És akkor most jön az, hogy nyugodtan lehet hülyének nézni.
Adott egy Smok Arcfox mod, meg egy TFV9 tank. Egyébként imádom, amire nekem kell, arra tökéletes. Na de ezek egymást is imádják annyira, hogy elválaszthatatlanok…
Gumikesztyű, kombinált fogó, csavarhúzó, férfiember erős keze, satöbbi, egyszerűen semmi. Vízpumpafogón gondolkodom még, az itthon épp nincs de majd munkában jövő héten hátha.
Addig is valami tipp, a negyedikről kihajításon kívül?
pár órára mélyhűtőbe téve mindezek próbálása előtt
Így egy az egyben? Nem fog kárt tenni a modban? Sok mindent túlélt már, az tény…
Vedd ki belőle az akksit,lehet negyed óra is elèg neki a fagyasztóban.Annyi idő alatt a modnak sem lehet komolyabb baja.
Akku nélkül a fagyóban 10-15 perc és utána megpróbálni a férfiember erős kezével letekerni.
Na így sem jártam még … Max a deck szokott rá szorulni a palástra…
Lehet ott már érdemes a fagyasztó után ,ha szét válltak ellenőrizni a meneteket …
Ha a menetnek lenne valami gyíkja, az gondolom befolyásolná a működést is? De egyébként semmi baja, amúgy pöfög tökéletesen, szóval nem értem.
A menet nem befolyásolja a működést… viszont szép össze szorulást tudnak össze hozni
Vastag gumiszalag, gumilap, kesztyű, fagyasztás után is ajánlom. Azzal még eddig minden szétjött roncsolásmentesen.
Igaz fagyasztás nélkül, de ez volt a tegnap esti másfél órás program. A tank kék festése már csak nyomokban létezik, annyi baj legyen. Előzőleg a Rigel modról is így szedtem le, itt most viszont meg se moccan. Már repült is be a mirelit borsók közé…
Az mèg mindig a jobbik eset,mint ha a negyedikről repülne.
Hacsak nem a földszinten vannak a borsók
Magasföldszintet már túlélte egyszer, meg a Balatont is, kamion is tolatott már rá… A borsóktól nem féltem annyira.
Pont a borsó ami aggaszt … Biztos jobban örülne valami szép szelet tarjának … … Igazi strapakanca az a mod akkor
Annak én is, de ilyen árak mellett
Egyébként tényleg baromi strapa cucc viccet félre téve. Nem győzöm dicsérni ha kérdezik.
A levegöző lyukon dugd bele a tekerő segédet vagy valamit így lesz erőkar…
Próbáltam, egy vékony csavarhúzóval, de semmi
Mármint, szakadt a lyuk, vagy tört a csavarhúzó?
jó írányba tekered? Már bocs… előfordul néha, hogy belekeveredik az ember.