A karma büntet
Egyébként egy kis műszerész egyenes csavarnyúzó kell, ha ilyen puha a feje bele kell nyomni erősen és megindul. Jártam már én is párszor…
A karma büntet
Egyébként egy kis műszerész egyenes csavarnyúzó kell, ha ilyen puha a feje bele kell nyomni erősen és megindul. Jártam már én is párszor…
Vicces tudom ,de amúgy sajnálom hidd el .
Nekünk biztos könnyeb az ilyet úgymond feldolgozni.
Én megpróbálnám bármivel kiszedni,ha nem megy akkor annak konyec.
Persze. Hát nekem is könnyebb lenne, vannak szerszámaim és nincs uram
Én tuti kifurnám, vigyazva a menetre és a darabokat kiszednem. ( mar ha lehet kapni ilyen vékony fejet)
Kifog az jönni ,így látatlanba se aggódok emiatt.Egy nő idegből meg száz hogy kifogja szedni
Rám se szól már senki hogy mit mikor veszek
Milyen jó is az
Rám se…külön bankszámla rulez.
Amúgy ha tudná…régen a peca cuccok,most meg a géppark lehet elásott volna .De már nemmost viszont jó lennék …
Nagyon jó így ahogy most van
Nekem meg a fotós cuccok
Én először a fenti fényképpel indítanék egy disputét az alin.A vételár 60%-át jelölném meg vissza térítési összegnek ezt még simán el is fogadja az ali, áru visszaküldés nélkül.Így már bármi is történik a továbbiakban már nem lesz akkora bukó.Utána keresnék egy ügyes tmk-t aki két perc alatt egy állványos fúróval kiszedi ezeket a csavarokat.
Hát ezeket a csavarokat valaki tényleg jól elnyalta,de sztem menthető még a téma,csak kellene oda valaki aki tudja is mit csinál
Nagyon aranyosak vagytok
Fingom nincs mi az a torx
Szép a Magyar beszéd igazán.Én az összes kisípolós dolgot felsoroltam már.
A lényeg,hogy végül magunktól is jött az Isteni szikranem volt időnk ide feljönni…
A megoldás:a legkisebb sima csavarhúzó+egy kis erő és elkezdett kitekeredni a csavarMajd a másik csavar is
Láttuk mi is amit írtatok,hogy a bal oldali jobb állapotban van,így azzal kezdtem.De még mindig nem értettem,hogy lehet,hogy a pót csavarba simán belemegy mindkét imbusz.A csavart tekerni is lehetett vele.De erre is rájöttünk
Kiszedtem mindkét csavart.Belepróbáltam az imbuszokat és érdekes módon a gyárilag benne lévő végül kiszedett csavarokba nem ment bele az imbusz.A pótba meg belement.A gyári kisebb átmérőjű volt.Mondom sebaj,ezeket úgy is ki akartam hajítani(persze csak a szerszámosom aljára,hogy még azért jól jöhet)és a pótokat akartam beletenni.
De a pótok meg nem mentek bele a helyükre.Itt kezdett valami nagyon gyanús lenni.
Egymás mellé tettem a csavarokat.Hááát…a zacskóban lévő pót csavarok és az imbusz,nem ehhez a tankhoz való.
Úgyhogy sajna kezdhetem a reklamálást.
Nem tudom mennyire látszik,de a bele való eleve benne lévő csavarok teteje ilyen…olyan lecsapottnak tűnik!Tehát car!Valami nem jó.
De végül leszartam,ha esetleg tényleg szét is vannak menve,ki akartam próbálni,úgyhogy megtekertem és a pici sima csavarhúzóval visszatekeretem a csavarokat.Hogy hány ki-be csavarást fog kibírni,nem tudomRemélem fizetnek is vissza,meg küldenek is hozzá való pótokat.
Mostmár csak az a bajom,hogy az Anubist öntöttem bele és nagyon nem finom.Úgyhogy holnap vattázhatom újra,hogy másik ízt tegyek bele
@Andras_Barton nagyon köszönöm még1x,hogy órákig kitartottál ismét mellettem.Örülök hogy soxor meg tudtalak kínomban nevettetni.
Nektek köszönöm szépen a sok ötletelgetést
A lényeg még,hogy mire azuram hazáért,minden kész lett.Az árulkodó jeleket eltűntettem
Milyen jó, hogy az egyik legfilléresebb dolog így megtud szivatni
Nekem meg a pc-s
Csakhogy sikerült! Azt az imbuszkulcsot vékonyabbra lehet köszörülni. De ha levelezgetsz velük, addig ne. Hátha kicserélik másikra. A csavar nem lehet drága. Csak tudni kellene, a vékonyabb 2, vagy 2,5 mm-es? Hozzá való kulcsot is lehet kapni. Csak éppen a bosszúság, ami volt vele, az nem mérhető pénzben.
Hegeszteni? Ekkora csavarra, olyan mélyen? Nem IFA-t szerel…
Ezen a válaszon én is elcsodálkoztam Még avi-val is lehetetlenség azt bármi módon hegeszteni
Max a bekötő oszlopokat lehetne el olvasztani!
Meglehet hogy maga a csavar nem valami jó minőségű és ebből adódóan sajnos az első kitekerésnél maga célszerszám ( imbusz kulcs ) elnyalja a mintát maga a csarlap tetején …de neh legyen igazam…
Nem volt hozzá célszerszám sem.És azt írták a többiek a fotók alapján,hogy már eleve selejtek a csavarok.