Alma83
(AlmĂĄsi Norbert)
2025. szeptember 26. 21:33
1
Sziasztok!
Esetleg van valakinek infĂłja hogy hova tƱnt a komplett damnvape az Ă©terbĆl?
Teljesen elnyelte a föld az egĂ©sz brand-etâ
Se puszi se pĂĄ se infĂł megszĂŒntek lĂ©tezni !
Oldalak halottak,email-ra 0 reakciĂł!
Vpn semmi nem jĂĄtszikâ
Lassan 2hĂłnapja prĂłbĂĄlkozok interpol-ba de a nyomozĂĄs nem hozott semmi eredmĂ©nytâ
VĂĄlaszokat elĆre is köszönöm vape bajtĂĄrsakâ
4 kedvelés
KorĂĄbban a Paypal szĂĄmlĂĄjukkal volt gond.
MĂĄjus Ăłta viszont jĂł pĂĄr hĂłnap elteltâŠNegatĂv hangvĂ©telƱ vĂ©lemĂ©nyemet most nem engednĂ©m szabadon.
Azért jó lett volna kipróbålni a Nitrous 23 RDA -t de mint låtható ez egy komolytalan banda.
4 kedvelés
Alma83
(AlmĂĄsi Norbert)
2025. szeptember 26. 22:05
3
Az Ășgy elĂ©g ganyĂ©
Ăn sokszor rendeltem tĆlĂŒk soha semmi baj nem volt,sĆt volt egy reklamĂĄciĂłm is email-en Atemporal 21
squonk panel hiba miatt,azonnal kĂŒldtek egy Ășjat 2hĂ©t alatt itt volt!
Majdnem minden rendelésemhez kaptam ajåndékokat is!
Nem tudom nekem nagyon szimpik voltak!
7 kedvelés
Ăjra mƱködik az oldal. Viszket is a tenyerem.
https://store.damnvape.com/
Ăs egy kis plusz infĂł mĂ©g mielĆtt rendeltek.
5 kedvelés
Alma83
(AlmĂĄsi Norbert)
2025. november 12. 07:55
5
5 kedvelés
Oka van, hogy ennyire olcsĂł. De ettĆl fĂŒggetlenĂŒl korrekt az ĂĄr.
3 kedvelés
Igen, annak mindig oka van de talĂĄn nem a chip minĆsĂ©geâŠinkĂĄbb, hogy berĂșgjĂĄk az ajtĂłt a piacra
4 kedvelés
MegjelenĂ©s utĂĄn fĂ©l Ă©vvel mĂĄr fĂ©l ĂĄron volt ecigone-on. MĂ©g mielĆtt egy idĆre bezĂĄrt volna a damnvape webshopja mĂĄr akkor is olcsĂłn adtĂĄk. TalĂĄn 10 dollĂĄrra volt drĂĄgĂĄbb.
EgyĂ©bkĂ©nt Ă©n a chiprĆl hallottam rossz tapasztalatokat.
6 kedvelés
Alma83
(AlmĂĄsi Norbert)
2025. november 13. 22:58
10
6 kedvelés
KorĂĄbbi hibĂĄi ellenĂ©re azĂ©rt azt alĂĄĂrom, hogy a mostani ĂĄra webshopban piszok jĂł ajĂĄnlat.
6 kedvelés
Alma83
(AlmĂĄsi Norbert)
2025. november 13. 23:11
12
6 kedvelés
KondenzĂĄciĂł sajnos elkerĂŒlhetetlen.
5 kedvelés
Zsolt68
2025. november 14. 07:20
14
Igen, de abban lehet eltĂ©rĂ©s, hogy mennyire. AzĂ©rt az elvĂĄrhatĂł, hogy a levegĆnyĂlĂĄson ne dĆljön mĂĄr ki a liquid.
6 kedvelés
TrĂŒkkös dolog ez a borozĂĄs. Most jut eszembe, hogy a Zaion AIO rĂĄadĂĄsul mindkĂ©t oldalt nyitott Ăgy a klasszikus kondenzĂĄciĂł nem jöhet szĂĄmĂtĂĄsba amit a legtöbb boro tankot fogadĂł kĂ©szĂŒlĂ©ket Ă©rint.
@Alma83 TudnĂĄl segĂteni abban, hogy hol folyik a liquid? HĂĄtha a boros kollĂ©gĂĄk tudnak segĂteni.
7 kedvelés
Szerintem ez is lehet a problĂ©ma. MĂĄrmint a sok/több watt Ă©s magasabb hĆmĂ©rsĂ©klet.
6 kedvelés
Tegnap este leadtam egy rendelĂ©st az oldalon. PĂĄr ĂłrĂĄn belĂŒl mĂĄr meg is kaptam a csomag nyomkövetĂ©si szĂĄmĂĄt Ă©s egy kĂ©pet is mellĂ©keltek mi lesz a csomagban.
RendelĂ©s utĂĄn jeleztem nekik, hogy sajnos mĂ©g nem elĂ©rhetĆ az oldalon a âtartozĂ©kok csomagâ de a megrendelt tankokhoz szeretnĂ©k vĂĄsĂĄrolni. Nem sz@roztak Ă©s ingyen betettĂ©k a csomagba.
Amint megérkezik beszåmolok róla mennyi ideig utazott a csomag.
10 kedvelés
Lawicska
(Lawicska)
2025. november 14. 11:10
19
Szia!
Nekem a stubby rdta tank stubby DNA60C vel nem szivĂĄrog kondenz lecsapĂłdĂĄs nincs.A sima bordĂłval van mert nincs ennyire kivĂĄgva mint az ĂștĂłd a Red plazma.
7 kedvelés