+vám és ügyintézési díj…vagy ezek benne a vételárban?
Benne va az árban minden
Email-be lekérdeztem tőlük mindent anno mikor rendeltem előszörAmúgy rendesek eddig mindig kaptam apróságot tőlük a csomagba
most is a zaion boro-hoz rendeltem pár kiegészítőt aztán kaptam +2db driptip készlet egy palást meg ilyenek
Zaklatnalak egy kicsit … sajnos az oldal nem túl bőkezű információval …
A zaion RBA ről pár képet szét szedve tudnál majd lőni ? , csak érdekelne az építhetősége stb … Illetve azt sem találtam meg meg hogy szabvány boro e + azt sem mennyi a Liquid kapacitása
Itt több részlet kiderülhet számodra. A fő probléma nálad az, hogy a Pulse AIO-kal a levegőzés elhelyezkedése miatt nem igazán fog jól müködni. De persze oldalpanel nélkül használható.
Két levegőző nyílása van a Zaionnak
Ami neked kellene az a másik Atemporal.
És mindkettőnél 4ml a kapacitás.
Közben megtaláltam én is …eddig semmit sem töltött be az oldal …furcsálltam is ,hogy ennyire ne legyen semmi információ …
Kíváncsi lennék ízben mennyi pluszt hozna ,hogy ennyire közel van a tekerés a szipkához .
Hasonló a felépítése a Stubby RBA-val csak itt meshhálóval érik el a kapilláris hatást nem pedig acél sodronnyal.
Igen stubbynak van 8,5 ml-es
Ha kell üzemanyag ott van helye.
Az baj megint olyan helyeneken nézelődik a szemem ahol most nem szabad … megyek inkább sírok ahol senki sem lát
,bár álmodozni még van pénzem
Nem tiszta ,hogy a készlet része a fullos RDTA …
Tudomásom szerint minden stubbyhoz jár az RDTA tank.
Jajjj te pffff
Nem véletlenül Damn a neve
Igen szabvány boro,bele megy minden csak nyilván a levegő áramlás megváltozik az alsó levegös boro tankoknál!
De elég nagy az ajtónál is a nyilás igy tejesen élhető a levegőzés!Próbáltam lostvape meg vandy vape pulsa boroval is nem rossz!
A dobozba van adapter is Bridge is tudsz bele pattintani!
A gyári RDTA-ja pedig ízben jóval jobb mint a standard alsó boro kazánok!
6-8hónapja szinte csak ezt használom a boro-im ból
Nyilván ez se folyás mentes
Szerintem a 4 mesh oszlop kicsit sok lett bele
Elég komoly szinte elárasztja a vatta árkot és túl sok lötyi kúszik fel néha mikor melegebb hőfokra megy a kazán a sűrűbb slukkos akciók során
És akkor megjelenik a szivárgás a levegő furatokon!
Az volt a tervem atemporal palást szetben lévő MTL dugókkal lefelezem az oszlopokat keresztbe de nem lehet mert más a furat átmérő
Így maradt a “néha paprírzsebi oda nyom” hadművelet!
De lehet melóba cnc esztergán kitalálok valamit majd
De nagyon szeretem amúgy marok cucc kis helyen elfér
Igénytelen a vattázás stb!
Meg ugye van 510 hosszabító is takaro konzollal igy alakítható apró MOD-nak is
Gyors csináltam pár fotót
Köszönöm
Egészségedre
5% smafuuu!
Főleg,hogy akciós termékre nem használható Tipik …