgĂĄbb.

EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n a chiprƑl hallottam rossz tapasztalatokat.

6 kedvelés

Elvileg kinyomoztam az elsƑ generĂĄciĂłs kĂ©szĂŒlĂ©kek szenvedtek ebbe abba,amit most veszel raktĂĄron nincs gond velĂŒk!amit Ă©n tapasztaltam ha bontod a tankot vagy akksit cserĂ©lsz,chekk atomizer-zik nagyon ritkĂĄn!De ilyenkor ki kapcs vissza azt jĂł!meg nĂ©ha akksi cserĂ©nĂ©l az aku töltötsĂ©g Ășgy marad,de akkor is ki-be azt annyi!Akksi kezelĂ©se szerintem teljesen jĂł!:victory_hand::flexed_biceps:t2::saluting_face::man_raising_hand:

6 kedvelés

Koråbbi hibåi ellenére azért azt alåírom, hogy a mostani åra webshopban piszok jó ajånlat. :grin::ok_hand:t2:

6 kedvelés

Nagyon :flexed_biceps:t2::flexed_biceps:t2::saluting_face:figyu Ă©n nyomotom vele lassan egy Ă©ve rohadtul szeretem,kicsi tök formĂĄs jĂł hasznĂĄlni, jĂł anyaghasznĂĄlat,a felsƑ kazĂĄnteres kialakĂ­tĂĄs rohadt jĂł Ă­zeket dob!FaĂ©k vattĂĄzni is a 4oszlop pumpĂĄlja a cumĂłt rendesen!egy dolog ami idegesĂ­t ez is mind mindegyik rohadĂ©k boro szivĂĄrog ha magasabb hƑmĂ©rsĂ©klethez Ă©rsz :enraged_face: levegƑ nyĂ­lĂĄson szĂ©pen sumĂĄkba jön ki!

Ha esetleg valaki talĂĄlt mĂĄr olyan boro tankot ami semilyen körĂŒlmĂ©nyek között nem szivĂĄrog irja mĂĄr meg ide​:joy:

8Ă©v alatt vattĂĄztam pĂĄrat de Ă©n egyiket se tudtam Ășgy eltalĂĄlni hogy ne szivĂĄrogjon

6 kedvelés

KondenzĂĄciĂł sajnos elkerĂŒlhetetlen. :face_with_diagonal_mouth:

5 kedvelés

Igen, de abban lehet eltĂ©rĂ©s, hogy mennyire. AzĂ©rt az elvĂĄrhatĂł, hogy a levegƑnyĂ­lĂĄson ne dƑljön mĂĄr ki a liquid.

6 kedvelés

TrĂŒkkös dolog ez a borozĂĄs. Most jut eszembe, hogy a Zaion AIO rĂĄadĂĄsul mindkĂ©t oldalt nyitott Ă­gy a klasszikus kondenzĂĄciĂł nem jöhet szĂĄmĂ­tĂĄsba amit a legtöbb boro tankot fogadĂł kĂ©szĂŒlĂ©ket Ă©rint.

@Alma83 Tudnål segíteni abban, hogy hol folyik a liquid? Håtha a boros kollégåk tudnak segíteni. :grin:

7 kedvelés

Szerintem ez is lehet a problĂ©ma. :thinking: MĂĄrmint a sok/több watt Ă©s magasabb hƑmĂ©rsĂ©klet.
:saluting_face:

6 kedvelés

Tegnap este leadtam egy rendelĂ©st az oldalon. PĂĄr ĂłrĂĄn belĂŒl mĂĄr meg is kaptam a csomag nyomkövetĂ©si szĂĄmĂĄt Ă©s egy kĂ©pet is mellĂ©keltek mi lesz a csomagban. :slightly_smiling_face:

RendelĂ©s utĂĄn jeleztem nekik, hogy sajnos mĂ©g nem elĂ©rhetƑ az oldalon a “tartozĂ©kok csomag” de a megrendelt tankokhoz szeretnĂ©k vĂĄsĂĄrolni. Nem sz@roztak Ă©s ingyen betettĂ©k a csomagba.:grin::ok_hand:t2:

Amint megérkezik beszåmolok róla mennyi ideig utazott a csomag.

10 kedvelés

Chicago Bulls Dunk GIF by NBA

7 kedvelés

Szia!

Nekem a stubby rdta tank stubby DNA60C vel nem szivĂĄrog kondenz lecsapĂłdĂĄs nincs.A sima bordĂłval van mert nincs ennyire kivĂĄgva mint az ĂștĂłd a Red plazma.

7 kedvelés

:hugs:

5 kedvelés