De elvileg a Vámot a feladó kifizette, van is azonosítom hozzá, amit elküldtem a postának a feladás és fizetési igazolással egybe.
De akkor kitöltöm.
Köszi
De elvileg a Vámot a feladó kifizette, van is azonosítom hozzá, amit elküldtem a postának a feladás és fizetési igazolással egybe.
De akkor kitöltöm.
Köszi
Szerintem a posta leszarja, más is van, aki ezzel szív, meg fognak sarcolni, mert nem IOSS-en ment a biznisz, utólag meg leszarják, de ne így legyen.
Öröm, boldogság, csokiszirom, majd, ha már a kezemben lesz.
Ugyan kellett vámot fizetnem, de már az sem érdekel, csak kapjam meg.
Ha végre megérkezik, teszek fel róla képet.
Szia,
Küld el a számlát a cigabuy-nak. Nekem jóváírtak a webshopban, le tudom majd vásárolni a plusz költségeket. Igaz 60 nap múlva aktiválódik csak az összeg.
Szia András,
Köszi, de nem hiszem hogy fogok még tőlük rendelni.Inkább fizetek többet, de Eun belülrőlről rendelek csak. Nem egy hatalmas összeg a vám, amit fizettem,de ez a hercehurca idegtépő.
Szia András,
Kifizettem, mert nem egész 2000 forintról volt szó. Letojom, csak már kapjam meg, amit aug 28-án megrendeltem és elvileg 9-13 nap a szállítási idő.
Sziasztok !ha vigasztal ,én szeptember 25.-én rendeltem és még nem kaptam meg ,de már elvileg …Németországban van .
Egy másikat szept.3. rendelést szept .15.-én
megkaptam .
Fura egy szállítasuk van de most akciós az Asmodus Colossal ,és ugye hát …szép
Szia! Sajnos az történ amit korábban megjósoltam. Tudom nem vigasz, de én is felültem a cigabuyos hajóra. Halkan jegyzem meg, de kerüld az online befizetést (ha még nem késő). Várd meg míg a zöld ruhás kisember kihozza csomagot és neki gombold le az összeget. Én elkövettem azt a hibát, hogy kifizettem online, majd kiszállításkor a postásnak is. Persze az is lehet, hogy a királyi posta csak engem tisztelt meg. (Mostanában egyébként sem vagyunk haverok a postával. Rövid időn belül kétszer tettek keresztbe.)
Ne is mond, a múltkor megrendeltem, nem volt mégse, most erre megint jött a cb hírlevél, colossal szett…megfogadtam, hogy nem veszek ettől a nyomi bandától semmit, de nem tudtam megállni, ez van, hangember vagyok.
Igyekezni fogok igérem
Csak jönne már ,régóta nézegetem őt is na de 12 dollárért ajándék
Fekete ?volt fehérben isssssss
Ez most szürke.
Én sem tudtam ellenállni neki ,jókat olvastam róla de majd kiderül meddig bírja nálam 1 csoki akkuval
Hát én már az átkoknál cifrábbakat is szórtam rájuk , de nálam valahogy jött be. Engem valamiért nem szeretnek…mondjuk ezt már jeleztem irányukba és persze a jókívánságaimat is.
Hát én erre nagy összeget nem tennék fel. Ez már a határozat amit kaptam tőlük. Bár írtam még nekik, hogy mit csináljanak a határozatukkal (idegállapotomhoz képest irodalmi stílusban), de nem hinném hogy lelkükre veszik baráti tanácsaim. Kedvencem a sablonszöveg utolsó mondata. Na azt biztosan elnyerték tőlem…
Amint jött az email kifizettem
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe az olvasgatását!
Mindent megtudhatok az Alival kapcsolatban és a postai herce-hurcákról, meg a Kínából rendelés szövevényeiről, jogszabályokról!
Én naiv, azt hittem, h végre megkapom amit rendeltem. Erre ma jön az email, h csomagot adtak fel nekem, feladó a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, árufizetésb 2900 ft.
Mi a faxomat kell még fizetnem?
Írtam nekik, h mit akarnak még, hisz duplán már megfizettem az áfát.
Rendeléskor kifizettem közel 9000 ft-ot áfástól, szállításostól.
Alapból 2-3 hetet őrizték a csomagom, és ha mozdul valamit az ügy, fizetnem kell.
Lassan ott tartok, h nem kell a mod, adják vissza a pénzem és szétválnak útjaink.