Sziasztok!
Par napja kertem a rendelesemmel kapcsolatban tanacsot, ajanlast es meg is vasaroltam az uj modomat es kazanomat.
Megjott a gaur 21, sajna nem orvosolhato problemaval, de ez a kisebbik gond, meg az aromamizer v3 advanced kit szamomra nagyobb gonddal, de ez remelem a segitsegetekkel orvosolhato
Gaur 21: azert ezt rendeltem mert 21700 as mod, meg tetszett benne a bluetooth funkcio hogy onnan lehet allitani par dolgot. Mint utolag kiderult ami a bolt leirasaban nem szerepelt, az uj keszulekekben mar nincs BT funkcio igy nem lehet az elofutest es egyeb dolgokat allitani. Tulelem, ugyis watt uzem modban hasznalom.
Aromamizer v3: ezzel viszont nagyobb a gondom mert bena vagyok tuti, vagy valamit nem jol csinalok. Ezt azert valasztottam, mert a mesh vonalat is ki szerettem volna probalni az jo izek nagy gozok es elvileg kevesebb watt szuksege miatt. Elso tekeres a gyari cuccaival video alapjan megcsinaltam. Ize valami brutal, goz is volt, majd fel ora pihi utan a tank ures lett. Nem azert mert elszivtam, hanem azert mert mig pihent az egesz tank kifolyt a levegozteton. Masodik tekeres, nem ritkitottam annyira, meg szebb trapez formara vagtam, hogy a vatta ne erjen hozza a levegonyilashoz a ket oldalan. Teszt, ismet tokeletes minden viszont 10-12 slukk utan egett iz. Ss316 gyari mesh 40watt gyari vatta. Kicsi pihi utan megint proba es megint olyan 10 kornyeken egett vatta iz. Meg a pihi alatt pici csopp is megjelent a levegoztetonel. Nahh johet a 3. Tekeres a kepen lathato ni80al ami nem belevalo de ollo megoldja , meg minosegi vattaval, ritkitas, de azert alul annyit hagyva hogy kitoltse a felszivo nyilast. 40 w 0.08 ohm, Izek nagyon jok, meg jobb mint ss316-al, goz is, folyas nmegszunt, viszont ha egy normalisat akartam beleszivni megegett megint a vatta nahh itt adtam fel es vissza dualcoilos epitesre
Osszegezve csalodas eddig a mesh lapos story amikre en gondolok: mivel a gaur meri a szivasidot, megfigyeltem, hogy 2masodpercnel hosszabb szivas megegeti a vattat, nekem 2.5 mp az atlagos szivasom. Mesht nem lehet akkor szivni csak roviden? Vagy vastagabb vatta kene bele, hogy legyen puffer liquid mert a mesh sokat parologtat el rovid ido alatt? Vagy a max levegozesen felul meg az afc vagy mi a neve a kemenynek csereljem ki a szukitot a nagyobb nyilasura? Bar igy is brutal a levegozese a zeus x rta tankomhoz kepest.
Tanacstalan vagyok, ebben mernem a segitsegeteket, hogy akinek ilyen tankja van es a mesh builddal hasznalja, vagy aki mesht hasznal, hogy hasznalja, milyen epitessel es milyen modbeallitassal.
Elore is koszonom.