Nagyon aranyosak vagytok
Fingom nincs mi az a torx
Szép a Magyar beszéd igazán.Én az összes kisípolós dolgot felsoroltam már.
A lényeg,hogy végül magunktól is jött az Isteni szikranem volt időnk ide feljönni…
A megoldás:a legkisebb sima csavarhúzó+egy kis erő és elkezdett kitekeredni a csavarMajd a másik csavar is
Láttuk mi is amit írtatok,hogy a bal oldali jobb állapotban van,így azzal kezdtem.De még mindig nem értettem,hogy lehet,hogy a pót csavarba simán belemegy mindkét imbusz.A csavart tekerni is lehetett vele.De erre is rájöttünk
Kiszedtem mindkét csavart.Belepróbáltam az imbuszokat és érdekes módon a gyárilag benne lévő végül kiszedett csavarokba nem ment bele az imbusz.A pótba meg belement.A gyári kisebb átmérőjű volt.Mondom sebaj,ezeket úgy is ki akartam hajítani(persze csak a szerszámosom aljára,hogy még azért jól jöhet)és a pótokat akartam beletenni.
De a pótok meg nem mentek bele a helyükre.Itt kezdett valami nagyon gyanús lenni.
Egymás mellé tettem a csavarokat.Hááát…a zacskóban lévő pót csavarok és az imbusz,nem ehhez a tankhoz való.
Úgyhogy sajna kezdhetem a reklamálást.
Nem tudom mennyire látszik,de a bele való eleve benne lévő csavarok teteje ilyen…olyan lecsapottnak tűnik!Tehát car!Valami nem jó.
De végül leszartam,ha esetleg tényleg szét is vannak menve,ki akartam próbálni,úgyhogy megtekertem és a pici sima csavarhúzóval visszatekeretem a csavarokat.Hogy hány ki-be csavarást fog kibírni,nem tudomRemélem fizetnek is vissza,meg küldenek is hozzá való pótokat.
Mostmár csak az a bajom,hogy az Anubist öntöttem bele és nagyon nem finom.Úgyhogy holnap vattázhatom újra,hogy másik ízt tegyek bele
@Andras_Barton nagyon köszönöm még1x,hogy órákig kitartottál ismét mellettem.Örülök hogy soxor meg tudtalak kínomban nevettetni.
Nektek köszönöm szépen a sok ötletelgetést
A lényeg még,hogy mire azuram hazáért,minden kész lett.Az árulkodó jeleket eltűntettem