Tegnap egyik rendelesemmel kapcsolatban írtam a Cigabuy-nak egy e-mailt. A válaszban kaptam némi plusz infót:
“You do not have to pay tax on any order from CIGABUY whether it is from a warehouse in China or the EU!!!We will pay!!!”
Rakérdeztem a részletekre, hogyan működik ez, amire ma reggel kaptam választ:
“Yes,you do not have to pay tax on any order from CIGABUY whether it is from a warehouse in China or the EU,We will pay,thanks.”
Ööö… Ok, köszi a részleteket. Teszek majd egy próbát, egy kisebb értékű rendeléssel kínai raktárból és meglátjuk mi lesz. Természetesen megírom majd, hogy mi lett a vége.
Igen minden benne van ,csodálkoztam is
Másik csomagban 2 tank és nem kellett fizetnem semmit sem ,néztem is a postán a nénire ő meg rám,hogy kész vagyunk viszont látásra
Egyébbként azt néztétek hogy a CN22-n mekkora értéket tüntettek fel a kínaiak?Az alapján elég kis vámtételek jöhetnek elő .Napi több tíz-százezer csomagot nem valószínű hogy kibontanak a vámosok ,inkább csak a gyanúsan nagy vagy nehezeket szerintem.Nekem a 38 eurós paramour modra azt irtàk hogy 2 dollár ,távirányító .
@Andras_Budai tőled,csak valamiért nem mutatja most a rendszer,hogy neked válaszoltam @Donat …miért nem látszik soxor,hogy kinek válaszolok?Ugyan úgy csinálom,mint amikor látszik
Mert a témára válaszoltál, nem pedig egy hozzászólásra.
Szerk.: Illetve még olyankor nem látszódik, amikor pont az alá a h.sz. alá írsz választ amire reagálsz. Én most a válasz gombot nyomtam meg, de nem fog latszodni a neved, mert ponty egymás alatt vagyunk.
Köszi
Nem tudom van-e nekik…nekem csak a Kyfun lite plus 2021-nek kellene eredeti pót tömítés meg nem tudom mi van még a pót csomagba
De ajánlották,hogy a klónomhoz azért eredeti pót-okat azért szerezzek be