Zaion
Mivel nálam nem játszik szerepet a precízen állítható hőkontroll ezért ezt a mod-ot ár/értékben elég ütősnek érzem…egyelőre csak a sokrétűsége és az SS anyaghasználat miatt… az N16 chip-pel ugyan nincs tapasztalatom, de csak nem sz@r vagy átlagos.
Új kihívója akadt a B80nak
Megjelenés után fél évvel már fél áron volt ecigone-on. Még mielőtt egy időre bezárt volna a damnvape webshopja már akkor is olcsón adták. Talán 10 dollárra volt drágább.
Egyébként én a chipről hallottam rossz tapasztalatokat.
Elvileg kinyomoztam az első generációs készülékek szenvedtek ebbe abba,amit most veszel raktáron nincs gond velük!amit én tapasztaltam ha bontod a tankot vagy akksit cserélsz,chekk atomizer-zik nagyon ritkán!De ilyenkor ki kapcs vissza azt jó!meg néha akksi cserénél az aku töltötség úgy marad,de akkor is ki-be azt annyi!Akksi kezelése szerintem teljesen jó!
Nagyon figyu én nyomotom vele lassan egy éve rohadtul szeretem,kicsi tök formás jó használni, jó anyaghasználat,a felső kazánteres kialakítás rohadt jó ízeket dob!Faék vattázni is a 4oszlop pumpálja a cumót rendesen!egy dolog ami idegesít ez is mind mindegyik rohadék boro szivárog ha magasabb hőmérséklethez érsz levegő nyíláson szépen sumákba jön ki!
Ha esetleg valaki talált már olyan boro tankot ami semilyen körülmények között nem szivárog irja már meg ide
8év alatt vattáztam párat de én egyiket se tudtam úgy eltalálni hogy ne szivárogjon
Trükkös dolog ez a borozás. Most jut eszembe, hogy a Zaion AIO ráadásul mindkét oldalt nyitott így a klasszikus kondenzáció nem jöhet számításba amit a legtöbb boro tankot fogadó készüléket érint.
@Alma83 Tudnál segíteni abban, hogy hol folyik a liquid? Hátha a boros kollégák tudnak segíteni.
Tegnap este leadtam egy rendelést az oldalon. Pár órán belül már meg is kaptam a csomag nyomkövetési számát és egy képet is mellékeltek mi lesz a csomagban.
Rendelés után jeleztem nekik, hogy sajnos még nem elérhető az oldalon a “tartozékok csomag” de a megrendelt tankokhoz szeretnék vásárolni. Nem sz@roztak és ingyen betették a csomagba.
Amint megérkezik beszámolok róla mennyi ideig utazott a csomag.
Nekem a stubby rdta tank stubby DNA60C vel nem szivárog kondenz lecsapódás nincs.A sima bordóval van mert nincs ennyire kivágva mint az útód a Red plazma.