Hosszú távú véleményt még nem tudok mondani, egy grushoz, vagy cold steelhez tudom hasonlítani csak, illetve 2 akkusokhoz. A grusnál, és a cold steelnél is könnyebb, és nekem jobban is tetszik. Fogásra nagyon jó, és kézre áll. Ha láttad a videiómat a Grusról, annál elmondtam, hogy számomra nem ergonomikus. Az Aegis Max viszont igen. Nagyon kézre áll, és könnyű, a másik kettőhöz képest.
Még nem láttam. Amit megnézek azt lájkolom.
Nem volt időm megnézni, hogy mi a különbség a Solo és a Max között.
Aztán eldöntöm.
Köszi a tippet. Ha már úgyis outdoor az összes ruhám, cipőm, használati tárgyam, akkor legyen egy modom is.
Hehehe ezzel a “mániával” sem vagy egyedül.
Mánia akkor lett belőle, amikor a cuccaim - szerintem - indokolatlanul hamar tönkremennek.
Kellett először egy rendes öv. Oké. Legyen taktikai. Aztán nadrág. Legyen vadásznadrág vagy katonai. Az lett. Póló? Csak fekete katonai.
Betört az órám üvege. Jó van. Legyen G-shock. De mindenkinek az van. Így lett Suunto. Szóval a munkám meg az élet vitt rá vagy 10 - 15 éve. Én ezeket a cuccokat szeretem. Beváltak, működnek. Nekem ennyi elég is a boldogsághoz.
Köszönöm.
Utána néztem, a Solo egy 18650-el megy, a Max egy 21700 vagy 18650-el. A gombok mások a kettőn, méretbeli különbség is van (az akkuk miatt is), anyag használatra viszont nekem úgy tűnt, ugyanolyanok.
Azt tudtam, hogy több akksival használható. Bár szerintem ahhoz a max 16 watthoz amit használok elég a 18650 is.
Ahhoz bőséggel! Én átlag 30-35 watton mozgok, arra nekem a Max jobb. Meg a gombjai jobban tetszettek, mint a Solonak. Ez már persze teljes mértékben szubjektív.
Nem tervezek feljebb lépni. Az 1.6, 1.8 ohmos mtl porlasztók pedig beérik ennyivel.
Ugyan eléggé kezdő vagyok, de én feleslegesnek tartok megvenni egy 200wattos “reaktort”. Igazából egy 100 wattosat is. Úgysem fogom kihasználni. Nekem az Oxva a saját 1.2 - es porlasztójával elmegy két napot egy LG “csoki” akksival. A kipróbált Nautilus gt tank kb fele annyi liqvidet használt el 1.8 - as porlasztóval mint az Oxva podfeje ugyanolyan használattal. (a gőz finomságába és az ízének a harmóniájába bele se menjünk) Szóval nem tartom kizártnak, hogy ha meg lesz(nek) a tankom(jaim) nem fog tudni akár 2.5 esetleg 3 napot. Az meg nekem elég.
Pont a mai liveon volt szó a 2 akkus modokról, és a @Vaperina_Kinga is elmondta, miért használ ő is 2 akkus modot mtl-re.
Még lenne egy mod amin még gondolkodok. Az Eleaf Pico S 21700. Mit szóltok hozzá?
Nekem még nem volt, de a Pico sorozatról jókat olvastam.
Köszönöm. Igazából én tc huzalokat nem használlok. Magyarul watt módra kell. 13-14 wattos használatra a 75-ös is elég lenne, de 24-es tankjaim vannak.
Saját tapasztalatom nincs róla, a kezemben már volt ugyan, de ennyi. A tulajdonos rajongásig szereti a megbízhatósága és a minimalizmusa miatt. Szettben vette, a dobozban talált akkumulátor olyan extra volt, amivel le is kötelezték egy életre