Ezúton is kérném mindenki segítségét
Ez nem rendes csavaros.A tetején nem csillag vagy sima csavarminta van,csak egy lyuk.Ehhez küldtek is célszerszámot.Kaptam kettő pót "csavart"is,azokon tudtam megnézni,hogy milyen is.Abba bele is ment a segédeszköz
Ami viszont eleve benne van,nem tudom kiszedni,kijjebb csavarni.Olyan,mintha nem is lenne benne a csavar.De benne van.Megnéztem oldalról,van egy lyuk rajta,ahol látszik,hogy benne van.De nem tudom kitekerni.Meg sem moccan.Nem is kap bele a segédeszköz a benne lévőbe…Valami nem stimmelÍgy nem tudom megtekerni
Cseppents a csavarra 1-2 csepp liquidet vagy alapot, gyári állapot, össze van ragadva még.
Imbuszkulcsos, 6 -szögletű, olyan lehet, mint a Dvarw:
? Hogy miért nem viszi a szerszám, azt így távolról nem tudom.
Az bizony.Nem kell tole felni,bele a kulcs rovidebb szarat hogy jol illeszkedjen aztan izombol megtekerni orajarassal ellentetesen.Ki fog az jonni.En pont ezert szeretem a hildat meg a dvarwot.Amig karbantartasban dolgoztam is az imbusz rogzitest preferaltam.
De nem is érzem,hogy lenne benne lyuk,amibe a segédeszközt bele tudnám dugni.
Ez nem olyan.Csak kör…vagy,hogy is fogalmazzak…
Így akartam.De nem 6 szögletű…sima,kerek…
Van flexem ha az segít
Csipesszel alul próbálj rásegíteni mikor tekered ki,ha kijönne …jó messzire dobd el és cseréld ki a csavarokat
Esetleg nem tekergetted ? Max nem izélted szét az imbusz csavarokat ?
Ez a bolti kép. Kicsit élesebb a tiednél. De holt komolyan. Ilyennek kellene lennie.
Nem lehet, hogy a szerszám mérete nem jó?
Bármilyen perverzül is hangzik.
Van már szét van cse@ve az imbusz,én erre gondoltam.
Hogy alulról?Nem lehet sztem alulról hozzáférni.De most nem vagyok otthon.Majd megnézem.Hoztam sógornak a Kyfun-t
Sógor nem tudja valamilyen szerszámmal kicsalogatni? Azt ami benne van, kidobni, és a tartalék csavarokat beletenni. Lehet, hogy más a méretük.
Nincs nálam.Azuram nem tudhatja meg,hogy vettem
Ezek akkor jól kitoltak veled. Más méretű kulcsot adtak, és mások a csavarok. Én az egyenes órás csavarhúzók közt is szoktam találni olyat, ami véletlenül befeszül, vagy köszörülök magamnak egy imbuszkulcsot. Valami olyan ismerős, akinek van ilyen kulcskészlete esetleg nincs?
Akkor azt csak stikába fogod szívni a kerti WC-Ben?
Azt hagyd a francba…a tiéd fontosabb !
Azigen,kerek max akkor lenne ha a kulcs nem illeszkedik bele rendesen huzasnal es szetkenodik a a pereme.De ahhoz nagyon rossz minosegu puha csavar kellene.Mondjuk ha valami ilyen van benne akkor az sem kizart,hogy az osszeszerelo soron a gep nyalta igy szet behajtaskor.Nem volt vasreszelek,forgacs a csomagolasban?Valahogy azok a csavarok oda bekerultek es mint tudjuk egy kor alaku szerszam nem alkalmas eroatvitelre.