Nem reg valtottam zeus mesh kazanra es az a bajom hogy altalaban 5-600 de naha 200puff utan kuka a meshlap. Eleg sokat bongesztem hogy mi lehet a gond de nem talaltam az epitest is ugy csinaltam mint sok videoban es ahogy sok baratom ajanlotta de sajnos a helyzet nem valtozott az aroma amit hasznalok ugy van keverne hogy shake and vape hozza most 6 nikkso 50-50 20mg es vegul a 120ml-es flakont ontom fel vg-vel nyakig a helyzet az hogy 6ost most probaltam eloszor keverni de ugyanaz a gond mint a 3mas erossegure kevert nikotinnal szoval ha valakinek van otlete elore is koszonom a segitseget!
Én is csak pár hónapja nyúzok mesh tankot. 2-3 ezer slukk után érzem, hogy illő vattát cserélni. Vattázásnál leégetem a mesh lapot, aztán új vatta. Én édes löttyöket szívok, és 3 tank után látszik már, hogy fekete a mesh, de nem érzek ízbeli változást, és szívom, míg enyhe füstös íz nem jön. A füstös Heisenberg elég fura. Vattával jártam már úgy, hogy 1 tankot bírt. Kiderült, hogy agyon tömtem szegényt.
Foleg chill pill es legutobb kaktusz meg grapefruit az elore keszitett porlasztok jol birtak de a mesh barmilyen levessel kuka 5-600 utan. Meg az is eszembe jutott hatha a tiszta vg keveres mert mar mindent probaltam tobb felekeppen epiteni de ugyanazt az eredmenyt kaptam
Ha pontosabban fogalmaznál és/vagy esetleg képet töltenél fel az elhasználódott mesh lapról, valószínűleg könnyebben tudna a közösség segíteni. A “kuka a meshlap” nem nyújt sok támpontot.
Ne haragudj. Koromfekete a meshlap a ket vege az aki picit vilagosabb illetve az eros egett iz amit erzek minden szivasnal. Amint ujra bedoglik ami hamarosan meglesz gondolom akkor csatolok kepet is
Látatlanba én annyit mondanék hogy összeesik a vatta és túl izzik a mesh lap.
Mesh középről kifelé izzik, az stimt hogy a szélei épek. Ott tud túl izzani ahol kevés a vatta.
Gondolj rá úgy hogy a meshnek folyamatos folyadék hűtés kell, ahol nem kap elég folyadékot ott vörösre izzik, a folyadék meg ott kevés, ahol kevés (vagy túl tömött) a vatta.
Ha sok lenne a vatta akkor az is megégne, látszana rajta a mesh lenyomata barnán, ha kevés akkor csak a mesh izzik magába és odakozmál minden ami csak tud.
Lényeg a lényeg a vattából adnék neki vagy két leheletnyivel többet, vagy másik vattára váltanék. Nekem a sima muji lapok tökéletesek voltak, bár kell hozzá egy szemmérték (mimdenhez ami nem cipőfűző… ).
A muji előnye, hogy megtelve duzzad míg pl. egy BP provape vatta összeesik, nem nagyon de pont elég egy nagyobb coilnál… Többi vattát meg annyira nem ismerem… Bp-t is elengedtem amióta nem mtl-ezek
Koszonom szepen kiprobalom igy. Jol gondoltad cipofuzo vattat hasznalok es a vatta sose egett ég meg. A fura h midnig ugy probaltam hogy a mesh alatt a kis “gombot” lenyomtam es ugy probaltam betenni a vattat annak erdekeben hogy kapjon eleged de ezek szerint meg mindig keves neki
Szerintem a videóban alkalmazott módszer jobb, mint a befűzős. Nem tépi meg a vattát, hanem inkább tömöríti. Ami jelen esetedben segíteni fog rajtad. Szerintem.
Arra kell ügyelni, hogy amikor rahajtod a mesht, csak finoman dolgozz, ne nyomd meg nagyon, mert behorpad és hotspot lesz megint.
Szerintem itt a képen az a probléma, hogy a vatta hozzáér a kazántér tetejéhez, ezért ég meg ott, ahol nincs is mesh. Próbáld jobban ritkítani a széleit, hogy laposabb legyen a mesh-en kívül.
Viszont a mesh alatt is látszik némi égés, ott meg lehet kevés. Nem nagyobb a mesh, mint az ajánlott?
Ha nem, próbálj a mesh alá picit többet begyömöszölni.
Vagy az is lehet, áthúzáskor megtépi a vattát.
~20 puff után nézz rá, nem e esik össze a vatta.