Köszönöm szépen @Kabak ! Nagyon szuper, precíz írás lett!
Az Avangernél én nem hajtottam végre méréseket, csak képen nagyon tetszett, ezért rendeltem meg, és számomra óriási csalódás volt. Annak viszont nagyon örülök, hogy számodra nem! Használd egészséggel!
Engem az nagyon zavart, hogy akku kezelésben egy hasonló módon használt másik mod sokkal tovább bírta ugyanazon akkukkal, még nagyobb teljesítményen is. Amikor a sajatomat vettem, még nagyon kezdő voltam, szerintem ennek is köszönhető, hogy nem szerettem.
Ami engem nagyon zavart benne az akku kezelésen kívül, az a folyamatos állítás volt. Ahogy akkut cseréltem, menübe be, és ki kellett kapcsolni a számomra felesleges, de szerinte létfontosságú funkciókat, Pl gomb világítás.
A következő modjaim ennek megfelelően már kis kijelző és “csicsa” nélküli módok közül kerültek ki, és azóta is ezt a vonalat részesítem előnyben.
Természetesen ahányan, annyi félék vagyunk! Ha neked tetszik, akkor az engem boldoggá tesz, és szívből kívánom, hogy nagy megelégedéssel, örömmel, és egészséggel használd még sok-sok éven keresztül!
A cikkért külön hálás vagyok Neked!