Sziasztok.
Vettem ma egy Oxva Arbiter tankot… De imbuszt nem adtak hozzà… Valami kókàny módszerrel csavarta a gyerek.. Sajnos itthon vettem észre hogy nincs a dobozba…Szerencsére pótcsavarok vannak…
Nekem a legkisebb ami van itthon 1.5 ös… Nehezen de le tudtam fogatni a huzalt… De nem rendesen…mert ugràlgat… Az Ohm … Nem drasztikusan de tuti ez a baja…
Esetleg valami tipp hogy tudnàm össze szervízelni?
Köszönöm
1 kedvelés
Az imbuszt nem helyettesíti semmi. Jobb, ha veszel egy készletet.
3 kedvelés
Szia. Vettem… De olyat nem kaptam ami az e cigihez jó… 1.5mm volt a legkisebb… De az is nagy bele.
1 kedvelés
Ispy
(Várdai István)
2022. december 16. 21:12
4
Hol laksz? Biztos van a közeledben egy vaper, akinek van felesleges és ad egyet.
Vagy veszel egy ilyet:
Fumytech Multifunction ScrewdriverThe multifunction screwdriver Fumytech and its various integrated tips (PH00, 2.5, H1.27, H1.50), you will need more than a single tool to make your builds!The price is for 1 pc.
Délelőtt megrendeled, másnap nálad.
3 kedvelés
Vagy amit Ispy linkelt, vagy benézel egy óráshoz, hátha…
1 kedvelés
Tyutyika
(Gálik Tamás)
2022. december 16. 21:42
7
Házi megoldás ha nem sajnálod az imbuszt meg az időt akkor finoman reszeld meg.
1 kedvelés
Ispy
(Várdai István)
2022. december 16. 22:15
8
Nekem Szigetszentmiklóson van a főhadiszállásom, szóval ha erre jársz, hozd a tankot és keresünk egyet neked.
3 kedvelés
Jó reggelt
Dujmó neked messze van? Ott laktam… Vagy miklóson merre…?
Bishop
2022. december 17. 04:55
10
Szia. Ha esetleg @Ispy -nek nem lenne ,(amin meglepödnék) ,akkor irány újpalota, és tuti adok egyet, csak hozd a tankot.
3 kedvelés
Ha valakinek van még esetleg elfekvőben 1/20" imbusz, kérem, ne tartsa magában! Nem nagyon kapok sehol…
Most azt írjàk hogy 0.7 torx kulcs jó bele…
Bishop
2022. december 17. 09:14
14
A lidlbe vettem egy bitfejekkel teli dobozt. Eddig nem találkoztam olyan csavarfejjel,amihez nem lett volna benne szerszám. Asszem 3 ezer forint volt. Mindenhez IS jó. Délután lefényképezem neked.
2 kedvelés
Zolika
(Czeglédi Zoltán)
2022. december 17. 09:24
15
Amit Pisti linkelt harmadik éve nyúzom,és tényleg használatban van minden nap !
Miért kínlódsz mással? Vedd meg,nem egy ökör ára van, és sokáig a hasznodra lesz.
Ispy
(Várdai István)
2022. december 17. 09:30
17
Kizártnak tartom, hogy lefogató csavaroknak torxot raknának, ekkora állat nem lehet valaki, de ha már torx, remélem biztonsági.
Ispy
(Várdai István)
2022. december 17. 09:45
19
Én ilyet vettem a bauhausban…ez is jó, ha torx kell.
Az IFIXIT MINNOW PRECISION bitkészlet a legtöbb háztartási és elektromos kisgép, okostelefon, játékkonzol, hordható eszköz, laptop, asztali számítógép, táblagép és táblagép szétszedésére, javítására és összeszerelésére alkalmas.
16 db S2...
Price: HUF 4890
De van 34-es készlet is.
Az IFIXIT MORAY precíziós bitkészlettel könnyedén szerelhető és javítható a legtöbb háztartási és elektromos kisgép, okostelefon, játékkonzol, hordható eszköz, laptop, asztali számítógép és táblagép.
32 db S2 acélból készült bitet,...
Price: HUF 6490
1 kedvelés
Bishop
2022. december 17. 09:48
20
1 kedvelés