Damnvape Squonk

+vám és ügyintézési díj…vagy ezek benne a vételárban?

7 kedvelés

Benne va az árban minden​:v::fist_right::fist_left::sunglasses::saluting_face:
Email-be lekérdeztem tőlük mindent anno mikor rendeltem először​:smiling_face:Amúgy rendesek eddig mindig kaptam apróságot tőlük a csomagba​:smiley: most is a zaion boro-hoz rendeltem pár kiegészítőt aztán kaptam +2db driptip készlet egy palást meg ilyenek​:smiley:

10 kedvelés

Zaklatnalak egy kicsit … sajnos az oldal nem túl bőkezű információval …

A zaion RBA ről pár képet szét szedve tudnál majd lőni ? , csak érdekelne az építhetősége stb … Illetve azt sem találtam meg meg hogy szabvány boro e + azt sem mennyi a Liquid kapacitása

8 kedvelés

Itt több részlet kiderülhet számodra. A fő probléma nálad az, hogy a Pulse AIO-kal a levegőzés elhelyezkedése miatt nem igazán fog jól müködni. De persze oldalpanel nélkül használható.

7 kedvelés

Árulják pulse panellal … azért is lett érdekes számomra :joy::kissing_heart: köszönöm

7 kedvelés

Két levegőző nyílása van a Zaionnak

Ami neked kellene az a másik Atemporal.

És mindkettőnél 4ml a kapacitás. :grin:

7 kedvelés

Közben megtaláltam én is …eddig semmit sem töltött be az oldal …furcsálltam is ,hogy ennyire ne legyen semmi információ :joy:
Kíváncsi lennék ízben mennyi pluszt hozna ,hogy ennyire közel van a tekerés a szipkához .:heart:

6 kedvelés

Hasonló a felépítése a Stubby RBA-val csak itt meshhálóval érik el a kapilláris hatást nem pedig acél sodronnyal. :blush:

7 kedvelés

Igen stubbynak van 8,5 ml-es :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Ha kell üzemanyag ott van helye. :grin:

7 kedvelés

Az baj megint olyan helyeneken nézelődik a szemem ahol most nem szabad :joy:… megyek inkább sírok ahol senki sem lát :joy: ,bár álmodozni még van pénzem :joy:

Nem tiszta ,hogy a készlet része a fullos RDTA

7 kedvelés

Tudomásom szerint minden stubbyhoz jár az RDTA tank.

6 kedvelés

Jajjj te :sob::joy: pffff

5 kedvelés

Nem véletlenül Damn a neve :roll_eyes::grin:

4 kedvelés

Igen szabvány boro,bele megy minden csak nyilván a levegő áramlás megváltozik az alsó levegös boro tankoknál!
De elég nagy az ajtónál is a nyilás igy tejesen élhető a levegőzés!Próbáltam lostvape meg vandy vape pulsa boroval is nem rossz!
A dobozba van adapter is Bridge is tudsz bele pattintani!
A gyári RDTA-ja pedig ízben jóval jobb mint a standard alsó boro kazánok!
6-8hónapja szinte csak ezt használom a boro-im ból​:sweat_smile::sweat_smile:
Nyilván ez se folyás mentes​:sweat_smile:
Szerintem a 4 mesh oszlop kicsit sok lett bele​:sweat_smile:
Elég komoly szinte elárasztja a vatta árkot és túl sok lötyi kúszik fel néha mikor melegebb hőfokra megy a kazán a sűrűbb slukkos akciók során​:joy:
És akkor megjelenik a szivárgás a levegő furatokon!
Az volt a tervem atemporal palást szetben lévő MTL dugókkal lefelezem az oszlopokat keresztbe de nem lehet mert más a furat átmérő:joy::joy:
Így maradt a “néha paprírzsebi oda nyom” hadművelet!
De lehet melóba cnc esztergán kitalálok valamit majd​:muscle:t2:
De nagyon szeretem amúgy marok cucc kis helyen elfér​:sunglasses::saluting_face::v:
Igénytelen a vattázás stb!
Meg ugye van 510 hosszabító is takaro konzollal igy alakítható apró MOD-nak is​:smiling_imp:
Gyors csináltam pár fotót​:sunglasses:

9 kedvelés

Köszönöm :heart:

6 kedvelés

Egészségedre​:sunglasses::v::fist_right::fist_left::grin:

6 kedvelés

Az igazi terror …

:sob::sob::rofl:

9 kedvelés

5% smafuuu!

4 kedvelés

Főleg,hogy akciós termékre nem használható :joy::joy::joy::joy: Tipik …

4 kedvelés